Iasule, mandra cetate (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am fost si eu ieri la targ; Gabi, nu erai la stand cand am trecut, erau doar doua fete...

mie mi-a placut, a fost mai putin aglomerat decat ma asteptam; i-am luat doua carti, un reductor pt wc si o tricicleta din aia din lemn; mi-a placut foarte mult standul cu jucarii - de fapt triciclete, trotinete si alte mijloace de deplasare din lemn.

am vazut si caciuli si incaltaminte, dar pana la iarna daca nu-i mai vin? si nici banii nu-mi prisoseau...

nu am vazut in schimb ce caut eu de mult timp - o vesta, dar nu groasa, ca din aia are...o vesta din tercot, de exemplu, mi-ar place, sa-mi spuneti daca vedeti pe undeva.

a, si mi-au mai placut scaunele de masina de la chicco, ca in magazine nu am vazut pana acum toate modelele.

vineri m-am speriat degeaba cu prognoza si nu am mai plecat la Piatra, sa vad padurea toamna...poate saptamana viitoare...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Ionut!

Carmen, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii copiii frumosi!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adi, n-am avut lumanare la tort, ca suntem prea mici

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Carmen,sa-ti traiasca puiul mic! Doamne,ce scumpel este!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Nora, Restaurantul Lord este cum mergi inspre Dancu...pe linia de tramvai, urmatoarea statie dupa 2 Baieti...putin mai incolo de fostul Abator...daca tot nu te-am lamurit zi-mi si iti explic mai detaliat.
Cine bea o cafea fierbinte ?numai eu singurica?
pupici

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Cine stie unde e mai exact,restaurantul Lord din Tatarasi?Niste repere,poate imi dati.
Raluca am vazut ca stie,dar nu a dat amanunte la alt topic.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Andreea....multumesc de raspuns.Daca nu ma uitam din greseala mai sus,nu vedeam raspunsul....tot decalate sunt postarile.

Baga o cafea daca ai fierbinte,ca la mine merg....fara numar

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello, hello..si multumim de cafea...
A trecut targul...am spus ca nu mai merg la altul, gata...prea multi bani pe chirie pt nimic.
Herra, intr-adevar, imi pare rau ca nu ne-am intalnit, sambata am ajuns mai tarziu...a trebuit sa mai rezolv niste treburi la birou.
Am nevoie de ajutor intr-o "mare" problema: am niste carne de porc pe care ar trebui sa o prepar, adic asa fac un fel de semipreparate: ceafa, kaizer, etc.. Am inteles ca trebuie lasata o zi in baitz, si apoi fiarta pe abur(ca afumatoare n-am). Se pricepe careva din voi? Mentionez, ca nici loc in congelator nu mai am...si nici n-as vrea sa se strice. Oare cum sa fac? Ma ajutati?
Pupici si o saptamana frumoasa tuturor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vreau si eu cafea!

Noi am fost aseara la carusel! Avem si cateva poze aici

Va pup si va urez un inceput de saptamana cat mai bun!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

mariussimiuc foarte frumoase pozele...

Uhh abia astept sa mai cresca si bebe meu sa mergem la carusel...sa ne intelegem si noi...ca tare greu e sa nu stii ce vrea omu de la tine.
Ma gandesc ca daca mai aveam 2 maine ce bine era...reuseam sa le fac pe toate...
Mamici care stiti am inteles ca se da de la primarie nisthe banuti ca am nascut...ceva in jur la 2 mil...ce tre sa fac ca sa intru in posesia lor, unde sa merg?.
Si inca ceva...ce imi trebuie pentru dosarul de alocatie a copilului...unde il depun...si poate sa mearga sotu sa il depuna?
Astept raspunsul vostru...
aa,...si ce a'si putea sa ii dau lu bebe ca face caca moale, si se simte ca il doare si burtica.
Pupici

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput