Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, fetelor,

Ia uitati o www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_157.shtml" target="_blank">reteta pentru amatoarele de vinete. Mi s-a parut extrem de apetisanta, vreau s-o fac zilele astea.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Buna dimineata!

Cum dispozitia? Eu azi si mai somnoroasa ca ieri sunt
Am conservat aseara niste gogosari si abia la 2 m-am culcat ... retraiam sa nu fie ceva de la mirosul intepator de otet, dar vad ca e bine totul.

alinka, bun venit! Spune mai multe despre tine, familia ta, ca sa te cunoastem mai bine!

Lilia, bine ca n-ai facut poze la ardeii umpluti, ca eltfel as fi fost nevoita cu toata somnolenta mea sa ma apuc de umplut, mereu mi-au placut si de fiecare data mi-e pofta cit ii vad!
Parcul de la Valea Trandafirilor e f mare... cel putin in comparatie cu parcurile din Chisinau ... pina i-am facut o tura-ocol a trecut mai mult de o ora, apoi la roata, inghetata, poze... si ne-am umplut duminica.
Ieri m-am uitat in albumul tau de poze ... si cred ca ne cunoastem ... tre sa clarificam pe ICQ si apoi spunem aici verdictul

Natalia, pancreatita a fost mai grava 2 zile, in care m-am si adresat la medic. Nu am avut asa ceva iainte, a zis ca poate recidiva, dar sper si cred ca o sa fie ok. Am respectat regimul alimentar indicat doar citeva zile si mi-a stat bine, nu am mai luat toate medicamentele prescrise (inclusiv un antibiotic ). ... asa sunt eu, ma tratez doar atit cit ma doare, daca mi-a trecut - nu mai tin cont ca m-a durut ceva cindva. Acum sunt mai precauta ca e BB in burtic, dar simt ca o sa fie bine totul!
Reteta cu vinata pare f apetisanta si usor de pregatit! Eu una as incerca-o daca nu ar fi rola stricata
Cornelia, vreau sa vad si eu poze cu rochita!!! Spune please unde este albumul comun ca sa dau de mapa ta! Zici ca ai mai fi dansat ? Mie mi se pare ca si asa ai dansat cam multisor:) Ma bucur pentru tine ca ati petrecut vesel!
De ardei am inteles, merci mult!
Of... de medicii de familie no comments...

Ludmila 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare,
merci Natali de complimente, adevarul ca croiala si materialul rochiei intr-adevar ascund un pik marimea burticii ... Reteta e super... Abia astept sa ies in oras sa cumpar bacon si cascaval... Multumim
Multumesc si p/u sugestii cu blanita, insa la baza blanii e pielicica si cea de la curatatorie mi-a zis ca s-ar putea cu sampon insa poate sa se faca scortoasa sau sa se strice pielicica aia...
Ieri fiind inca ametita de cap, am uitat sa scriu urmatoarele:
Lilia, tare frumoase poze, atit din MD, cit si la mare si la ziua Ameliei. Iar Amelia e tare dulce...
Alina, si Deanna e tare dulce. Tortul e super, cum ai avut atita rabdare sa-l ornezia sa frumos?
Liudmila, noi avem facut un cont comun p/u poze, unde albumele sint private Nu ai parola de acolo inca?
Ieri am primit un email de la Nastea, ea a fost plecata in MD, mare ca nu m-a sunat... Dar asta mai discutam in particular... Iar acum cind s-a intors a uitat parola de pe forum si incearca sa rezolve + Alexandre e bolnavior...
Acus trebuie sa fug iarasi la policlinica...

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

alinka, salutare, imi cer scuze ca sint grea de cap esti basarbeanca, la fel ca noi, sau moldoveanca din Romania?

Ludmila, iti pot da datele contului comun prin PM sau ICQ, daca nu ti le-a dat nimeni pina acum.

Cornelia, mi se par cam nepractice lucrurile pt. bebe, care nu se pot spala, parerea mea. Poti folosi in principiu plicul ala, dar sa bagi copilul imbracat in el, adica atunci cind iesiti la plimbare, pe vreme destul de rece, presupun. Alfel, mai bine cumperi ceva lababil.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
Iata-ma-s si eu...
Bun venit noilor fete, Liuda si Alina din Austria, daca am inteles bine esti basarabeanca, nu?
Karina, imi pare tare rau ca ati avut asa experienta neplacuta. Va doresc sa aveti de a face cit mai rar cu spitalele!
Cornelia, SUPER arati in rochie! Te prinde foarte bine si modelul si culoare, ca o zeita esti!!!
Plic din ala avem si noi, eu din cite tin minte l-am bagat in masina de spalat, nu m-am complicat...
Pe mine ma intereseaza pantofii, ca avem cam aceleasi probleme la achizitionare. Daca poti sa faci poza plizzz. Eu am gasit cu mare greu la piata decebalcu toc mic, modelul imi place, dar calitatea... ceva de groaza...
Lili, noi ieri am avut la cina o mincare tare complicata, paste cu brinza de oi. Azi fac, la amiaza - pireu de mazare (ca tare mare iubitoare sint de boboase) si tocanita, seara ceva salata cu cartofi, ciuperci, tot ce gasesc in frigi cu maioneza.
Liuda, de-abia astept sa pui pozele cu broderiile tale! Multa sanatate tie!!!
Si noi ne-am petrecut WE asta, am fost la zi de nastere si la cumatrie. A fost ok. Poze nu am...
In rest, parca e ok. Ma bucur tare mult de timpul de afara.
La noi s-a deschis al doilea Metro. Am fost la cumparaturi duminica, dar parca m-am obisnuit cu primul.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Nati, helou!
Cornelia, uitasem sa mentionez ca la noi suprafata exterioara este lavabila. E ceva material sintetic, chiar, care se spala tare bine.

Mergi la inceput

Rodica, helou helou! Ce-ai facut cu sotul de te-a lasat la PC, l-ai bagat in debara?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Nu, Nati, mai rau, l-am trimis la servici
Esti pe invisible?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna moldovence.
Si noi duminica am fost la o nunta, din parte nasului, se zicea ca o sa fie ziua ca se incepe la 15.00, dar sa inceput la 16.00 si totusi sa terminat la 4.00 dimineata, noroc ca sau dus muzicantii ca de nu mai statea lumea, si asa ei au plecat da lumea nimic.A fost foarte frumoasa nunta, a cintat ansamblu Drimba si au fost cu ora Zinaida Julea si Constantin Moscovici.
Cu toate ca eram din partea nasului astia am facut cea mai mare veselie(si nici nui cunosteam pe miri).Mincarea a fost super buna, destula si variata(adica multe feluri).La urma am mai dus si nasu acasa si am si mincat zama dimineata.Caroce acasa nu am ajuns si la servici am sunat si leam zis ca vin mai tirziu, deci miam luat liber jumate de zi ca nu mi se dizlipeau ochii avind in vedere ca guguta so fitiit doua noapti mai devreme si nu prea am dormit.Si fiicamea nu mo vazut o sutca jumate si aseara cind am ajuns acasa so uitat o data la noi si so apucat mai departe de jucat cu jucaria ei.
Cam asta despre noi.
Mai departe.
Bine ai venit Alinca la noi(iaca eu acum chiar nu stiu cum o sa le mai deosebim ca eu lui Alinkav ii ziceam Alinca, deci pe nik).
Alincic va tin pumnii sa gasiti cit mai repede apartament.
Alinkav ce se aude cu nanasia?
Alina(Davina) mai face Deana pozne??
Am terminat cu Alinile?
Natalita mai ai draga de tradus??Bine ca ai de lucru.Spor la munca!!
MamaNati da nu mai intri pe aici???Nu ne zici ce face Camelia?
Liudca felicictari cu apartamentul mei, mi se pare ca nu tiam zis.Si bravo ca esi la plimbare, cit mai multa dvijenie, ca sa nasti mai usor.
Liuda cea noua, tu mai ai un baietel ori mi so nazarit?Si nu merge adresa ceea de email.
Violeta, nu era vorba ca erai nerabdatoare sa pleci, da nerabdatoare sa afli rezultatul, tii minte cum "plingeai" ca nu a venit raspunsu?Vezi ce si cum maninci acolo, ca sa nu te aingrasi, ca atunci cind vii acasa sa te apuci de bb(sigur se primeste 100% daca nu te protejezi) si atunci no sa ai timp de slabit.
Rodica, da ce bine ca mai dai pe aici si ca totul e ok.
Lilia da fara sa te certe Natalia nu dai pe aici?Eu nu pot sati zic ce fac de mincare ca nu fac, face soacramea si daca mincam la mamica(ca trec seara pe acolo sa iau fata) se supara "ca mancam prin mahala", da eu asa de tare pun la cap de nu mai pot.
Da Lucia cind o sa aiba net?Ca mii dor chiar de mesajele ei.
Tanea(oxy) ce se mai aude cu reclama, inca nu au puso mai pe net, ca ard de nerabdare.
Corinel ce face Lucianca, cum se simte?
Trin iar nui la apel o sai dam mustrare aspra daca nu vine cu motive serioase(poate e in luna de miere).
Cornelus da burtica ta nu zice ca o inebunit picioarele?Da mai poti umbla prin magazine?Eu tin minte ultimile 2sap eseam numai la medic, da cind am vazut ca nu vrea si nu vrea, am inceput sa umblu si eu pe la petreceri.
Tania21 nu mai intri sa ne vezi?
Dina a venit, sa prezentat si gata...
Si Nicoleta tot asa.
Eu va zic o zi buna si un pentru fiecare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Salut Moldovencelor,
sunt Natta, dar acum voi aparea deja ca Nastea23, caci am pierdut parola si am reusit so recuperez. Sper sa ma primiti din nou printre voi si promit cind bb al meu se face mai bine sa scriu mai multe si mai des, cu toate ca am nevoie si de ceva timp sa citesc si din urma, sunteti foarte harnicute.

Bun venit celor ce au aparut dupa mine.
La multi ani sarbatoritilor si nou nascutilor, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti, bucurii pt parinti.

Cit despre recete Balbina, e super, sotul meu ii place nespus de mult asa ceva, cu toate ca si am printat cite ceva din recetele tale pt matusa mea, a ramas super multumita.

Cornelia, numai ce am vazut lucrusoarele pt bb sunt dragute, dar blanita ce e cu ea? E in forma de pliculet?

Multumesc mult fetelor care in lipsa mea isi aduceau aminte de mine, MULTUMESC.

Succese.

Mergi la inceput