La noi la Galati sa veniti (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare fetelor.
Cu scuzele de rigoare ca va scriu dupa atata timp, va anunt ca am nascut pe 15.09 pe bebe Albert Iustin. Noi suntem bine sanatosi. Bebe e cuminte tare nu plange mai deloc si doarme toata noaptea cu una doua treziri ptr mancare, dar cum il alaptez il tin langa mine noaptea si dormim amandoi de nu se poate- el cu tzatza in gura si eu pe langa el. Deci nici nu spun ca am copil. Nici colicile nu il fac sa planga se trange de burtica si se incrunta si atat. Saptamana trecuta (la 2 sapt) l-am si botezat si acum asteptam sa creasca mare si sanatos.
Cam atat despre noi. VA pupacim si promit ca o sa revin ca sa ma mai consult cu voi ca mai am multe de invatat si sunt convinsa ca aveti multe sfaturi sa imi dati.

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Felicitari Giuliela!Sa-ti triasca Albert-Iustin si sa fie sanatos!
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Felicitari Giulieta sa iti traiasca BB Albert-Iustin si sa fie sanatos,si fericit.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Giliella sa iti traiasca baiatul cel cuminte, sa fie sanatos si te mai asteptam la povesti:)

ce mai fak fetele? eu am o stare de pliktiseala, lipsa de chef ...

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Crissa cum e nepotica?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

E bine.Este sanatoasa.Are scor APGAR=8.L=45cm si G=2.780kg.Dupa o ora de la nastere i-a dat-o in camera langa ea.Suge deja la san.
pt voi.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru urari. Si noi va pupam
Crisa felicitari si tie pentru nepotica sa va traiasca si sa creasca mare mare.
Iata ca apar deja cu intrebari. La cate saptamani bebe incepe sa vada??? ca al meu sta si se uita in puncte fixe da nu da semne ca ar vedea ceva. Ii mai misc mana din cand in cand prin fata ochilor, cateodata o urmareste dar de obicei nu da nici un semn ca ar vedeao.
Si inca o intrebare si va las pe ziua de azi. Ce stiti de dr. Popa Mariana. Cum e ca pediatru. Stiu ca ar trebui sa i se faca un control bebelului si in afara faptului ca nu stiu cand sa ma duc cu el nu stiu la cine. Dr Popa are cabinet particular langa blocul meu cu nr de telefon pe usa ptr urgente si ma gandeam ca as incerca la ea ca dr meu de familie deja s-a dat la fund cand i-am cerut nr ca sa apelez in caz de nevoie la orice ora (din noapte eventual). Deocamdata sper sa fie sanatos si sa nu se intample nimic dar tare ma tem de temperatura ca tot va citesc pe aici si chiar nu stiu cum sa procedez. LA mine situatie e si mai aiurea ca sunt singurica cu bebelu caci tati a plecat la servici si vine acasa abia in februarie asa ca trebuie sa ma pregatesc pentru orice problema care ar putea apare.
CAm atat cu intrebarile...va papacim si pe curand.

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Giuliela,eu m-am inscris la Dr.Sandulache-Radoi ca sa ma pot ducela sotia luiDr.Radoi-Sandulache.Eu nu am treaba cu dr de fam prea mult .Ma duc direct la spitalul de copii la Dr.Radoi-Sandulache.Am si nr de tel al ei si o sun oricand.E foarte de treaba si cu cate probleme are Andrei....,intotdeauna ne-a salvat.Am mare incredere in dumneaei.De cate ori am deranjat-o eu....sa-i dea D-zeu sanatate.e o femeie cu suflet mare.Ti-o recomand cu incredere.
pt voi.

Mergi la inceput

Multumesc mult Crisa. Chiar am mai intrebat inainte de un medic pediatru bun si nu am primit raspunsuri prea exacte si de aceea nu stiam nici acum in ce parte sa ma indrept. Eu stau chiar langa spitalul de copii si in caz de necesitate pot apela direct la un medic de pe acolo dar nu stiam la care, de aceea m-am gandit la dr Popa care are cabinet particular.

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Giuliella, felicitari ! Iustin Albert sa fie un bebe cuminte si papacios ! Si eu m-am nascut in aceeasi zi, dar in alt an.

Aveti aici un link cu o poveste din copilaria noastra !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput