s-a maritat teo
Raspunsuri - Pagina 2
roxivan spune:
CASA DE PIATRA!
Dar cum o sa iasa cu sotul in lume? Ce viata mai e si asta? O sa iasa separat, la plimbare, la cumparaturi??
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Casa de piatra!
..ce stiti, e adevarat ca mai vrea sa infieze un copil?
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
A declarat ca este o inventie a presei,ca deocamdata se ocupa de Maya.
MIRELA
ancutzathree spune:
da' ceva poze n-avetzi cu mishu,ca io nu-l cunosc si as fi curioasa sa-l vad,l-am intrebat si pe nenea gugal da' nu gaseste nici el
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
roxivan spune:
Eu am vazut-o pe Teo in weekend intr-un complex comercial, era cu un tip, mare rau, cu ochelari. Seamana putin cu Piedone (cel care facea razii prin piete cu televiziunea dupa el), am impresia ca el e Dom' Profesor.
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by roxivan
Eu am vazut-o pe Teo in weekend intr-un complex comercial, era cu un tip, mare rau, cu ochelari. Seamana putin cu Piedone (cel care facea razii prin piete cu televiziunea dupa el), am impresia ca el e Dom' Profesor.
http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro
Atunci poate el o fi sotu?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
anyella spune:
sotz-nesotz,ce o fi felicitari pt. discretie...ea asa a fost tot timpul,inclusiv cind a infiat-o pe Maya,jos palaria!
aniela