Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 21
oana_oana26 spune:
vreau sa ma alatur si eu voua
Ma rog pentru ingerasii mei (o fetita si un baietel) pe care i-am pierdut la 20 de saptamani si pe care n-am avut bucuria sa-i cunosc, dar i-am iubit si o sa-i iubim si eu si tati toata viata
ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi aduca un copil sanatos pe care sa-l iubesc si pentru care sa traiesc
Doamne Ajuta
Marilena12 spune:
Oana, imi pare rau pentru puii tai...sa te ajute Dumnezeu sa ai parte de nasterea de prunci sanatosi!
Mari
leistra spune:
Marilena, am sa ma rog Bunului Dumnezeu pentru socrul tau Ion!
Haideti sa spunem o rugaciune si pentru mamica Silvana, atat de bolnava!
oana, imi pare rau de copilasii tai!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Marilena12 spune:
Dumnezeu sa o ajute pe Silvana si sa o vindece de boala, ca sa se bucure de fetita ei atat de mica!
Mari
diplodocus spune:
mai dau si eu un semn de viata, ca sa nu ne uitati!
Va rog, nu uitati sa-l pomeniti in continuare pe CALIN, sotul meu, care din 14 mai e tot in terapie intensiva si se lupta...A avut mereu mai multe sanse sa moara decit sa traiasca( dupa cum imi spun medicii)DAR acum e mai bine...
E un miraol ca e constient, ca respira mai bine( deci e asistat de ventilatia mecanica)si ca..traieste
Doar Dumenzeu il poate scapa, rugaciunile voastre ne sunt de mare ajutor
Luca-Mihnea Cel Voinic
Laina spune:
Dumnezeu sa va ajute la toti, sa va dea ceea ce cereti de la El!
Am si eu o rugaminte, poate sunt absurda si nebuna de tot... daca puteti sa va rugati si pentru sanatatea unui copil pe care nu stiu nici macar cum il cheama. Cand am fost cu fetita mea la spital sa-i faca injectiile (va rugati si pentru ea? se poate?) era acolo un baiat cam de 15 ani, adus de la Tecuci (eu sunt din Galati) cu peritonita, si nu mai enea Salvarea sa-l duca la spitalul judetean pentru a fi operat. Dupa vreo ora de stat acolo, in sfarsit a venit... Nu stiu ce face acum, daca a trait sau nu, daca e sanatos sau nu, nu pot decat sa sper si sa ma rog ca si pentru fata mea. Nu stiu de ce mi-a devenit asa drag copilul asta, dar va rog sa va ganditi si la el...
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png
Nora spune:
Doamne-ajuta-i si pazeste-i:
- pe Calin, sotul Ioanei(Diplodocus)
- pe fetitei Lainei si pe baiatul cu septicemie intalnit in spital
- pe oana_oana26 si ingerasii pe care i-a pierdut. Da-i Doamne copii sanatosi, fa-o mamica fericita
- pe socrul Marilenei
- pe Diana, fetita Laurei_b
- pe Silvana, prietena Adei, sa se infirme suspiciunile de cancer si sa-i dea Dumnezeu viata lunga sa-si creasca copilul
- pe mama mea care a inceput radio terapia si chimiterapia si care deocamdata se simte foarte bine
Si pe toti oamenii ajuta-ne Doamne si iarta-ne pentru pacatele noastre!
Amin!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
soanso spune:
buna ,am sa ma rog si eu alaturi de voi ,
eu ma rog zilele astea pentru nepotul meu Sebastian Razvan in varsta de 15 ani care are examenul de capacitate 18.06 romana,20.06 matematica,21.06 geografie ,24.o6 rezultatele.
bunul Dumnezeu sa fie alaturi de el sa treaca cu bine acest examen important .
multumesc anticipat tuturor celor care se vor ruga pt el alaturi de mine.
SOSO
numeioana spune:
Ma rog si eu pentru Calin, sotul lui Diplodocus si ma mai rog la Dumnezeu sa ma ajute, sa am o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.