40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

"Ca mult timp eram singura olteanca rea de pe aici."

Liliana, si eu tot olteanca la origini, bucuresteanca prin adoptie, acum canadianca, ce va urma oare?
Fetele, eu va citesc de pe marginea palniei, ca de obicei, nu prea sunt vorbareata din fire, insa imi place la nebunie sa va citesc.

PS hai ca am uitat sa spun unde-mi sunt originile - Tr Severin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

polux...eu stau doar cu sora....da....dar mancarea nu a fost doar pentru mine....au venit ai mei plus ca nu ma mai ating de aragaz vreo saptamana......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by Liana30

multumesc,,multumesc de primire si urari..din nou..si io pe'aci
da stau la coadadoar am zis!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Liana, hai ca sunt intr-o dispozitie generoasa si te las sa te bagi in fata de data asta, ca pana ma hotarasc eu sa-mi pun poalele-n cap ca sa mi se vada picioarele...o sa raman fata (mare) batrana

Lu, grea problema, zau asa. Mai usurele n-ai?
Buna ideea daca ai reusi sa-l faci sa se duca cu fetele undeva sambata dimineata. Cred ca asa n-ar banui nimic.
Cat despre cadou...ma dau batuta.

Gabi, nu mai stiu cum sa te incurajez. Tu esti puternica si curajoasa si probabil ca ai luat hotararea cea mai buna, dar momentul e greu oricum si dureros si-ti mananca toata energia. Inca n-am uitat cum e.
Copii ce fac? Ce inteleg ei din ceea ce se intampla?

Mi-am amintit de Parpalak cum se chinuia ea sa faca visinata in pet-uri. I-o fi reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"cac ce ar fi vita afara un zambet, chiar si atunci cand plangi?"

deciii olteancoooo cetii..cetii..si ma tot intrebam..beyyy ce o vrea olteanca sa'mi zica cu primu cuv???ca io facui da nu spusai nikaoare m'o fi vazut?adica ma vazusi fatooo???zii nu ma lasa sa mor aci..ca uite in ce hal ma inrosii

deci?reusii sa'ti aduc zambetul acela?adica asta ca tare bine iti sade cu el

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Liliana
Stiu cum e sa te gandesti la tatal tau in ziua in care a disparut,sau in ziua lui de nastere, ca ar fi implinit x ani daca ar mai fi trait... of, e tare greu fara tatii nostri:(
Mersi pt. sustinere:) Da, intr-adevar voi cunoasteti doar versiunea mea. Din pacate nu am decat cateva poze cu usa sparta in iunie, si asta dupa 8 litri de bere. Nu am fost batuta niciodata, insa am fost agresati verbal toti trei. Probabil in versiunea lui e vina mea ca el bea si e agresiv. Insa fiecare om are problemele lui, si totusi nu-s piliti toti si nici nu urla fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

deci sunt prima? adica in fatza?..hiiiiii sus fusta!!!
KUKI acu o rupasi din gradina mea..e tufanica..da miroasa misto casa nu zic ca pute
polux mama io vrusai decat sa'ti aduc zambetu..nu sa te pun pe fugafugisi olteancooo???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

E clar am intrat in ceata toatal,am reusit sa citesc tot, dar nu mai tin minte nimic, dacat de mustul cu pastrama Craciunitzei, sampania lui Nema, cadoul lui Porumbel, catararile lui Lu( aici e problema interesanta, e o chestie care n-am facut pana acum, dar ma mai gandesc), picioarele babii lui Soni, intrarea Lianei in club, Kuki pe baricade si sambata (din ce-ti face statuia, piatra, fier?), si nu mai stiu.

In legatura cu sarbatorirea sotului lui Lu, la aperitivele pe care le prepari ar merge un vin alb sec Borgogne Chardonnay,sau un Pinot Gris sau italianele Arneise, Freisa sau cum se poarta pe aici spumante sau champagne. De cadou, e greu...

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

un capitol nou si n-shpe mii de pagini...
Noa-pai ce sa mai fie in capu' aista al meu?...
Ce vorbiti voi acolo? ce scandal pe forum? unde? unde?...nu ca mi-ar place sa ma bag...da' asa sa mai inviorez neuronu'...ca n-onceput scoala decat de doo saptamani si io-s gata obosita...am intrat in ritm...alerg de colo-colo,fac treaba si nu mai apuc dom'le la computator ca se baga omu'in fata...acu' doarme,de se zguduie ferestrele...

la toata gashca(si celor nou venite) si stati blande ca nu va uit...probabil ca voi intra tot asa din we in we...si o sa ma ametesc citind din doo in doo capitole...
Aaaa,sa nu uit...mey,piticu' meu a-nceput sa-si dea drumu' la vorba...se numeste pe sine COTO (de la Victor),si cand se alinta e COTI...vorbeste-ntr-una de ne ameteste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Baaa sinteti de groaza!!! Liana .Mik,Kuki;polux si altele carid cu lacrimi ce aveti ba cu "tanti"???cA BUNICA NU E. SA AJUNGEM NOI LA VIRSTA EI SA --FUGIM DUPA MAI TINEREI!!1HI HI HI
oana pui ce-i cu tine? Simona credam ca ai cazut in butoi dar e interzis pentru must!
Lu grea problema cu cadoul ! Data viitoare poveste ceve despre al tau sa-l cunoastem putin !Cit depre vin d!accordo con Cicina !Obligatoriu alb la ce vrei sa faci! Da nu emai bine la o pizza!!! Si scapi de toate nacazurile astea? E doar o intrebare ! Admiratia pt ceea ce vrei sa faci ramine da----vorba ta cind?
Polux o sa mai vorbim noi doua despre aniversari de genul asta .Oricum i-mi pare rau de starea ta dar o cunosc asa de bine ca ---nu stiu sa te consolez.Fa ce-ti dicteaza sufletul in acel moment . E unicul mod sa nu expodezi!
Fac si eu ca ciuss am citit am aiutat mai revin !!ca pina acu am depanat pe ghemul celalalt unde mai dpeneu si incurc itele sarin dintr-un copac in altul ca maimutele!! hi hi dac nu rid eu de mine cine are curaj sa o faca?
Azi mi-am facut un cadou: Ultima carte care a iesit si s-a epuizat urgent despre Oriana Fallaci.Se numeste: Grazie Oriana!A fost splendida si in splendoarea ei a pleca pe 15 sept.
Apropos Kuki zi ceva de Orirea aia ca te-am mai rugat odata sa-i zic lui sora-mea sa o trimita!! Te rog!
Hai pup ca ma cheama a mica pe mess!! sa vedeti ce permanent ii fac ---ca vrea dieta!!(glumesc astept sa-mi trimita niste rezultate de analize sa vedem cum o putem ajuta)
Deocamdata pup si mai vin dac nu ma invita la ---biliard!! Eu le zic bile ,bile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Simona, bine c-ai mai dat si tu un semn de viata
Felicitari pentru Victor cel vorbaret !
Liliana, la mine nemernica activitate cu calcatul se intampla la fiecare 10 zile, nu imi place, da n-am ce face, omu´cu camasile lui si plodu´ taras pe coate si-n genunchi prin toata casa...Da am si eu o dileala, nu pot calca, daca nu ma uit la tv.
Ma duc sa-mi fac o cafeluta decofeinizata, de seara.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput