Ma puteti va rog ajuta si pe mine cu o sugestie, ceva, ce sa fac ? Mi-am luat anul trecut cu 5 mil. o scurta de piele crem, mai bine zis "cacao cu lapte" si nu stiu unde anume si exact ce s-a intamplat, dar cred ca m-am asezat pe ceva, din spusele unor "experti" se pare ca a fost acid si mi s-a scorojit sau cum sa va spun altfel mi s-a ars intr-un loc cam tare si nu o mai pot purta si imi pare nespus de rau de ea. La noi in Alba am cautat si nu am gasit.Va rog nu stiti pe cineva care se ocupa cu confectii din piele care m-ar putea ajuta sa-mi dea, contra cost bineinteles, o bucata cam de dim. 50/30cm sa schimb bucata care e arsa? Daca stiti pe cineva va rog sa ma contactati pe "private messege" ca as vrea sa iau legatura cu persoana care are si sa-mi trimita niste mostre cu nuantele de cacao cu lapte pe care le are, ca altfel sunt sigura ca daca as fi postat o poza cu haina pe forum , nu s-ar vedea clar nuanta. Imi pare tare rau de ea sa n-o mai port. Va rog mult . multumesc din suflet.
draga mea, singura idee care-mi vine in cap e sa mergi cu haina la o marochinarie, da, marochinarie, fiindca acolo au bucati de piele ramase si acolo ar si putea sa te ajute si sa inlocuiesti bucata distrusa...am o colega care la marochinarie si-a stramtat foarte frumos o geaca din piele, i-au facut-o excelent!
Incearca eventual la fosta fabrica "13 Decembrie" din Sibiu (actuala PIM) sau la producatorii de haine de piele, inclusiv la ateliere mai mici. Daca zici insa ca e o nuanta mai deosebita, e mai mult ca sigur ca a fost vopsita, ceea ce complica putin lucrurile.
De ce nu incerci sa afli producatorul de la magazinul de unde ai cumparat-o? Poate te ajuta chiar ei sa ti-o repare si ar trebui sa aibe si culoarea respectiva.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.