40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna dimineata.

Nema, eu eram aia de intreba de ce dai sampanie . Pai stii ca lucrurile cele mai evidente sunt si cele mai "invizibile"?

Vecinul asculta soundtrack-ul din frida kahlo, si cum m-am enervat ca auzeam mai mult basii si vibratiile, am rascolit toata casa sa gasesc si eu SiDi-ul. Ia sa mai trezesc si eu vecinii, ce numai ei pe mine? Noroc ca n-are gusturi asa rele, ba chiar, uneori, mai ascult si cate o lautareasca de-a noastra, desi tot nu m-am lamurit de unde-o face rost de ele. N-ar trebui sa ma plang, ma scoala la 4 dimineata pe ritmuri de Doors...

Eu n-am inca 87, dar atunci mi-oi arata chisiorele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by pisi-pis

Buna dimineata.

Nema, eu eram aia de intreba de ce dai sampanie . Pai stii ca lucrurile cele mai evidente sunt si cele mai "invizibile"?

Vecinul asculta soundtrack-ul din frida kahlo, si cum m-am enervat ca auzeam mai mult basii si vibratiile, am rascolit toata casa sa gasesc si eu SiDi-ul. Ia sa mai trezesc si eu vecinii, ce numai ei pe mine? Noroc ca n-are gusturi asa rele, ba chiar, uneori, mai ascult si cate o lautareasca de-a noastra, desi tot nu m-am lamurit de unde-o face rost de ele. N-ar trebui sa ma plang, ma scoala la 4 dimineata pe ritmuri de Doors...

Eu n-am inca 87, dar atunci mi-oi arata chisiorele.

pai vezi, eu am vrut sa fiu o duamna si sa nu dau nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la zane !
Eu chiar calcam si am luat o pauza sa vad ce mai faceti.
Liana, bine ai venit la noi !
Va pup si va doresc weekend frumusel !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac fetele? eu m-am trezit cu chef de gatit de zici ca fac pomana... : ciorba ca de burta (dar de porc.....), varza cu carne de ratza (traiasca mamaie), rasol de porc cu usturoi, macaroane cu branza si stafide.....si macaroane cu branza, stafide, smantana, ou la cuptor...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Deacu buongiorno ce mai dimineta ca m-am culcat la 6!!I-mi trecuse somnul!Cafele ca la gara da inca nu-mi revin!Eu care ma culc (citeodata )"cu gainile"".....
M-ati facut sa rid cu lacrimi cu "chishcioarili" voastre!N-a c-o ieshit moldoveanca di sub paturi!
Kuki mama da ce cauti sa sperii lumea prin sectii???Azi nu e duminica???
Nema fain cintecul da degeaba ma intrebi de filme ca nu prea ma uit la ele .Prefer sa citesc.
Liana ,vad ca incepi sa te distrezi .ma bucur .pai vezi daca esti cu minus ....treci la coada!! chestie de prioritate!!hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Iar joaca feste pc .Boh! Aia mica a scris dupa mine si a iesit peste mine! ori ne ia la ora ca eu is cu una in urma ori iar incepem sa ne jucam de-a mita cu soarecele!!! Iar! Asta pe ce pagina iese??
Putina agitatie de simbata!Ce faceti pregatiti duminica??
A mica da nu erai la dieta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by KUKI
Soni, am citit aseara jurnalul, dar nu mi se leaga cuvintele...

Pot sa spun ca si eu la fel?
De ce n-oi semana cu KUKI si la somn, nu stiu.
soni
Liana, bine-ai venit!
Gabi, du-te linistita, o sa fie bine. Ai avocat?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nema, vrei mepetrei cu melodia aia?
Uite si un : www.youtube.com/watch?v=kA6RNwW6L5M" target="_blank"> bonus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La mine situatia se prezinta dupe cum urmeaza : am facut pui pané si legume cu usturoi si ulei de masline (cartofi, morcovi, conopida, broccoli), am terminat de calcat, am cantat cu sotul meu, in franceza Yesterday al lui Lennon... adica am improvizat traducerea si am pastrat oarecum melodia, nu va spun ce a iesit... spre deliciul fetelor... si al Craciunitzei, daca ne-ar fi auzit, si cam atat.
Anca e putin racita, sper s-o pun pe picioare pana maine.
Olivia e la calculator, iar Carla a fost invitata la o aniversare, ramane la prietena ei pana maine la pranz.

Bun venit celor nou-venite si La multi ani, Liana!!

Cu Oana am vorbit joi seara, o las pe ea sa vina sa povsteasca ca mai face.

Ati inceput deja sa va trimiteti adresele una alteia? Ca eu n-am primit nimic Cine-mi scrie, i-o trimit si eu pe a mea, na!

Fetele, am nevoie de voi. Peste o saptamana sotul meu implineste o varsta fuuuuuoooooarte rotunda, deci cumnata mea a iesit cu ideea luminoasa sa-l sarbatorim cu tam-tam, dar sa-i facem o surpriza. Sambata dupa-amiaza, pe 7 octombrie.
Problema e ca am fi facut-o la iarba verde, dar mi-e sa nu ploua si sa ne strice planurile. La noi e destul de inghesuit, si daca ne strangem, vom fi cam 12-15 persoane. Am ceva idei despre cum sa schimb amplasementul putinelor mobile pe care le avem, ca sa castig putin spatiu. Acum, intrebarea mea e : unde sa-l trimit eu sambata toata dimineata, ca sa nu se prinda ca pun ceva la cale?
Am zis, cu cumnata, ca fiecare facem cate ceva. Eu o sa comand deserturile la patiserie si cobor sa le iau in ultimul moment, ca :
1. Nu ma pricep sa fac
2. Daca as face, si el le-ar simti, n-ar mai fi surpriza.
Am zis ca facem doar gustari reci, puse pe platouri si fiecare sa se serveasca. Eu vreau sa fac oua umplute si-o salata boeuf, ca stiu ca le place la francezi, si ciuperci cu maioneza (Oanaaaaaaa, am nevoie sa-mi spui cum le faci tu de ies asa de bune.... si cate sa cumpar ca sa-mi iasa un castron, ca n-am facut niciodata!!! Si cat timp imi ia ca sa fac un castron, ca n-o sa am decat sambata dimineata la dispozitie). Bautura, sa mori de ras: eu nu ma pricep (noi nu suntem bautori de alcool decat foarte ocazional), mai avem prin casa niste resturi de Martini, am vazut si vreun deget de lichior de afine pe un fund de sticla, ceva pastis si-o sticla de vin (nu stiu de care). Trebuie sa cumpar niste vin, nu ma pricep. De care? Sa merga cu gustarile de pe masa. Sa fac si tartine, gen unt frecat cu paté, chestii din astea?. Sa cumpar vin, sau mai bine altceva? Porumbita, tu le ai cu musafirii, spune-mi tu, ca eu sunt o gazda-catastrofa (imi place sa primesc musafiri, dar nu stiu sa fiu o gazda buna) !!! Sucuri pentru copii, unde sa ascund toate astea, sa nu le vada? Sa le tin in masina, in portbagaj, se incalzesc... si n-am vreun monstru de frigider... Ca doar nu le-oi depozita la vecini? Le ascund in garaj! Oana, n-ai vreun calculator de reperat sambata viitoare? Sa-l convingi pe William sa vina dimineata si sa nu-l lasi sa plece cu nici un chip inainte de pranz??? N-o sa vina, simt... Cadoul. Nu stiu ce cadou sa-i iau, cumnata mea a zis ca vor pune toti bani si-i vor da gramada intr-un plic, sa-si cumpere el ce-o vrea, dar eu??? Ma gandisem la ceva si mi-a venit victorios acasa cu obiectul : Ia uite ce mi-am cumparat, l-am gasit la juma' de pret ! . M-a lasat fara idei. Exclus CD-uri sau DVD-uri, la frecventa cu care se descarca de pe internet. Ma gandeam la vreun bilet la un concert, dar nu-i nimic interesant in viitorul apropiat.
Help me cu o idee, hai, zau, ca voi sunteti singura mea sansa!
Deci : unde-l trimit sambata dimineata, ca sa pot sa organizez platourile si mobila?
Ce cadou sa-i fac? Salvati-ma!!!

Va pup, mai trec.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput