fiica mea de 16 ani

fiica mea de 16 ani | Autor: giul

Link direct la acest mesaj

Fiica mea de 16 ani a fost asta vara in Bulgaria,de acolo mi-a adus o icoana ceva mai mare ca o coala a4 .Am pus-o pe perete in camera unuia dintre copii si pana aseara eu n-am observat ca are 3 maini.Cu 2 il tine pe Iisus si a 3-a care are alta culoare dar a carei maneca este la fel cu restul imbracamintei .Bulgarii sunt ortodoxi,eu sa zic ca am citit candva ca sa nu am impresia ca e o greseala,semnifica ceva a 3 mana .Stie cineva sa ma lumineze si pe mine?multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Am uitat sa dau titlu subiectului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

este vorba de icoana Maicii Domnului cu 3 maini(Trihiruta).Din cate stiu aceasta icoana se pastreaza la Muntele Athos,in manastirea Hilandaru.Exista reproduceri ale ei si in tara noastra.Se spune ca originalul a fost facut de un zugrav de icoane, caruia turcii i-au taiat mana, pentru a nu termina niciodata icoana abia inceputa.Acesta a plans amarnic si s-a rugat intreaga noapte la Maica Domnului,pana a adormit. Miscata de durerea si rugaciunea lui Maica Domnului a coborat din icoana si i-a pus mana la loc. Cand s-a sculat, monahul a vazut minunea: nu numai ca era vindecat si nu mai avea nimic cu mana, dar in josul icoanei aparuse desenata o a treia mana, de alta culoare, asa cum se poate vedea si astazi in icoana respectiva.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Wow ce interesant.
Multumim Irina pentru explicatie.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Mai multe puteti gasi aici: www.formula-as.ro/reviste_597199maica-domnului-cu-trei-maini.html" target="_blank">Maica Domnului cu trei maini

Pace tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Asa este, la noi in Ploiesti exista o biserica in care este o icoana a Maicii Domnului cu trei maini. E o biserica foarte calda si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Acum am citit si eu subiectul, l-am gasit foarte interesant. Evident ca am dat search pe Google si am gasit articolul de mai sus din formula AS. Ma bucur ca este la noi la Ploiesti...cu siguranta voi vizita bisericutza zilele care urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Azi a randuit Maica Domnului de am primit si eu aceasta frumoasa icoana.Multumesc Maicii Sfinte ,dar si persoanei care mi-a dat-o.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Sa va spun eu ce-am observat,acuma nu stiu daca o fi de la icoana dar totusi simt ca are legatura cu ea.Acum 3 ani am cumparat apartamentul in care suntem ,l-am renovat de la beton,adica au ramas doar peretii ,totul e nou si cu toate astea am plans mai mult de 1 an ,cu cat am fi avut posibilitatea sa ne mutam in vechiul ap.Cui spuneam ca apartamentul asta ma omoara ,ma sufoca ,ca as pleca si as impacheta singura doar sa plec ,se uita ciudat la mine.M-am certat cu sotul meu ,ce nu m-am certat in ani de zile .Fiica mea a venit din tabara pe 31 iulie ,icoana este pe lemn ,era acoperita cu o folie gen celofan ,mi-a placut dar n-am pus-o imediat pe perete ,parca n-as fi vrut sa rup celofanul dar nici cu el n-as fi pus-o pe perete .Ei,cum ,necum am pus icoana si de cate ori intram in acea camera ,ma napadea un gand linistitor,-Doamne,ce casa frumoasa am!eu cred,fetelor ca acesta icoana mi-a adus linistea dupa care am plans atat. Sa nu radeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

De ce crezi ca ar rade cineva de aceasta experienta a ta, adica ar fii lipsit de bun simt sa o facaBine ca ti-ai regasit linistea sufleteasca.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput