Iasule, mandra cetate (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

So..bine ai revenit alexz si felicitari pt dintisorul lui Codrut.
Herra, zi-ne si noua cine e personajul important....
Nora, aici la hala in spate, cum mergi spre Tg Cucu e plin de cojocele, haine de piele, papucei de blanitza, etc. Probabil vor veni si cu papuci ca am vazut niste rafturi ca de papuci dimineata, dar erau doar rafturile.
In rest toate bune si frumoase...e o toaman superba.
Deci maine sunt artificiile in Tatarasi si concertul cu Cleopatra ? Ca mie d-na educatoare de la gradi, a zis ca in seara asta...
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by herra

Alex, te-am vazut aseara la tv - stiam eu ca esti persoana importanta...

Se da emisiunea si in reluare?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Pentru ca alex iti este dator vandut,o va reprograma special pt tine
Sau ar mai fi varianta ca intre un pahar de vin si o prajitura,sa faca un playback la cuconada,el sa miste doar din buze...

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nora

Eu nu stiu nimic,n-am vazut,n-am auzit...dar daca tu spui nu pot decat sa fiu de acord cu tine.
Deci,Alex,ai auzit,da?Nora a spus!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

unde, cind, cum, cine? vreau si io

quote:
Originally posted by Nora

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by herra

Alex, te-am vazut aseara la tv - stiam eu ca esti persoana importanta...

Se da emisiunea si in reluare?

Miha

Sau ar mai fi varianta ca intre un pahar de vin si o prajitura,sa faca un playback la cuconada,el sa miste doar din buze...

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

[quote]Originally posted by Nora
[Ioana...de abia astept sa ne cunoastem cu toatele...si sa-mi vad 'nora' .O cer io de nevasta pe Maria in locul feciorului,asa fata nu trebuie ratata.Si il pun sa si cante cu Maria...poate sa-i zica si Ghitza.....daaaaa' ii da Maria un pupic???

Sincer,ma mai gandesc inainte de a da un raspuns ferm,ca mai suspina dupa ea Luca americanul si Emi vecinicul,da' daca-i cautzi si portitza, poate zic da!!Iar la capitolul pupici,stai linistita ca este pupacioasa(seamana cu tacsu),"da' pe obajioli,ca pe gulitza ale miclobi"

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

ce veselie pe voi

Nu am mai intrat din diferite motive: lipsa de timp, nu-mi incarca pagina si nu am ce sa spun dar pe fuga va citesc, macar seara.

Multa sanatate la copilasi.
Distractie placuta si spor la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, era Alex si era pe tvr1 - pe unde eram in trecere, ca era reclama la cronica carcotasilor si pauza la croatia - anglia...

mai multe il las pe el sa va povesteasca.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

Sincer,ma mai gandesc inainte de a da un raspuns ferm,ca mai suspina dupa ea Luca americanul si Emi vecinicul,da' daca-i cautzi si portitza, poate zic da!!Iar la capitolul pupici,stai linistita ca este pupacioasa(seamana cu tacsu),"da' pe obajioli,ca pe gulitza ale miclobi"

gorodeii

aripile mele

Deci al meu e Rares Stefan,deci merge si Fanel sau Fanica (brrrrrrrrr..ce oroare am de mutilari de nume),daca Ghitza isi pierde din farmec.Ce nu fac io pt Maria.Le fac bey si portitza...metalica,din lemn de stejar...si cu sonerie inclusa...cum vor ei...numa' sa stea mandra la pupat.Rares e pupacios ca mine,mai bine zis,il pup io de il sparg si n-are incotro si pupa si el.Numai ca se cam arunca la guritza...nah...trece direct la subiect,nu pierde timpul
Dar daca se baga si americanii in concurs...e nashpa...ma pot io lupta cu Unchiul Sam?

Gabriela...multumesc,ma duc azi.Cleopatra in tatarasi????Wowww...m-as bucura.Mai bine o ascult pe moatza asta mica decat toate tentativele alea de cantaretze scoase la serie.

Carmen....vrei si tu....pai n-ai zis ca vii la cuconada?Deci il vedem live ,ii bagam un microfon in nas si dam drumul la banda.(Vai de steaua lui daca se baga intre gagici)

Darria....pupici la mandrutza si la mamica ocupata.

Edit:ca s-au bagat si pauzele intre m.u.i.e.r.i. si am schimbat

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Ete na....si daca iti dam un pahar de vin ,o sa zici ca am pus cianura.Prea ne crezi Lucretia Borgia la puterea n Pai atunci mai bine ne punem soricioaica aia pe manutze,si ti le bagam direct sub nas,sa fim sigure de efect

N'am inteles, ce ai cu Lucretia Borgia? Era o gagica faina, in ultima instanta. Daca i-a convins si pe fratii ei s'o iubeasca, asa cum spune legenda... inseamna ca era buna-rau! Sa tot mori dupa ea Lasand la o parte ca pe vremea ei nu se descoperise inca KCN-ul...

Iar soricioaica nu are efect decat daca intra in tractul digestiv. Prizata, nu provoaca nici o paguba. Cel mult niste stranuturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
N-am mers cu avionul niciodata, nici pe furtuna, nici pe vreme buna, deci... tot nasol ar fi pt mine... ... Da' unde ai fost?

Iasi-Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti. Si au fost primele zboruri pt mine. Noroc ca imi luasem la dus niste vodca cu mine. Iar la intors am baut berea Tarom-ului. Altfel se vad Carpatii dela 11.000 de metri, cu 200 de vodca la bord.

Mergi la inceput