Iasule, mandra cetate (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Carmen, am scris in acelasi timp. Imi pare rau ca nu poti veni si ca te simti asa rau cu spatele. Dintr-o postare anterioara, in care parteai de acord cu ideea, am dedus ca vii si tu, imi pare tare rau...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Dana si mie imi pare rau insa asta este... batranetele, lasa ca ne vedem peste 1 an... atunci ai sa ma intelegi mai bine.
Da, mi-ar fi placut sa ne vedem insa daca Haloween-ul e atunci, nu se poate... Nu il putem muta pe 30 nov cumva? Ca m-ar prinde bine costumul de vrajitoare la cat de sprintena arat!!!
In alta ordine de idei, imi pare rau de vestile despre sotul tau, sper sa nu fie nimic grav.

Laura, ti-am trimis mail.

Multumesc Cenia, pupici lui David!

Gabriela, nu fi trista, smile si povesteste-ne ce ai patit...

Carmenp, cunosc un avocat bun... iti trimit un PM cu nr de telefon...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, da mey...e om la casa...din pacate nu a lui, ca la preturile alea ii fac de-adevaratelea . Sanatate sotului, sa nu fie nik grav.
Carmen imi pare rau de spatele tau, vreau sa-ti spun ca si eu am trecut printr-o criza asemanatoare acu vreo 3 ani, inainte sa fiu insarcinata...am rezolvat-o cu sedinte laser la policlinica recuperare, da am ajuns aproape in 2 acolo, ma durea grozav si nu puteam sa stau nici pe scaun.Miraculos, durerile nu am mai revenit, si am trecut si de sarcina fara dureri de spate (eram stresata de gandul asta) si au trecut 3 ani de atunci, cum spuneam. Daca vrei iti spun cum o chema pe dr la care am fost.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Mexxa,adaug la cele spuse de fete..pt cei 1,9 mil actele se depun intre 1-15 ale lunii!!!Programul este luni si marti de al 8.30-11.30 si joi de la 13.30-15.30.Pt alocatie daca vrei pe card tb extras de la banca cu IBAN-ul si cererea pt alocatie tb facuta de titularul contului(de ex eu m-am dus dar contul pe care-l aveam era pe numele sotului asa ca am depus cererea pe numele lui si o copie dupa buletinul lui).
LA dosarul pt CIC ai nevoie de o cerere tip de solicitare a CIC, adeverinta tip de la servici(le gasesti si pe site-ul celor de la directia muncii) ,o adeverinta cu stagiul de cotizare defalcat pe luni(daca vrei iti trimit modelul,e un tabel cu luna,nr zile lucrate,nr zile CO si zile CM),plus o cerere catre angajator de suspendare a CM pt intrarea in CIC,aprobata si semnata de angajator"Conform cu originalul",precum si un act aditional de suspendare a contractului de munca incepind cu data la care vrei sa intri in CIC vizata de ITM(daca lucrezi la firma privata),daca vrei ca banii sa-ti vina pe card tb tot un extras de cont (titularul obligatoriu tb sa fii tu)cu IBAN-ul si in rest copii-buletine ,certificat casatorie,copil.Succes!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Acvi, multumesc si eu pentru informatiile complete.

L_Carmen, sanatate multa lui Alex! Si tie de asemenea.
Multumim pentru urari.

Aime, tare scump e Vlad!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, nu te-am mai vazut demult. Azi dau capuccino sau poate ness.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
PS./ Multumesc fetelor pt floricele si incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Se pare ca a venit toamna, sau cel putin asa se vede din casa, azi nu ne-am incumetat sa iesim, da cred ca de lene mai mult.
Carmen, multumim , sa-ti traiasca si tie crestinul, ce cuminte a stat el la baita . Cum e cu doi puiuti, singura? Te descurci, nu? Ca n-ai incotro.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Aime, e tare frumos cu doi copii

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Mephala30,vezi ca pt mamicile cu 2 copii iti trebuie si copie dupa certificatul celuilalt copil,desi pe afisele alea nu scria..noroc ca eu am avut arsenalul de copii dupa mine si nu a fost nevoie sa mai fac un drum..aaaa si vezi sa ai pixul cu care completezi formularul la tine ca eu dupa ce am rasuflat usurata ca mi-a primit dosarul din prima era sa ma intoarca ca nu aveam pixul negru cu care completasem cererea sa trec data!!!!
SI...subscriu la ce a zis Carmen...e super cu 2 copii(azi am fetita de 2 luni fix..asa ca m-am executat cu un tortulet de dimineata ca doar o fata are mama nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
...
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
PS./ Multumesc fetelor pt floricele si incurajari

De ce nu raspunzi la telefon DOAMNA!!!? Esti OK? S-a intamplat ceva?

Mergi la inceput