Prietene din 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Alexut ii face educatia dadacei.Dupa ce a stat suparat pe ea aproape 2 ore in ziua cu pricina,nu i-a vorbit si ii arunca priviri piezise,considerand-o responsabila pentru ca nu i-a prevenit caderea,in fiecare zi ii arata post-it-ul lipit pe frigider de cu seara de mine,care cuprinde meniul lui pentru mic dejun si pranz cu indicatii amanuntite.Adica sa bage de seama ce ii da sa pape,ca el nu mananca asa,orice si oricum!Julitura ii trece,pe obrajor mai are o miiiica echimoza,deci e nesperat de bine dupa 2 zile.Treaba am deocamdata cat pot duce si ce imi place,numai bine sa ma remonteze putin.
Va pup si va citesc cu drag si amuzament in continuare peripetiile!
Sanatate piticilor bolnaviori!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari si ptr.sustinere,nu nominalizez sa nu omit pe cineva

Deocamdata numirea oficiala intarzie,nimeni nu misca nimic,toata lumea[inclusiv seful]stie ce v-am spus si voua dar nu a aparut nimic nou!!!Deci,va inchipuiti cam ce priviri primesc zilnic de la sef si ce derutati sunt cei care se simt datori sa pupe doua deodata.Desi nu m-ar deranja deloc sa raman inca 100 ani cu acelasi sef si nici nu am intreprins nici cea mai vaga actiune ptr.a-i capata locul,situatia este de-a dreptul penibila.Ei,om trai si om vedea!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Edit,ca s-a trimis de 2 ori.Scuze.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita,pupici samuraiului julit!Sa treaca repede buba si bravo pentru simtul pedagogic.
Tie iti doresc nervi de otel pentru ca,asa cum ai ilustrat tu situatia de pe la voi, nu e chiar un mediu placut de lucru.Indiferent ce se va decide sunt sigura ca tu iti vei face meseria cu daruire,din orice pozitie ierarhica.Si scoate si tu cu tupeu la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!
Ne-am intalnit joi seara cu bona, se pare ca e in regula, azi-dimineata am sunat-o sa-i spun ca acceptam, sa dea preaviz in partea cealalta. Pare o femeie de treaba si Stefan cred ca o simpatizeaza ca i-a zambit tot timpul cat a stat la noi. Da, e normal sa am emotii, dar am sa stau acasa cu ea vreo luna si dupa aceea ma duc in lumea mea.... ca mi-a cam ajuns cutitul la os!
Daria inca o data felicitari!
Mamacita de retinut ideea cu lipitul biletului pe frigider! Foarte buna ideea!
Oana suna tentant si pentru mine dar din pacate este mult prea departe, eu nu am carnet (sa-mi fie rusine!),tocmai suntem in tratative cu bona!

In alta ordine de idei, ieri a fost tare nasol,a plouat toata ziua, nici netul n-a mers. Azi deja e mai cald, e soare, am mers la cumparaturi, deja ma gandesc sa mai iesim o tura dupa-amiaza!
Va pup! Un wk cat mai placut!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

oana,multu de urari si intelegere;cu propunerea aceea mai vedem,sa nu ma traga vreun curent laPupici Letitiei cea luptatoare si parintilor ei!
ellinia,te inteleg preaaaa bine;dupa o luna de ghidare,daca femeia e ok,vei vedea ca poti fi linistita sa-l lasi cu ea.Ca mama nimeni nu-l ingrijeste,dar si mama are nevoie de grijaDaca mai vrei ponturi,iti mai dau.Eu ii scriu,pentru ca ii pregatesc totul de noaptea si a doua zi sa nu se uite ca mata in calendar ce-i aia si cum se administreaza

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

dragele mele,profit ca sara doarme, mi s-a facut dor de voi, am citit pe aici si pot sa va dau si eu vestea ca de la 5 noiembrie Sara merge la cresa, 5 ore pe zi, sunt fericita ca avem si noi loc, listele de asteptare sunt foarte lungi la cresa si tre sa te inscri din timp... Va trebui sa merg trei zile cu ea pana se acomodeaza si apoi singurica... va merge de la ora 10,oo la 15,oo putin zic eu dar asa e deocamdata programul... abia astept sa o imbrac de cresa si sa o duc si pe ea sa se joace si cu copiii...oboseala ne'a ajuns pe toate, chiar daca nu sunt ei rai sau bolnaviori cand stii ca cineva depinde de tine si trebuie sa faci fata programelului 'nu conteaza ce'... e destul de frustrant, nu?!Anca Micaela, pupicei .Mi'e dor de voi de toate si de prichindeii nostri dragi. Oana ma bucur ca Leti e mai bine, sper sa gasesti pe cineva cu care sa mergi la Herculane, mi'ar fi placut si mie sa fac o mica vacanta cu printesa mea la munte, la aer curat si mancarica buna... Noi s'ar putea sa venim iar in Romania in decembrie, de data asta simt nevoia sa'mi mai incarc bateriile, vreau sa'mi vizitez parintii mei dragi si sa mergem la zapada, la munte, Narcis vrea sa schieze... sper sa ne gasim un locusor si toate sa mearga bine pana atunci, inca nu am aflat cand are concediu, probabil de Craciun pentru ca de Anul Nou sa lucreze... oricum va fi bine si frumos...mamacita, ma bucur sa aflu vesti de la voi despre tine si alexutu... sper sa se rezolve situatia neclara la lucru, sa nu te streseze si sa ai si tu lolcul tau care-l meriti din plin... ma bucur ca alexutu stie ce vrea si are personalitate, incat stie sa'i spuna bonei ce'i trebuie, Sara e la fel, deja stie exact cand si ce vrea, imi cere apa, mmmm 'e mancare'.adseana cred ca ti'e foarte greu si esti dezorientata cu Ale si cu papatul ei... eu cred ca ai nevoie de ajutor sa depasiti faza asta. Am vazut la televizor o emisiune in care tot asa un copil papa totul pasat si era destul de maricel, sigur peste 2-3 ani, mama lui ii pasa mancarea toata si nici asa nu mai vroia sa pape. Ajutat a reusit sa se bucure de mancare, pur si simplu, a fost pus la masa cu mai multi copii, toti mancau si i s'a servit si lui o portie de cartofi prajiti, pe care fara sa'i zica nimeni nimic a papat'o impreuna cu copii, razand si jucandu'se... asta a fost inceputul... fara sa fie deloc impins sa pape... e o chestie care poti sa-o incerci, normal ca nu'i vei da in fiecare zi cartofi prajiti, dar e o modalitate prin care poate sa invete sa prinda gustul mancarii... succes si suntem toate mamicile alaturi de voi va doresc pofta mare la toti si o duminica linistitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

cu dor de voi.
am avut un we plin. Sambata am facut smotru general.Am descoperit gongi in bucatarie,asaa ca am lasat copilul pana eara ,am tras mobile si am pus raid spuma peste tot,in spatele dulapurilor si unde nu ajunge brien. Daca mai gasesc una, fac cu nervii
Am mai si condus.in fiecare zi cate putin. Vineri sau sambata,nu mai retin exact...tare m-am amarat. Trebuia sa virez dreapta pe un drum,dar aveam pe directia mea de mers un ditamai camionul parcat exact pe colt. Mama nevoii lui de .....Ca sa inaintez,trebuia,cel putin pana depaseam monstrul, sa intru direct pe contrasens. Va dati seama ca inca nu am abilitati de a tzashni la risc, accelerand(am permis de 10 zile).Asa ca am tot astepta asa,vreun minut,sa nu mai vina incontinuu masini pe contrasensul pe care trebuia sa intru eu. Si,in sptele meu se adunasera 4 amsini.Claxonau,urlau...ma rog,de de toate.
Intr-un final,cand am iesit,un tinerel asa,la vreo 25-28 ani ,care asteptase in spatele meu, a venit in dreptul masinii mele si mi-a strigat ca-s proasta. Mamaaaaaaaaaaaaa ce m-am indispus si tare m-am intristat.Ce sa va spun....am suferit cumplit.Tot imi atrage M atentia sa nu mai tin cont de ce spun/striga/claxoneaza/injura ceilalti....dar nu pot.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Daria nimeni nu s-a nascut invatat. Ai sa te obisnuiesti in timp! Si nu-i mai baga in seama pe rautaciosii din trafic! Hai, capul sus, si cate un pic de condus in fiecare zi!
Danna ma bucur ca ati reusit sa gasiti un loc la cresa. Si eu as fi vrut dar din pacate nu am gasit loc la cea de langa mine, si m-a dus din martie . Asa ca, atunci cand o sa implineasca Stefan 3 ani si o sa mearga la grupa mica mi-am invatat lectia si ma duc din ianuarie sa-l inscriu pentru septembrie!
Mamacita astept cu interes si alte ponturi! Imi prind bine indiferent de natura lor!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

elinia,chiar vroiam sa-ti spunh ce tare ma bucur ca se intelege bine cu tanti aceeA si se intrevede odihna la orizont,pentru tine.
dana la fel,cred ca esti si bucuroasa si trista deopotriva. Totusi ,e bine ca ati prins loc la cresa,trecerea nu va fi chiar atat de brusca sara se va acomoda repede,vei vedea.
oana ce faceti???

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput