Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce mai faceti?
ce toamna frumoasa....incepe sa-mi placa anotimpul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Cristina sotului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

E frig afara...sunt numai 2 grade

ce mai faceti gagici? noi nu punem de o intalneala?
la toate...
adya prin ce zona stai?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Pai am garsoniera de anul trecut, si la diferenta cat am trecut-o atunci si cat o trec acum, si asta minim am de platit 25.000.000 la stat, adica 16% din castig.
La Cluj e 200 de euro, dar un apartament cu 2 camere e intre 55-65.000 de uro si nu cred ca merita, ca a mea a fost 18.000, pe care deja am luat 2000 de euro chirie, deci mai raman 16.000 de amortizat.
Oricum, nu cred ca o mai vand ca nu prea imi merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

olim...asa daaaaa...eu ma gandeam ca ai de platit impozitul pe cladiri ca era sa mor de inima cand am citit cat ai de platit impozit. Si asa e cam nasoala faza cu platitul impozitului pe diferenta dintre cumparare si vanzare. Oricum decizia e a ta daca o vinzi sau nu.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

impozit am platit 400.000 daca imi mai aduc aminte, plus taxa de infrumusetare a orasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Camelia , da el e . La inceputul lui august am luat bilete de autobus pt. Budapesta, de la agentia lui. A fost f. amabil cu noi , am avut niste nedumeriri si fata care ne-a servit l-a chemat pe el si ne-a explicat despre ce e vorba.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Camelia , da el e . La inceputul lui august am luat bilete de autobus pt. Budapesta, de la agentia lui. A fost f. amabil cu noi , am avut niste nedumeriri si fata care ne-a servit l-a chemat pe el si ne-a explicat despre ce e vorba.

Noi 2 singurei

Inseamna ca sti unde lucrez. Pana in mai cand am nascut am lucrat acolo ( eu si inca o colega care a nascut cu 3 saptamani inaintea mea). Am ramas insarcinate aproape deodata (eu programat, ea nu) si l-am lasat pe taicameu cu ochi-n soare (fara personal).Acuma sunt 2 fete acolo, sunt noi, se misca un pic mai incet ....(pt gustul lui taicameu)......dar e ok. Colega mea cred ca se va intoarce la lucru din primavara, eu stau 2 ani acasa cu piti.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
O seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Camelia s-ar putea sa nu mai intru pe net pana Sambata, asa ca vreau sa iti urez LA MULTI ANI! pentru Fineas, sa creasca mare, frumos si destept si sa va bucure pana la adanci batraneti!

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput