Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna!
Vio, multi pupici si drum bun, sa ajungi cu bine!!! Shopping placut, vai ce te invidiez!
Cornelus, mersi de intrebare, sintem bine, Pauli e cind cuminte, cind nu, dar in mare ne intelegem. Vorbeste tot mai mult si citeodata spune niste perle, de nu-ti vine sa crezi. A fost duminica cu bunicii la spectacol, la teatrul de papusi, cica era cea mai sirguincioasa batatoare de palme si unica care striga "blavo!"
Tu unde vei naste?
Doroti, ce mai faci?
Cristina, ma bucur ca sinteti bine si ca vine bunica la voi, asa vei mai avea timp de respiro si tu.
Un gind bun pt fetele de mai departe Davina, Karina si Lucia! Abia astept sa ne scrieti ceva!
O zi buna la toti!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Edit: mi-am pierdut si eu din indeminare, o groaza de greseli, asa ca trebuie sa si editez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Trec si eu repede sa scriu ceva, ca vreau sa mai fac si ceva treaba cat doarme Amelia.
Cristina, ma bucur ca ai dat un semn. Pupici lui Vladut. Si pe mine ma dureau sanii, de fapt sfarcul cand apuca de el, dar asta la inceput, ca pe urma m-am obisnuit. Ma dadeam mereu cu unguent de galbenele. Sper sa iti treaca cat mai repede. O sa asteptam pozele cu nerabdare.

Rodica, ma bucur ca ai aparut. Pupici Paulei.( ce haioasa trebuie sa fi fost la teatru). Si eu ma gandeam sa o duc pe Amelia la teatru, dar nu stiu daca ar sta, ca nu prea are rabdare sa se uite la desene animate. dar poate, cum zicea Natali, acolo e alta atmosfera.

Dana din cate inteleg esti veterana aici. Eu nu te stiu, dar imi pare bine ca ai dat pe la noi. Am incercat sa vad pozele, dar unde scrie : 2006, imi spune ca nu ai nici o poza. Poate ai timp sa faci un album pe yahoo sau webshots. Abia astept sa iti vad flacaul. Le-am vazut pe alea vechi si e tare dragalas. Si daca vrei, pentru listuta sa ne dai niste date: ziua ta de nastere, ziua lui Danut si ce mai vrei tu acolo .

Cornelia ma bucur ca s-a rezolvat cu blanita. Cred ca ai rasuflat usurata.

Karina, pupici speciali voua. Sper sa nu mai ajungeti niciodata la spital.

Salutari si la celelalte fete.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lili, pai uite, din cite am inteles nici pauli n-a stat atenta si nu prea s-a prins ce si cum (era o poveste ruseasca cum cineva se transforma din broasca in printesa, cu toate ca eu stiam ca in print) si ea tot intreba unde e Oac. Dar faza faina e ca tine 30 min spectacolul si nu are mult timp ca sa se plicti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna Moldovencelor,

harnicute sunteti, numai ce sa scriu si eu si uite mai apare un mesaj de la Lilia, ce mai nou la Amelia? Papa bine? Ce poezii mai stie. Ah, ce mult as vrea sa aud si eu cum spune poezioare? Dar poze mai recente unde gasesc?

Doroti multumesc pt idee cu detergent de vesela, deja e tot ok, numai ca ploua mult la noi si nui reusesc sa usuc nimic.
Ce face Natalita? E atit de dulce.

Violetik, drum bun si noi tinem pumnii pt tine sa ajungi cu bine la Moldova.Forte la cumparaturi.

Cristina, te inteleg, la mine chiar curgea singe pe linga toate. Poate incerci cu crema speciala? La mine a ajutat.Si noi vrem pozici cu Micutul tau. Ce bine ca vine bunica in ajutor, vei avea mai mult timp liber si pt forum si pt tine.
si multa sanatate.

Dana, bine ai revenit. Din pacate eu nu pot vedea nici o poza? E straniu. Multa sanatate micutului tau.

Alinkav, cum la stomatolog? Pozele sunt super si nashica mai frumoasa decit mireasa, nu s-a suparat?
Ce face Alex?

Ludmila si Cornelia, ce mai nou la burticutele voastre? Cum cu miscarile la bebelushi?
Cornelia felicitari pt blanita. Adresa ta ceva nu functioneaza, mi se intorc mailurile, sa-mi scrii daca ai primit ceva, pe ambele.

Mamaelei, eu astept cu nerabdare timpul sa pot merge cu bb la teatru. Dar poze nu aveti? Ce a spus micuta ta cind sa intors? Care au fost impresiile?

Natalia, eu cred ca la voi e mai usor de mers la teatru, o invitati si pe Amelia ca sa fie mai interesant pt cei micuti, sa se poata imparti cu idei copilaresti... Ce zici?
Imi poti scrie in mai multe detalii cum pregatesc o masa pt ziua micutului meu?

Daca am uitat de cineva imi cer scuze si o zi buna.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Eu cred ca am mai spus ca duminica e ziua in care scap de cupchil. De dimineata vin bunicii si o iau, iar seara mergem si o luam, asa ca toata ziua huzuresc iar seara nici nu trebu sa fac mincare
Asa ca nu am vazut-o imediat dupa spectacol, iar seara deja uitase cu desavirsire ca o mai fost undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

merci fetelor de urari! Spuneti-mi cum e timpul la noi ca sa stiu cum sa ma imbrac pt drum? Cum se imbraca in Md? Deja in paltoane sau inca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Rodica,gata, ma inscriu la soacra pt fata ta. Insfirsit am terminat de admirat pozele cu ea.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Nastea, v-am trecut pe lista Mersi pt vizionare...
Vio, ce sa-ti zic? De parca nu stii cum e la noi... acum e soare, parca frums, dar bate tare vintu'. Eu zic, ca e de pulover si o geaca. ceva. Dar vezi cum va fi in rutiera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, am deschis capitol nou.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput