La noi la Galati sa veniti (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Crissa Multa sanatate lui Andrei. Si...asta sa fie cea mai grava problema, ca trebuie sa amani vaccinul . Si noi cand erammai mititele a fost nevoie sa mai amanam din motive de ceva mucisori, dar am trecut peste cu bine. Adevarl e ca perioada asta ne cam doboara. Cred ca majoritatea pe care ii cunosc au invatat in ultima perioada sa poarte batista in buzunar
cookie E bine ca ati scos-o la capat pana la urma. Bine ca ati desoperit ce anume are micuta Sabina...
Mai, tu cum te mai descurci cu condusul masinii?? Ai masineta ta pe care o "foiesti" cum ai chef sau e tot batalie pe masina familiei?
sheryll Sa-ti traiasca fata, sa fie papacioasa si sa doarma cat mai mult. E aiurea sa aud ca din nou in Galati se intampla lucruri atat de mizere. Imi amintesc si eu cand eram ca tine, in asteptarea de a veni cineva sa-mi "explice" ma apucase depresia dar m-am si remontat rapid asa ca m-am dus si-am facut scandal ca vreau sa stiu cum se face si-am gasit o fata mai cu suflet de la care am prins cateceva...dar am si cotizat
paula Despre botezatu am auzit si eu diverse, ba de bine, ba de rau. N-am trait vreo experienta cu el asa ca nu ma pronunt! Oricum, felicitari pentru sarcina!
Laura Da, suntem in vacanta de ieri. Pana luni! Asa ca am dus fata la maica-mea din motive de supercaldura din apartamente. Pai cum sa o tin la mine-n casa ca e muuuult prea "cald". Ajungem acasa si singurul obiectiv e sa ne aruncam sub plapuma . Sa speram ca o sa se dea drumu la caldura macar de la 1 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by sheryll

Buna seara !

Am nascut si eu miercuri 25 oct o fetita Bianca 3400g , e blonda blonda tot personalul din spital sa o vada parca era la circ . Eu am stat in spital 7 zile si abia asteptam sa ajung acasa . A fost nasol dar am trecut peste , acum trebuie sa ma concentrez sa ma pun pe picioare si sa produc laptic ( nu am inca ).
Cand m-au adus de la reanimare copilul era deja in salon si mi-a spus o asistenta ca trecuse pe la el in ziua respectiva , asa ca mi la predat fara instructiuni de utilizare si normal nu stiam cat sa-i dau sa manance , cum s-o infas si daca faceam ceva gresit comentau asistentele . Astazi la externare nici macar nu-si mai aminteau daca i-au facut vaccin s-au nu si se certau care sa puna stampila. Am avut o cadere psihica in spital. Copilul meu plange toata noaptea si acolo nu trecea sa ma intrebe nimeni ce are daca stiu ce sa-i fac .....
Sper ca acum ca am ajuns acasa sa ma odihnesc si eu si sa incep sa-i fac un program .

sheryll mamica de Bianca

Sa iti traiasca puiul si sa fiti sanatoase amandoua.Ceva asemanator am patit si eu cand am nascut fata(tot in spital)Cand am ajuns la salon puiul era deja acolo,m-au lasat (eram singura in salon)si au plecat .Eu minunata de ce am reusit sa fac,am vrut sa o iau in brate si a inceput sa planga.Am mers la o asistenta si i-am spus ca a anceput sa planga,iar ea imi spune sa o schimb si sa ii dau sa manance,eu m-am uitat la ea si o intreb,cum sa fac? Ea si mai mirata,cum nu stii?Apoi cred ca si-a dat seama si vine cu mine,si ma intreba daca est primul copil.A schimbat-osi mi-a pus-o la san,momentul cel mai frumos din viata mea.
Concluzie-asta este personalul care poate fi gasit la spitalul nostru.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Korina - normal ca o stiu pe Gabi , fetita mea a stat cu ea prima zi cat eu am stat la reanimare , apoi eu am fost mutata in alt salon dar mai treceam pe la ea.

Intrebare : daca nu am inca lapte decat niste picaturi incolore si daca nu o sa alaptez trebuie sa iau ceva tratament? Ma gandesc totusi sa nu fac temperatura pt ca nu alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

hop si eu
in primul rand pt Laura, as vrea eu sa fiu in campul muncii, inca nimik...si ma apuca disperarea.
sheryl pai de ce sa nu alaptezi mamico??? chiar daca sunt acele picaturi incolore au anticorpi care fac numai bine la bebitza. plus ca im inchipui ca ai citit ca cu cat alaptezi mai des cu atat o sa vina laptic mai mult.daca mananci bine o sa fie lapticul asa cum trebuie. si se stie ca dupa cezariana vine laptele putin mai greu. eu zic sa perseverezi iar daca intr-adevar nu se satura dai cu lingurita supliment ca daca ia biberonul sa nu se intarce singur. nu priva copilul de ceeea ce este mai bun de la mami a lui......ai rabdare si nu dispera, nu fa program copilului, dai tzitzica de cate ori vrea si o sa vina si lapticul. Eu vorbesc din experienta...alaptat 1 an si o luna. :D. si stiu ca cei din jur te pun imediat sa-i dai laptic cu bibe ca chipurile al tau nu e bun sau nu e, dar eu zic sa completezi cu formula dar DOAR dupa san si nu invers.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Felicitari noilor mamici si sa aiba parte de copilasi mancaciosi si dormiciosi!

Votez pt. alaptatul copilului la san, este practic si ieftin, insa nu trebuiesc puse la zid mamicile care aleg sa nu dea san copilului. Este alegerea lor! eu cand Seb nu a mai vrut la san, dupa 4 luni, nu am luat nimic, cum el nu mai sugea decat putin in ultimele zile laptele nu s-a mai produs, deci am terminat fara nici o problema si fara pastile sau sani legati.

O zi buna si o raza de soare care sa va incalzeasca, caci dupa cate am inteles a venit frigul la voi. Azi la noi sunt 21°C. Pupici!

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Felicitari pt printesa,Sherill!Si eu sunt tot pt alaptatul la san.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Multumesc pt felicitari . Si eu vreu sa am laptic si sa o hranesc la san . O pun in fiecare zi sa suga . Dimineata am cateva picaturi si termina repede iar pe parcursul zilei zero. Cat am hranit-o cu lingurita nu stia sa suga , de cand ii dau biberon si suzeta nu mai avem probleme suge f. bine si cu putere.
eu am intrebat ce daca trebuie sa iau ceva in cazul in care mai astept o sapt si daca tot nu am sa stiu ce sa fac , caci am auzit ca pot aparea probleme in timp. Oricum sanii nu ma dor si sunt foarte moi.

Stie careva programul dr. Geambasu Delia de la dispensarul de la bingo? Am inteles ca e buna si vreau sa inscriu fata acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sheryll, nu-ti face probleme, linistestete, odihnestete, pe cat posibil lasa treburile casei deoparte, bea apa multa, nu bere ca e o prostie ca stimuleaza laptele, atentie foarte mare, alcoolul trece in lapte si pot ramane sechele la copilasi si in masura in care se poate, ia ceva homeopatic pt. stimularea productiei de lapte.

Si daca nu vine si nu vine, asta e! Cum am mai spus eu nu am luat nimic cand nu am mai alaptat, dar nici lapte nu mai aveam, asa ca s-a dus singurel. Nu am avut nici o problema apoi, tot sani moi aveam, caci acu se schimba datele problemei.Mi-am tras sani tari!

si inca o data odihna si iar odihna, ce daca nu e facut curat sau mancare, sotul mananca el ce-o gasi!

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

sheryll ai rabdare si clar ca nu e vina nimanui daca nu ai laptic. important e sa faci cum a zis si delphin: odihna multa, mananca consistent, multe lichide si psihicul sa-ti fie ok; stiu ca e greu dupa nastere (pe mine ma apucase depresia in spital la fel ca pe tine cu bb plangacios si noroc de dr care m-a externat la cerere)
delphin ia zi mamica la cat timp se fac sanii astia tari??? ca ai mei arata mai urat decat ai bunica-mii si cam a trecut un an de la intarcare. mai am sanse??

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Hai salut la fete!!!
Nu-mi vine sa cred ca mai sunt cateva zile si face Dragos 1 anisor!!!! De sambata a inceput sa mearga singurel, are 7 dinti si il chinuie caninii. Bineinteles ca n-a scapat de o mica raceala. Cam asta e raportul.
sheryll felicitari pt micutza, sa fie sanatoasa, sa cresca bine si sa nu-ti faca prea multe probleme. D-na Dr Delia Geambasu are program L, Mi dupa-amiaza de la 2 sau 3 si Ma, J,V 8-13. E o dr f buna. si eu pe Dragos tot la ea l-am mutat. Pt alaptat stiu ca sunt niste injectii care se fac in maternitate dar nu stiu sa-ti spun cum se numesc. Daca cunosti pe cineva pe acolo poti intreba.
Paula din cate stiu eu despre Botezatu ti-as recomanda alt dr. Iti recomand cu mare placere pe d-na dr Ioana Pop de care zicea Korinna
Cam atat pe ziua de azi... Pup u!

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput