La noi la Galati sa veniti (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

HELLO!!! I'am back in bussines!!!
Salutari la mamici, pitici si burtici!!!

Fetelor, n-am mai scris de mult, si v-am simtiti lipsa. Eu am avut probleme cu netul, se pare ca astia de la Astral sunt cam neseriosi pana la urma. Poate o sa schimbam abonamentul. O saptamana am fost si in vacanta si ca urmare n-am mai scris de foarte mult timp. Insa.... eu sper ca nu m-ati uitat!

Salut toti bebelusii nascuti in perioada in care am lipsit si le doresc sanatate muuulta!

Viorica imi pare rau ca Shali a racit iarasi. Cred insa ca intr-adevar o solutie ar fi sa nu fie primiti la gradi bolnavi. Multa sanatate. Si...apropos...parca terminasesi facultatea...sau ai dat la master???

Noi suntem bine, ne luptam cu incapatanarea lui Razvan de a-si face nevoile la toaleta. Nu stiu cum vom trece peste asta... am inceput sa caut tot felul de raspunsuri pe net. Eu imi pierd rabdarea usor si nu stiu ce chestie mai traznita sa fac ca sa il atraga ideea de a face in vasul de toaleta. Voi cum ati trecut peste aceasta perioada??? Va rog....dati-mi un sfat!

Pupici pentru toata lumea si promit sa revin mai des.... in masura in care net-ul nu-mi face probleme.

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

heheh Laura mall e mult prea mult spus ....hehehe noi mergem mai mult la magazinul alimentar, luam pui la rotisor si pui cu susan ....adika acolo e bucataria mea ....e adevarat ca am dat un oki si la magazine da am luat doar ciorapei pt beb ca hainele mi s-au parut foarte scumpe, ma uitam la un plover barbatesc 5 mil ohhhhhhh

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna
ce faceti?
la munca sau in parc ?vad ca ne ducem in jos pe pag 4...
Cristina m-a mancat spatele sa ma inscriu la master la marketing si n-am nci o leg dar fac eforturi uriase sa ma ridic la nivelul celor care au terminat ase-ul ca eu am terminat istorie si filosofie,deci total inafara.
cat despre olita noi am invatat foarte repede dar am luat-o treptat.intai am inceput cu treaba mare.cand stiam ca trebuie sa faca a luam si o asezam toaleta.si o laudam apoi.iar 2 zile a invatat si mereu ma punea s-o laud.apoi i-am explicat ca trebuie sa faca si pisu la toaleta.am lasat-o de cateva ori fara pampers ,i-l puneam doar noaptea si intr-o saptamana am invatat.o perioada de timp am tinut pampers noaptea pana a inceput sa-l refuze.atunci i-am explicat ca trebuie sa faca pis la toaleta si noaptea.s-a scapat de cateva ori dar intotdeauna isi repara greseala.am certat-o cand s-a scapat si gata! am fetita mare! nici nu-mi vine sa cred ca imi pune intrebari din ce in ce mai complicate?!
si ne certam daca cleopatra zice in cantecelul ei vino sau mina.ea zice mina si o tine pe a ei.
va pup

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cristina, nu te stresa cu asta. Daria facea doar cand voia ea nu avea un obicei inca; stii ce a declansat acceptarea toaletei ? A fost la mama la scoala si acolo "a aflat" ca la scoala nu o primeste cu pampers. De a doua zi nu a mai vrut la olita ci doar la toaleta "ca asa fac copiii" care merg la scoala.
Deci asteapta declicul; nu insista, daca vrea bine daca nu , asta e , doar n-o sa mearga cu pampersul la scoala.
Te pup si te astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Salutare!

Nu ma pot sa zic ca ma stressez, dar am inteles ca e timpul sa-l pregatesc de gradinita. Si cum la gradi nu ne primesc daca avem pampers, atunci tre' sa ne invatam sa facem la toaleta..... Eu chiar imi doresc ca la anul sa-l pot inscrie la gradi si sa mearga din toamna urmatoare. Am ajuns sa cred ca e musai sa-l dau in colectivitate cat mai repede...pentru ca el nu stie sa se joace, el nu vorbeste, plus ca a capatat o gramada de obiceiuri de-ale fetelor... poarta poseta mea, imi ia pantofii cu toc si se plimba prin casa cu poseta aferenta, se da cu machiaj si ruj daca mai reuseste sa puna mana pe ele, se mandreste mai rau ca o fata cand ii pun o hainutza frumoasa s.a.m.d.

Asa ca sunt foarte hotarata sa-l duc in colectivitate cat mai curand, ca sa inceapa sa observe cum stau lucrurile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cristina Noi putem sa spunem muuulte la adresa olitei, dar vezi tu, in general nu prea se potriveste de la un copil la altul. Tu sigur vei gasi metoda cea mai buna la un moment dat. Ceea ce am observat e ca fetele incep cu olita mult mai devreme decat baietii, asa ce degeaba as trambita eu sus si tare ca e timpul si pentru altii sa faca cum a facut fii-mea. El iti va spune cand este pregatit! Iar la gradi, daca mai face pishu in pat, ii poti duce pampers sau sa il iei la pranz acasa. In grupa la fii-mea este un copilash care face constant pipi in pat
Hai acum sa-ti zic de o prietena de-a mea care la fel ca si tine se stresa ca nu facea baiatul ei la olita. Se uita la fii-mea cum cere si se umplea de nervi!! Pana asta vara, cand a descoperit ce frumos e sa "uzi"copacii!! Era asa de haios, cum se sprijinea el c-o mana de copac si cu una tinea "shurubelul" sa nu se ude. Iar de-atunci, in 2 sapt n-a mai fost nevoie de pampers!! Toata smecheria e sa faca in picioare la wc, sa orienteze el jetul, sa fie ca o joaca.
Am scris si eu, poate ajuta in vreun fel.

Editez ca am uitat ceva important...
alina Ce spui?? La mall-ul ala de la casa rosie se gaseste mancare gatita??? Din ce categorie?? Nu de alta dar eu mi-s o gospodina desavarsita si vreau numai sa ma inspir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Liliac, da la casa rosie au mancare gatita .adika au salate multe, mancare gatita gen sarmale samd plus pui, pulpe, pipt, frigarui la rotisor, caertofi prajiti, taranesti, pilaf, ficatei si snitzele multe, piftele ,multe, ce mai ....noi cumparam cel putin saptamanal pui la rotisor si snitzelele cu susan care sunt foarteeee bune, adika am impresionat invitatii cu el , sunt calde si bune.

La multi ani Alina si Ion, nah ca m-am urat singura, azi facem 4 ani de la casatorie si sarbatorim ....am primit cadou un parfum Dolce e Gabbana heheh cu valoare sentimentale , ca asta mi l-a fakut sotul cadou cand am inceput noi sa iesim impreuna si acum a reeditat.:)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

La multi ani Alina! sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti o viata lunga si frumosa impreuna. Si sa va bucurati de Vladut!
Si eu am tot 4 ani de casnicie impliniti la sf lui septembrie!

Fetelor, multumesc de sfaturi. Am sa incerc sa pun in aplicare unele dintre ele, cel cu pipi din picioare si odata cu tati cand e posibil. Multumesc inca odata!!! Speram sa reusim ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Alina OOO, La cat mai multi ani fericiti impreuna!!! Si sa aveti puterea in timp sa va pastrati tineretea de acum, sa stiti sa va iubiti ca in prima zi, sa va bucurati impreuna de fiecare moment frumos sau mai putin frumos, sa aveti grija de Vladutz si...de ce nu?... sa-i faceti si-un surior

Multam pentru pont!!! Da' preturile cum sunt?? (intind pelteaua si io, sa nu ma certi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, MULTI ANI FERICITI IMPREUNA !

Dragut rau cadoul de la sotul tau. Nu vrei sa-l imprietenesti cu al meu ? Poate ii sugereaza si lui, nu de alta dar acusica pe 26 facem si noi tot 4 ani de cand ne-am casatorit.

Mergi la inceput