Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 23
ruscus spune:
cunosc puterea rugaciunii de aceea va rog, rugati-va si pt noi, ca familia noastra sa fie din nou unita, sotul neu e plecat in alta tara
d-zeu sa va rasplateasca la toti
"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara
rali spune:
NAna- daca ai timp te rog frumos sa stergi din listuta " Ma rog pentru sanatatea tatalui meu Marin (a fost diagnosticat cu cancer la plamani), pentru mama, fratele meu si pentru mine sa ne dea puterea sa trecem peste aceasta grea incercare. Ma rog sa se intareasca tatal meu si sa nu isi piarda credinta si sa-si accepte crucea cand va afla de boala (el inca nu stie)"- deoarece Dumnezeu a decis sa-l ia la El pe tatal meu. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Doamne ajuta!
acsintetina spune:
Va rog sa va rugati pentru Eden, o fetita de 9 ani, care locuieste in Saraievo. Aceasta fetita are probleme mari cu intestinele, aceasta problema ii afecteaza cresterea si ii pune viata in pericol.
Dumnezeu sa se atinga de ea si sa va binecuvinteze, in acelasi timp El sa se atinga de toate problemele amintite pe acest topic.
anymony spune:
Sa ne aducem aminte, azi, in zi de Sf. Andrei de ANDREAC, mamica de ian-febr2006, mami de Maria, care la nasterea Mariei s-a ridicat la cer!!
Dumnezeu sa o aiba in paza pe Mariuca mica!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
acsintetina spune:
quote:
Originally posted by rali
NAna- daca ai timp te rog frumos sa stergi din listuta " Ma rog pentru sanatatea tatalui meu Marin (a fost diagnosticat cu cancer la plamani), pentru mama, fratele meu si pentru mine sa ne dea puterea sa trecem peste aceasta grea incercare. Ma rog sa se intareasca tatal meu si sa nu isi piarda credinta si sa-si accepte crucea cand va afla de boala (el inca nu stie)"- deoarece Dumnezeu a decis sa-l ia la El pe tatal meu. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Doamne ajuta!
de Vlad-Matei
Dumnezeu sa te mangaie Rali, pe tine si intreaga familie. Aceasta este calea pe care mergem toti, insa nu dispera, moartea nu este decat un prag pentru vesnicii.Daca tatal tau a fost credincios lui Dumnezeu, acum este acasa, acolo la locasul pregatit de Domnul Iisus. Aceasta este mangaierea crestinilor. Fi sigur ca el se bucura sa stie, ca esti credincios lui Dumnezeu si-ntr-o zi vei fi cu el in Imparatia lui Dumnezeu.
Te incurajez cu versetele spuse de Domnul Iisus:
IOAN 14: 1 Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu, si aveti credinta in Mine.
IOAN 14: 2 In casa Tatalui Meu sint multe locasuri. Daca n'ar fi asa, v'as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc.
IOAN 14: 3 Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sint Eu, sa fiti si voi.
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
serenity spune:
Ma primiti si pe mine ? Candela arde deja si ma rog la bunul Dumnezeu sa asculte toate rugaciunile noastre .
Nana , te rog mult sa adaugi la lista de rugaciuni si pe mama mea Elena , care are o insuficienta renala cronica si mari probleme cardiace . De asemenea ma rog pentru protectia familiei mele ( sotul meu Peter , pentru dragul nostru Mihaita , pentru mama Elena si mami Elsie , pentru restul familiei ) , a tuturor de pe forum , pentru binele tuturor romanilor oriunde se gasesc in lumea asta mare .
Diseara la ora 23:00 ora Romaniei , ma voi ruga . Fie ca bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze !
Alexandra , mamica lui Mihaita
Cine din voi este fara de pacat , arunce cel dintai cu piatra
( Ioan 8. 1-7)
rali spune:
acsintetina- multumesc pt. gandurile bune! Dumnezeu sa o ocroteasca pe micuta Eden!
serenity- multa sanatate mamei tale!
Doamne ajuta!