Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, fii tare, iti tinem pumnii sa fie totul ok! Sa va apere Dzeu de rele.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor Liuda mio trimis ms si zice ca "bb e ok"

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Fetelor, e totul bine!

Medicul a zis ca daca nu simt miscari - inseamna ca e linistiti si asta e bine! Am ascultat inimioara, s-a uitat la capusorul lui, intre picioruse (ca sa-mi mai zica o data ca e flacau), si a concluzionat: sarcina in evolutie, fara malformatii!

Of ce stres am avut ... Iata asa cu medic de famile, ea nici ecografiile nu le intelege, i-am dus sa-i arat da ea zice: eu aici nu inteleg nimic, sa i le duci ginecologului. Si va spuneam ca mi-a prescris antibiotice cind am avut pancreatita ... si acum cu stresul asta ... nu mai ascult nimic din ce spune, las sa faca acolo inscrierile obligatorii dar merg in curind sa aleg medicul la care voi naste si sa ma ghideze doar el.

Va pup si cer scuze ca am scris asa mesaj alarmant... eram foarte ingrijorata!

Ludmila 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Salutare fetelor! Va multumesc la toate pentru felicitari. Abia am asteptat sa ajung si eu acasa. Bebele e bine, mancacios, incercam sa ne obisnuim unul cu altul. Ma bucur ca-s in sfarsit acasa. O sa scriu mai multe maine.Si poze tot maine o sa pun. Va pup!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Cristina, Vlad si Tati,
va felicitam si noi, bine ati venit acasa, acomodare rapida, asa cit mai mincacios in continuare si numai bine.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

quote:
Originally posted by mushulica_p

Fetelor, e totul bine!

Medicul a zis ca daca nu simt miscari - inseamna ca e linistiti si asta e bine! Am ascultat inimioara, s-a uitat la capusorul lui, intre picioruse (ca sa-mi mai zica o data ca e flacau), si a concluzionat: sarcina in evolutie, fara malformatii!

Of ce stres am avut ... Iata asa cu medic de famile, ea nici ecografiile nu le intelege, i-am dus sa-i arat da ea zice: eu aici nu inteleg nimic, sa i le duci ginecologului. Si va spuneam ca mi-a prescris antibiotice cind am avut pancreatita ... si acum cu stresul asta ... nu mai ascult nimic din ce spune, las sa faca acolo inscrierile obligatorii dar merg in curind sa aleg medicul la care voi naste si sa ma ghideze doar el.

Va pup si cer scuze ca am scris asa mesaj alarmant... eram foarte ingrijorata!

Ludmila 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Ludmila, slava Domnului ca totul e bine, forte.
Ai primit mailul meu? Daca da spune ca sa pot sa-ti mai trimit cite ceva.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!

Liuda, ce bine ca a fost doar alarma falsa!!!Multa sanatate in continuare!

Vio, ce frumos e din ceea ce povestesti.....

Fetelor am pus 2 poze, mi-a trimis prietena mea din Chisinau, sunt facute inainte sa plecam din Chisinau spre Liova. Poze profesionale sper sa le am saptamana asta, abia astept!

Si inca ceva, maine am programare la dentist si........fac pe mine de frica......Am nevoie de sprijin moral, si daca a mai fost cineva, care a avut nevoie sa i se scoata un nerv...cum e...doare rau???????Si faza e ca vreau sa-mi fac toti dintii, sa scap de procedurile astea pe viitor.

