Prietene din 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hello, suntem prin zona

de scris v-as scrie eu in fiecare zi dar nu am timp, si cand am timp nu ma lasa cezar si tot asa...cand vede ca ma asez la calculator face crize..

de la o vreme e cam nervos si nu se mai itelege nimeni cu el, nu ascult ape nimeni si face numai ce vrea el, il mai las 1-2 saptamani , sper s aiasa caninii aia odata ...in rest e bine, la pranz doarme singurel, seara numai cu tati in pat , si-l mutam dupa ce adoarme, de papat incearca sa pape singur cu lingurita dar nu prea reuseste...

am hotarat ca de la 2 ani sa-l dam la cresa, macar program scurt pan ala 12-13, sa mai vada si altceva, si alti copii, sa invete lucruri noi, il simt ca s-a plictisit sa faca in fieacre aceleasi lucruri, aceleasi jucarii etc...am gasit o cresa buna, dar nu sunt locuri, sper pana face el 2 ani sa prindem loc, dac anu o sa cautam bona cu toate ca nu-mi place deloc ideea

eu cu scoala sunt bine...de invatat nu apuc nimic, o s afie jale in sesiune, bine macar ca reusesc sa ajung la scoala ...

va pup pe toate

aaa am vazut o mamica si o fetita foarte frumoase...stiu ele cine

imi pare tare rau ca nu am timp sa raspund la toata lumea...dar trebuie sa-i fac papa lui cezar

va pupam pe toate si ne e fff dor de voi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!

N-am mai reusit sa va scriu, de citit am mai citit asa pe sarite. Stefan e cam bolnavior, de la Mihail si Gavril incoace, a inceput cu o cazatura zdravana in parc pe niste scari care s-a lasat cu buza sparta si un cucui mare pe frunte. Seara a facut febra mare, in vreo doua reprize si eu n-am dormit toata noaptea si l-am pazit sa nu urce peste 39. Ii puneam novocalmin, scasea, dupa cateva ore iar urca si tot asa ne-am chinut toata noaptea. In fine, in urmatoare zile l-am tinut pe nurofen si n-a mai facut asa febra mare.In schimb de ieri dimineata a inceput sa tuseasca zdravan si sa stranute, sa-i curga nasul si a facut rosu in gat. Asa cade azi incepem tratament cu antibiotic sa scapam de infectia din gat.
In rest suntem bine,ma chinui sa pun niste poze mai noi, daca reusesc va anunt. Si sper ca in curand, cand o sa-i treaca raceala lui Stefan sa pot recupera.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Gata, am reusit in sfarsit sa pun niste poze mai noi, in albumul "oct-nov 2006". Daca aveti timp si placere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

danna
bine ati reveniot!m-am delectat cu fotografiile voastre.Sunteti frumoase si atre,tare scumpe amandoua.Superbe si locurile si peisajele surprinse.
adriana,spor la invatat,sa te "auzim" mai des!
oanaaaaaaaaa cum te-ai distrat???

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ellinia sanatate!
nu vad pozele:(,nu gasescv niciunde albumul

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

elinia, nu ai facut albumul public. Sau cel putin asha cred, ca nu se vede!
Sanatate lui Stefan. De la cazatura febra? .

danna_j, se pare ca ati avut o vacantza super! Sara e dulcica foc, tare imi place de ea. Si pare asha de cumintica! Si tu arati f bine!
Succes la curs!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

uraaaa ne-au mai iesit 2 canini, mai avem unul si gata

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ce ma bucur cand vad activitate pe aici!
Dana,pozele sunt minunate,peisajele parca sunt de basm,iar voi sunteti tare frumoase,Sara s-a schimbat mult,e o domnisoara.Cred ca a fost tare frig...brrr!
Ellinia,nu pot vedea nici eu albumul...Pupici lui Stefan,sa se faca bine repede!
Adriana,felicitari pentru canini!Noi de vreo doua luni am terminat cu eruptiile dentare.E asa de bine!Dar si noi am suferit groaznic,i-au iesit toti caninii deodata.
Daria,la botez a fost asa si asa...adica la biserica am intarziat ,am mai prins doar doua minute,bebe a urlat la maxim toata slujba,parintii si bunicii erau terminati de spaima (eu priveam c detasare totul,ma gandeam...hm,vedeti voi...asta e doar inceputul...).Apoi am ajuns la sala(una din salile de la Casa Armatei.Mie nu imi place deloc locatia,dar a fost destul de frumos aranjata,mancarea a fost comestibila,dar atat;muzica-ok(am si dansat putin,cu toate ca am avut mari emotii ca nu imi trece rana de la picior,spre uimirea mea,am incaltat pantofi cu toc si am si topait fara cea mai mica durere ).Nu am cunoscut pe nimeni in afara de parintii copilului si bunici.Am stat la masa cu niste tineri(noi 2+ inca 3 perechi)dintre care 4 erau cu niste fizzzzte...in fine...Bebele a fost adorabil,un frumos si un dulce.Pacat ca l-au tinut pana la miezul noptii in galagie si fum,era tare obosit,agitat si avea ochisorii rosii.
Cam atat!
Anul asta am prins o nunta si un botez!Sa vedem anul viitor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Mamicilor,ce-i linistea asta aici?
Nu va mai lasa bb sa scrieti?
Eu nu pot sa ma asez la computer decat dupa ce adoarme Dodo.Altfel urla cat o tin plamanii sa vina si ea la tastatura.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Buna fetelor!
De trei zile incoace unt varza pur si simplu, in viata meanu m-am simtit atat de rau, nici noaptea nu pot sa dorm...Am un guturai cred, care ma scoate pur si simplu din circuit. Am luat pastile o gramasa, degeaba. Mai mult bona lui Stefan m-a doftoricit, mi-a pus otet in cap (?!), mi-a facut frectie cu otet ca dimineata nici nu ma puteam ridca din pat...si mi-e o ciuda ca e vreme supeba afara,as mai iesi si eu un pic!
Stefan e mai bine, ii mai curge un pic nasul si mai tuseste, sper sa nu faca vreo revenire de la mine!
Am sa ma uit ce-i cu albumul ala, poate nu l-am facut public!

Mergi la inceput