Transport maritim mobila

Transport maritim mobila | Autor: lavinia345

Link direct la acest mesaj

Am de transportat mobila personala plus alte maruntisuri ce se mai aduna intr-o casa,din Constanta in Beirut,Liban.Aveti idee ce fel de firma face astfel de transporturi(maritim),care este procedura,unde gasesc astfel de firme.Adica imi dau seama ca ii gasesc pe net dar nu stiu exact ce fel de firme intermediaza asa ceva...orice informatie,sugestie e bine venita.

Lavinia

poze Natalia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Cred ca te pot ajuta, lucrez in domeniu: transport maritim containerizat

Daca imi dai un PM cu mai multe detalii, maine ma interesez si eventual te pun in legatura cu cine trebuie

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

de hayssam stii ceva?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Dante astia ziceau la tv ca e prin Siria.Daca stii ceva politica de actualitate nu ai mai pune intrebarea asta(ironica si nu stiu de ce,ca stau in Liban ????)si ai stii ca sirienii cu libanezii se au ca soarecele cu pisica.Raspuns:nu,nu stiu nimic de Hayssam.Daca vrei sa-l cauti tu te gazduiesc cu ce-a mai mare placere,iti dau sa fumezi arghile,te indop cu baclavale si fistic si cu alte delicatese orientale.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Iubika vb pe mail,pm,mobil si alte d-astea.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

of, of, of...
n-am nika mai cu nimeni...
poate a fost un replay stupid, insa faceam doar o gluma (nesarata dupa cum se vede) relativ la faptul ca si individul ala se pare ca ar fi scapat tot cu o nava...si cum replayul meu era dupa al iubickai, credeam ca s-a inteles ca ma referam la ce a scris ea inaintea mea...
in fine, iertare daca v-a deranjat, n-a fost cu intentie!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dante01
individul ala se pare ca ar fi scapat tot cu o nava...si cum replayul meu era dupa al iubickai, credeam ca s-a inteles ca ma referam la ce a scris ea inaintea mea...

Ahhhh, cum de nu m`am simtit!!!
Acum sincera sa fiu am vazut eu pe un cargo manifest un Hayssam, da` am crezut ca era vreo noua marca de masini.... Ntz ntz, n`am facut legatura....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dante01
in fine, iertare daca v-a deranjat, n-a fost cu intentie!...

Mergi la inceput

dante, eu pe bune ca nu m`am prins ca mie imi era adresata intrebarea. Si nici nu m`am suparat.

Mergi la inceput

Io nici atat nu m-am suparat doar ca ma deranjeaza in general comentariile legate de locul unde traiesc(chestii de hezbolahi,bombe si altele specifice zonei)sau de faptul ca sunt maritata cu un arab(care e libanez si ei se considera fenicieni,nu arabi,dar asta e alta poveste).Eticheta asta care ni s-a pus,e clar esti maritata cu un arab,stai la cratita cu basmaua pe cap si te-ai maritat pt bani si aur...

Anyway,Dante nu m-am prins ca ziceai ceva de nava(eu nu stiam cum a fugit ala din tara)si in consecinta sorry daca te-am repezit dar mi-am zis sa inabus orice o fi(umor,sarat,nesarat,rautate s.a.)din scutece.

Lavinia

Mergi la inceput

Iubika ziceai ca mi-ai trimis un mail azi?Ca eu nu-l vaz.Unde o fi????

Lavinia

Mergi la inceput