Ladno, aaaa, eu gatesc chiar acum un pilav cu carnita de porc.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ludmila, ma bucur ca totul este bine. Asa sa fie si mai departe.
Alina, iti doresc muuuult curaj la doctor, iti tin pumnii maine sa fie fara durere( cica acuma sunt multe metode ca sa se evite durerea)
Nu prea pot sa iti spun multe din experienta. Pana prin anul V la facultate mergeam tare des la stomatolog ca am avut probleme cu dintii. Dar de cand am scapat, nu prea dau pe-acolo, desi s-ar cuveni deja, ca am o masea stricata.
Am vazut cele doua poze cu tine nasica. Ai o rochie superba, mi-a placut mult. Coafura si machiajul te-a facut mai matura asa cum se cuvine unei nase, sa para mai responsabila si mai serioasa ( asta ca tot te plangeai tu ca arati ca o pustoaica. Imi plac mult pozele, astept cu nerabdare si altele.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am vorbit acuma seara cu Tania( Oxy) la telefon. Ea nu merge temporar la serviciu si inca nu are net acasa. De asta nici nu a scris. Ei sunt bine, Chris a fost in Moldova si a mai facut tratament ca acolo bunicii sunt medici si stiau mai bine( tineti minte ca a avut pneumonie acuta).
Ne pupa pe toate si abia asteapta sa ne scrie.

Eu azi am facut o mancare improvizata de legume( cartofi, varza, vinete, ceapa, ardei si telemea) si clatite cu branza ca desert.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

WOW, da multe mai sunteti!!!!

Multam Nasticai si Criniei pt invitatie :)

revin mai tarziu dupa ce va citesc ca deh...19 pagini nu e putin deloc :)

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Poze>:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Povestea+de+Craciun&mid=1214&cid=3759
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
http://www.yamafoto.com/?ref=14353
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare,
io tot tusesc de nu mai pot, deja nu mai stiu ce sa incerc...
Am spalat blanita aia, doar cu balsam, n-am vrut sa risc sa pun praf de spalat si s-a spalat destul de bine si miroase tot bine
Afara vad c-a inceput sa mai iasa soarele dupa ploaia de noapte, insa bate un vint... Ieri a fost atit de cald incit am umblat prin oras doar cu o bluzita cu miineca lunga Cam astea sint noutatile noastre...
Dana, bine ai venit! Ce baietel dragut ai! De fapt si tu arati f bine . Sper sa va simtiti bine printre noi...
Alinka, ce nasica super am vazut in poze Mi-a placut f mult rochia + culoarea, simpla insa cu efect Sa nu uiti sa mai pui poze...
Tanea, ne bucuram ca Chris s-a vindecat si te asteptam inapoi
Lilia, multumim ca ne dai mereu vesti Amelia ce mai zice nou?
Liudmila, ce m-am speriat cind am citit mesajul tau - ca si al meu bb ultima saptamina e cam lenos si misca asa din cind in cind sau poate vrea sa ma pedepseasca p/u atita umblatura Cind am dat pagina, m-am bucurat ca totul s-a rezolvat. Eu nu cred o iota din ce zice medicul de familie. Ea in afara de Fe nu stie alte vitamine, la eco si analize nici nu se uita. O groaza de rezultate ale analizelor mi li-a pierdut, la alti pacienti am inteles ca le-a pierdut si cartelele E zapacita rau, cu toate ca e dupa 50 ani si de curind mi s-a laudat ca fiica-sa a nascut in august, iar nora-sa acum la inceput de octombrie - dar n-are nici o "cunostinta" pe care ar putea s-o aplice la gravide. Ea si-a dat seama doar la 30 de saptamini ca a uitat sa completeze carnetul de gravida si cartela aia care ramine mereu la ea... Noroc ca ginecologul si ceilalti medici erau sirguinciosi si scriuau mereu la fiece consultatie in cartela... Medicul meu cind a vazut carnetul gol. mi-a zis ca trebuie s-o dau in judecata p/u neglijenta in serviciu! Eh, povestea e f lunga cu policlinicile astea... Deja regret ca n-am ramas la Ciocana, acolo era o medica de familie super, care ne cunostea practic de mici si mereu era binevoitoare si binedispusa, nu sa strice dispozitia altora... Dar mi s-a recomandat sa ma pun la evidenta dupa locul de trai, nu viza de resedinta... Asa ca nu mai asculta toate prostiile ce le indruga medicii de familie!
o zi cit mai reusita

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput