Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 19
katty spune:
Doamne ajuta, Laura, ma rog cu toata puterea credintei mele ca micuta Diana Maria sa se faca bine! Iar tie, multa putere sa fii alaturi de ea!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Marilena12 spune:
Din tot sufletul meu ma rog pentru fetita Diana Maria, pentru sanatate si recuperare completa! Suntem alaturi de tine, Laura!
Mari
Donia spune:
Laura, sunt cu gandul la tine. Te rog Doamne ai grija de micuta Diana Maria, da-i putere sa treaca prin tot ce urmeaza si sa se vindece!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asi spune:
Laura suntem alturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa faca pentru Diana o minune sa redevina la fel ca inainte de accident.
Doamne asculta-ne!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
madau spune:
Laura ne rugam ca fetita ta sa se faca bine! Doamne ajuta si fa o minune azi de ziua copiilor!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
lorelaim spune:
Laura - ma rog din tot sufletul ca bunul Dumnezeu sa-i redea sanatatea Dianei, iar Preasfanta Fecioara Maria (am vazut ca micuta Diana poarta si numele acesteia) sa fie permanent alaturi de ea, s-o ajute si sa-i dea putere sa lupte in continuare, sa invinga.
Nu am cuvinte sa spun cat de trista ma simt citind prin ce incercari crunt de grele treci. Iti doresc multa putere in continuare si ma rog pt Diana Maria.
Lorelai
Digital Macro 5,Digital Macro 4,
Digital Macro 3, Digital Macro 2, Digital Macro 1, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lulu75 spune:
Doamne Ajuta ca Diana sa se faca bine!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
fdoina spune:
Rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor Sfintilor sa-i fie de folos Dianei!
Laura, te imbratisam, curaj, uneori Dumnezeu face minuni! Roaga-te la Maica Domnului!
elly_b spune:
offf, Dumnezeule mare ....
Laura sa ai putere sa fii alaturi de ingerasul tau. Sunteti in gandul si rugaciunile noastre
Sa dea Dumnezeu ca vestile bune sa nu intarzie sa apara. Suntem cu tot sufletul alaturi de micuta Diana Maria
mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D