40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

iar postez cu o ora mai devreme.....mama ei de treaba!

ma scuzati pt limbaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, va multumesc pt. gandurile voastre bune!
Revin maine dupa primul "meci"!
Va pup, sper sa fiu maine la fel de vesela si optimista ca si azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

io' beau! Cafea! si inca una tare, ca n-am dormit toata noaptea

Da lu' Pis pi ii spun "Buo noit" sa ma laud ca stiu si eu doua vorbe in portigheza

de fapt stiu patru: Buo noit (noapte buna) (si nici nu stiu daca e bine sau nu!) si aBUELO, ABUELA! (asta tre' sa fie bunic, bunica)

va pup si mai vin, inca sunt la pagina 2 la capitolul cu raspunsurile, la tocanitza cu mamaligutza a lui aia mica - mey, pe unde umbli??? Mai baga cite o veste pe-aici!!

va pup si vin peste un capitol ca am la treaba de nu ma mai vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Baaaaa poveste cu hirtia am scris-o da nu stiu unde a zburat -vorba lui noemi- da s-a rezolvat . Vad eu cum fac! daca nimeni nu citeste inapoi n-o sa ne mai intelegem ! Poate "sefii" pun la punct salturile la inaltime!!!porca ----stiti voi!! Pup si daca mai rezist intru azi daca nu miine (adica peste citeva ore!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Si pe mine m-ati pierdut si nu mai stiu cine cu cine; in plus tastatura da rateuri iar sageata de la mouse se plimba singura pe ecran (sa vad cu o sa fac sa trimit mesajul...)

Pregatiri, pregatiri... am contactat pe toata lumea, am pus la cale, acum astept sambata si fie ce-o fi.

Maria???

Sa va spun mai bine cum am gasit-o pe Anca cand am ajuns acasa?

Zic : Ce faceai?
Zice : Vorbesc cu cineva la fluier.

La ora de muzica au un fel de fluier, se numeste www.berneyflutes.com/baroque/baroque.html" target="_blank">flaut baroc. Obligatoriu in toate scolile.

Era pe balcon, ea canta do-re-mi-fa, cineva ii raspundea sol-la-si-do ; ea incepea o parte dintr-o melodie invatata la scoala, si "creatura" continua... intalnire de gradul trei, ce mai. Nu stiu de cand dura dialogul, dar a continuat un bun sfert de ora dupa ce am ajuns acasa.
Am ras cu lacrimi, iesisera vecinii la balcoane si ovationau, si pupezele continuau sa dialogheze pe limba "muziceasca". Partea frumoasa e ca nu stiam de unde vine sunetul, il auzeam plutind prin aer, pe deasupra cladirilor, indepartat, ca un ecou care nu e ecou. Superb.
Si mi-am spus ca bine mai e sa fii copil, sa poti sa iesi pe balcon si sa fluieri fara a te preocupa de cei din jur.

O vorba mai am de spus, un gand bun pentru Gabi maine : ma gandesc la tine si-ti doresc sa treci cu bine prin aceasta incercare. Curaj!!!

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Iubitelor,am fost pe-aici cu gindul.Sint obosita ca de obicei.
Mey,nu-mi ajunge ca mi-e creierul varzuit,dar ma si aduceti in prag de colaps cu vestile astea pe care le tot cetesc de fo 10 pg.

Prima e a' cu Adrienne.Zici ca-mi traznii una cineva in cap!Am citit de 2 ori sa fiu sigura ca e scris acolo ce e.Noroc cu Iuliana care mi-a sters palpitatiile.

Apoi vine Carmen care m-a facut sa-mi dea lacrimile.Bine-ai alunecat la noi!Imi pare rau pt copilasul tau.Sa va insanatositi cit mai repede!

Si cireasa de pe tort care m-a facut sa pling de-a dreptul:Craciunitza.Tin pumnii si ma rog sa fie bine.M-am bucurat de zici ca mie mi-au iesit alea doo linii.
Mey,ce-i aia supereva?Ca supernova stiu si-mi place despre.

Parpalak,da' ce zici de munca de 16-20 ore pe zi?C-am facut si de-astea.Si urmatorul drum(dupa aproape doua luni)a fost demisia.Dupa unul la spital ca picai ca o mula.Acu' mai rabd,da' nu stiu pina cind.Nu voiu a zice mai multe ca sint cu numele real si nu stiu daca n-a fi vreun binevoitor sa raporteze.Da' tot fac io schimbarea aia de nume.

Soni,aflata-i hirtia?Cere o copie!Io ca tine:cind zboara totul prin casa stiu unde e si firul de ata.Daca fac ordine nu mai gasesc nik!Drept pt care zboara tot!

Kuki,n-am butoi!Ala bun e pt vin sau palinca.Nu stiu ce e-n el ca nu io l-am umplut.

Maria,pune poze cu tate oalele faine din lume!Macar sa stiu si io ca exista si odata si-odata oi avea si io macar una la fel.Daca nu 2-3-5.

Gabi,tin pumnii sa fie totul bine pt voi.

Olivia multumesc de intrebare.Culmea!Au iesit bine toate analizele si alea SF,mai putin hemoglobina,dar asta nu-i chiar asa o problema.

Fetelor,nu mai stiu.Mik,Lu,Carmi,Liana,Dana....Cine mai e?Sint prea obosita si nu mai stiu.Porumbel si Pisi.Am reusit sa-mi mai amintesc!Dar nu mai stiu si mai sint citeva.Va tzuc si va imbratisez.Sper sa nu pateasca mesajul asta ceva ca tare greu l-am mai combinat.Noapte buna si buna dimineata.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, deschid un capitol nou aici:) Ca oricum n-am somn:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

DOAMNELOR,buna seara!ultimul raport de de "frontul" de vest:
sunt tare bucuroasa ca vine tati al meu la sfirsitul lunii!Si copilul a citit azi 5 pagini(pe motiv de durere de cap si genunchi),oricum mai bine decit nimic,nu il "obosesc" prea tare ca miine da dictare(repetat de asemeni pentru dictare).
CARMI,baietelul tau e ortodox de ii iei din mot,sau asa e si la cataloci?Si eu am botezat-o pe fetita surorii mele(catolic),dar nu i-am mai luat si din mot.
KUKI,scumpa mea,butoiul are capacul batut,nu ai ce cauta acolo,daca totusi ai dat capacul la o parte,uite iti intind mina sa te ajut sa iesi de acolo.
BEBITZU,multa sanatate micutului tau,trebuie urmarit ce a mincat si evitat pe viitor.(eu fac de la afumatura).
MARIA,sper sa iasa cum vrei tu la interviu-si va iesi ca ti-am tinut eu pumnii.
CARMEN,sinuzita trebuie bine tratata sa nu mai recidiveze,oricum multa sanatate!
GABIBARTA,multa bafta miine,ai sa vezi ca va fi bine.
NOEMI,ai grija ca prea multa oboseala nu e buna!
NEMATICS,pentru tine o cafea mare si tare cum doresti tu.
Ma retrag,nu inainte de a va dori noapte buna si ginduri bune!
Dana

Mergi la inceput