problema cu laptopul-help
am si eu o problema cu laptopul daca e cineva in masura sa ma ajute.
se vede totul foarte albicios,....culorile sunt sterse iar albul predomina. Mai nou, se vede totul in reluare...sageata mousului, scrisulk...tot.
nu am facut in ziua respectiva decat sa dau rezolutia la mare ...sa pot vedea din pat:P
daca ma poate ajuta cineva sunt recunoscatoare
Irina si Noélia - 25 sept 2005
Raspunsuri
Gabbriela spune:
al meu cand a patit asa mi se arse monitoru si in 2 zile se inegrize de tot si nu mai vedeam nimic la el.. poate e la fel si al tine..
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
joxy spune:
rezolutie mai mare ---> micsorare
rezolutie mai mica ---> marire
pune pe 1024x768 la 16-32 bitzi, verifica frecventza (Hz) si luminozitatea.
In cartea laptopului sa te uiti la rezolutiile suportate/recomandate.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
innaa spune:
Ei inseamna ca eu i-am micit rezolutia sa se vada mai mare.
Ulterior am revenit la rezolutia initiala dar se vede totul la fel de albicios. E ca si cum ar fi luminozitatea data prea mare, numai ca nu stiu de unde se modifica luminozitatea...
si eu am umblat doar la rezolutie...nu si la luminozitate, deci nu stiu daca ar putea fi din reglaje.
am reinstalat si windows-ul dar nu s-a schimbat nimic.
Irina si Noélia - 25 sept 2005
dante01 spune:
incearca sa conectezi un alt monitor la el, vezi daca pe ala se vede bine...
ai pe spate undeva un conector in care poti pune un alt monitor...
reinstalarea sistemului de operare nu e raspsunl la orice problema pe lume asta...
joxy spune:
Vezi ca ai un buton "FN" si inca un buton cu un desen pe el, seamana cu un soare si o sageata in jos (mai este unul cu un soare si o sageata in sus)
Tine apasata tasta "Fn" si apasa repetat pe tasta aia cu "soarele si sageata in jos (sau triunghi orientat cu varful in jos)"
Vezi ce se intampla.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro