mamici casnice (71)
Raspunsuri - Pagina 22
diadaniela spune:
Miha,ai plecat?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Georgi cum faci sa-ti apara mereu mesajul colorat?
il selectezi de fiecare data?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
... 

mariussimiuc spune:
Si eu ca si cuscra mea...
...un timid...
...helau!!! ![]()
Miha 
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Georgi cum faci sa-ti apara mereu mesajul colorat?
il selectezi de fiecare data?
Dana
Dap.
Gata ziua de azi
.Mai am maine o zi maraton si de saptamana viitoare mai schimb una alta prin orar.Cred ca renunt la ziua libera de luni si ma duc sa fac orele pe care le am joia de la 17 la 19.Alta solutie nu se intrevede.Maria2mami
.Vai de soacra ta!Va
fetele si mai intru mai tarziu dupa ce bag maimutzul la nani.Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
diadaniela spune:
am priceput,Georgi !
Dana
diadaniela spune:
nu aveti curaj sa va aratati ,fetele?![]()
edit:eu fac teste
inca un test!
Dana
georgi75 spune:
Te colorasi si tu Banano? ![]()
Bianca iesi la iveala.
De ce te-ai pitit?
Restul gastii?Unde sunteeeetzi?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania