40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Bebitzu am iesit in capul tau ! baaaaa pot pe aici sa spun una pe romaneste ca dac nu o spun pe tiganeste!!!! hai ca o spun:Daila dailes!!!NA!

Mergi la inceput

Waw!!! sa fie sanatoase amindoua!!! Craciunitza nu fi trista o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Carmen, in primul rand bine ai venit.
Legat de tusea lui Eric, am avut si noi aceeasi problema.De obicei dupa o raceala Mihnea ramane cu o tuse seaca, ultima a durat numai o saptamana si fara alte probleme.
Prima data insa cred ca ne-am chinuit cam 1 luna, mers la doctor, cerut antibiotic, refuzat, mers la altul, refuzat.Pana la urma ne-au indicat sa-i luam un aparat care sa-l ajute sa respire, la fel ca pentru astm.Nu am avut curaj, asa ca am asteptat sa treaca de la sine.
Cum l-am ajutat noi sa doarma noaptea si sa nu mai vomite - ii dadeam putin pe spate si pe gat cu Wicks`VapoRub (in fiecare seara inainte de culcare) si in plus, am ridicat ff putin salteaua astfel incat sa stea cu capul putin ridicat si sa respire mai bine.La noi a dat rezultate.

Kim, eu sunt ok, saru mana de intrebare.
Voi va pregatiti sarguincios pentru marea "evadare" banuiesc.Cred ca abia asteptati.Cand decolati spre casa?

Craciunita
, felicitari si La multi ani fericiti in continuare.Stiu ca iti doreai tare mult un bebe, uite ca dorinta ti-a fost indeplinita.Sp[er sa nu fi inteles eu gresit mesajul, daca da, rusinica mie.
Liliana (Polux), v-ati hotarat daca veti petrece o noapte romantica in Olanda?
Mik, nu-i asa ca este tare bine sa stai fara sa faci nimic?
Lu,frumoase pozele, mare curaj aveti.

Soni, bafta la cautari, sper ca ai rezolvat pana la urma.

la creme, si raman aproape

Mergi la inceput

Carmen i-ti dau reteta bunicii si Oanei care a functionat tot timpulAm facut-o pe pielea mea! si au facut-o si altii cu copii si a functionat. Deci:pune un sfert de apa si o ceapa rosie mica si o nuca la fiert.Asa cum sint cu coaja . Cind scade la jumate , filtreaza si pune o lingurita de miere . Si da la micut canita care a ramas in arcuul zilei cite o lingurita! Dca nu reuseste sa tuseasca 50% intr-o zi zi-mi ce vrei! fa-o trei zile si daca mai tuseste ----vedem! Pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va salut pe toate..sa ma iertati fusai plecata la Buc..
acu venii..sunt pe fugaaa..
cicina tot acolo am ramas mama..asta e..
fugggg da revin mai tarziu...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, eu nu rid, ci doar zimbesc larg. (asta ca eu n-am indraznit sa-i dau sfatul cu paharul, care merge bine)
Si sa-ti mai spun ca sunt geloasa (!) ca ai putut vedea bufnita.

Pentru Craciunitza :
ZACUSCA RAPIDA CU ARDEI
-----------------------
Patru ardei grasi(2verzi, unul rosu, unul galben) se taie felii foarte subtiri si se pun la prajit in tigaie cu ulei.
Se lasa sa se prajeasca pina sint moi .Patru cepe mari se taie solzisori iar trei morcovi se dau prin razatoarea mijlocie.
Se amesteca si se pun la prajit in ulei in alta tigaie decit cea in care sint ardeii.Cind ceapa e prajita se adauga peste
ardei si se pune o sticla de suc de rosii de un litru.Se lasa la fiert pina se ingroasa si se adauga sare si piper.
Este foarte buna calda peste cartofi copti cit si rece cu masline si piine prajita.

Reteta e de pe forum, incercata anul trecut, dar numai cu ardei rosii, ca asa aveam in stoc. Iese foarte buna si se pastreaza vreme lunga (2 luni chiar) la frigider. N-am incercat sterilizatul.

Va pup pe toate si va spun : pe miine !
(seara asta ma ocup de copii (baie, masa, culcat) si apoi incerc sa fac un capapt de treaba; recunosc ca e tare bine sa nu faci nimic, numai ca ma mustra constiinta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Va imbratisez pe toate
Sunt trista, a nascut cumnata si era sa faca stop cardiac in timpul operatiei, nici acum nu e prea bine, o doare pieptul de la manevrele de resuscitare. Are o fetita frumoasa si sanatoasa, macar asta e de bine.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Soni, fugi d-acolo sa nu cazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Te cred, Craciunitza, ca a fost un soc, dar incearca sa privesti inainte : raul a trecut, fetita e bine si cumnata ta se va reface incetul cu incetul. Felicitari!

Soni, bag seama ca forumu' iti face in necaz... dar nici tu nu te dai batuta, brava!

Mik, bufnita si alte oratanii... cand o sa-mi mai fac timp...
Porumbita, asta cu restaurantul cade, fiindca ne-am simti mai bine acasa, pur si simplu. Familia sotului meu e foarte simpla, sincer cred ca daca-l convoc pe socru-meu la restaurant, ar veni din politete, iar eu vreau sa vina de placere.
Pana la urma fac acasa, mai am de dat un telefon la o matusa, sotului meu ii spun ca vreau sa fac duminica o masa "ameliorata" cum se spune pe aici, si bineinteles ca trebuie sa incep sa ma pregatesc de sambata. Trebuie sa ma descurc intr-un fel : important e sa reusesc sa-i adun pe toti cei dragi.

Pup pe toata lumea, din Orient pana in Occident fara deosebire.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Am chicat Bebitzu da nu ma las!!! Am zis una in tziganeste si acu va spun povestea foii !!unde iese iese!!>HI hi!!!
Deci: S-a inteles ca foaia nu am gasit-o inca,Bun .dar secretarul cind m-am inscris la scoala e unul nascut in lina si an cu mine si are o fata de 19 ani cu o romanica (acu nu stiu care din doi a fugit primul) .Da e unul care se da maret si plin de sine ! Na a gasit nasul. Vara asat m-a chemat de doua ori sa ma intrebe zice el daca pe la asociatie nu i-am gasit "fidanzata" logodnica!! Zic .bre am treba cauta singur! Pai pina la urma o sa ajung sa ------auziti auziti sa--te curtez pe tine! Cum eu ma blochez dupa imediat am raspuns "Hai taci" si --a tacut! Buuun.Vara a trecut. Eu nu gasesc foaia !!! dar cind a tel ultima oara am notat nr . casa! Dupa ce am iesit in capul lui Bebitzu (draga de ea)(pui ne luam de admin) am telefonat si a raspuns un robot.Las mesaj;vorbind Ovviamente (normal in cazul asta ) la d-stra ca am o mareeee problema!!grazie ,Arrivederci,si nr casa!.O ora dupa . "Pronto,sono carlo(cunosc doi papagali adevarati care se cheama carlo) cos'è successo??? Ce s-a intimplat? EU:"aia de la asociatie nu stiu unde au pus FOAIA de inscriere.Acu am FOAIE de cetatenie romana (55€!!!hih) si n-am aia! El"si logodnica? " Zic ."Bre n-am foaie" Nu -i nik . telefonez miine !!!!SAMPANIEEEEEEEEE!!!! Minacm-ar ama! Acu ca m-am apucat de curat vreti sa vedeti ca o gasesc!!! Mare balamuc mai sint!!!!! Eu va pup deocamdata pe toate ca cu diagonalele astea s-ar putea sa incurc pupaturile si sa-i spun lui bebitzu de ceapa si lui carmen de malai cald pe piept!!!
Kukiiiiii ce echipa am face !!!Scustae doi berbeci -ori se impung ori fac echipa!
Mik . oana si nu mai i-mi amintesc si eu ma intorc in dezordinea mea si ghasesc tot.Cind fac ordine nu mai gasesc nik. Voi de ce faceti ordine??? ca sa ma molipsesc eu??? hehhe nici o sansa !NA! Hai ca dupa va mai povestesc una; acu sa vad unde iesss! baaa nu dati cu sutul!!

Mergi la inceput