40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nema, coarnele sant fructe de padure, ceea ce spun eu, a fost adus din tarile calde, adica e un pom tropical care nu ar rezista cu clima de la noi. Mai i se spune "dattero cinese", are dreptate Lu cu de numirea in franceza.
A fost adus de catre romani in bazinul Mediteranean, in Italia meridionala si centrala de catrea imparatul Augustus.
Soni, pe partea ta a Italiei nu sant, de aceea va spun si voua ca nu exista peste tot.
Craciunitzo, nu stiu ce sa-ti spun daca e de bine sau nu pentru tine( nu stiu ce ai tu in plan) dar pentru mine este o veste nespus de frumoasa, ce n-as da sa fie si la mine, dar pe lumea asta nu poti avea de toate.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=161789&cdate=20061001" target="_blank">Pozele mele nu-s asa de frumoase ca ale Craciunitzei, le pun totusi ca sa vedeti unde mi-am rupt eu mainile si toate cele duminica trecuta.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Lulu, de buna voie si nesilita de nimeni ai facut asa ceva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Trec iar sa va pup, ca ma suc la nani.

Lu, frumoase pozele, mai ai de gand sa iti rupi multe?

Eu sunt fericita ca al meu prunc s-a adaptat la garderie (un fel de gradi), azi cand ne-am dus sa il luam era cocotat pe tobogan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bau !
Craciunitza, duble felicitari !
Altfel, toate veki...
Pup toate fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

De cite ori ajung jos scrie :raspunde la subiect" si eu raspund si ma ttrezesc pe pagina anterioara!Azi am alergat putin .Pare usor dar nu e .Am facut niste cum.pt mama Marian , am uitat sa ma duc in banca, am fost la spital si acu tre sa ma apuc sa caut faimoasa hirtie de care va spuneam dar nu stiu pe care diagonala am spus-o dar am spus-o ,azi!De cite ori pun in ordine nu mai gasesc nik! Acu cine i-mi spune unde e hirtia cu care m-am inscris la scoala noua???? nu-iiiiiiiiiiiiii!!!Si tre s-o cat! Ieri in trei ore n-am gasit-o .poate pina pe 18 o gasesc.
Ce are a mica ba??? Stie careva??
Hai ca mai trec . Incep sapaturile !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Iaca na am iesit pe capul lui Prumbeluuuuu!!!!
Porumbel nu te supara da nu e vina mea!
Iar pup toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Sper sa nu va suparati pe mine ca las povestile despre mine la sfarsit , dar mi-e teama ca uit ce am de zis...

CARMEN , ma bucur ca n-ai rezistat mai mult pe marginea palniei ! Si eu mai am pana la 40, dar in titlu zice ceva si de 40 cu (-) , asa ca am profitat si profit in fiecare zi sa mai invat cate ceva de pe aici...
La vecini e liniste , a inceput si ea sa lucreze si se intampla sa fie cam rar amandoi odata acasa...Trist .
In legatura cu homeschooling-ul , ai dreptate , e o responsabilitate f. mare , dar am considerat ca e cea mai buna/potrivita modalitate de a invata pt. Andrei , si atunci nu ma mai gandesc la altceva . In orice caz , ne-am gandit mult pana am luat decizia asta , si timpul ne-a aratat ca a fost o decizie buna .

CRACIUNITZA , felicitari pt. aniversare si , daca-mi permiti , si pt. rezultatul testului ! Nu-i asa ca e super pe norisor ?

KIM , exact asa mi s-a intamplat si mie cand am citit mesajul Craciunitzei , a trebuit sa-l citesc de doua ori !
Si asa te vreau , sa nu-ti mai taca manutza !(cine vorbea ! )

CARMI , sa stii ca uneori e bine ca "sunt toate vechi"...

MIK , nu te stresa ca n-ai facut "nimic-nimic treaba prin casa" ! Se intampla si pe la case mai mari !
Sa stii ca in aceasta perioada a anului ajung sa apreciez locatia mea ! E o vreme super ! Imagineaza-ti un soare bland , galben (nu aproape alb cum e vara , de te orbeste daca n-ai ochelari si te deranjeaza si daca ai ) , pe un cer albastru , si niste norisori pufosi plimbandu-se
in bataia unui vanticel placut...
Noi inca stam in tricouri/bluze cu maneca scurta , doar seara se simte racoare .Ce bine ar fi sa fie asa tot timpul anului ! (visez si eu cu ochii deschisi , nu ma bagati in seama ! )

MARIA , felicitari pt. mersul la sala !
Eu as vrea vase din alea , dar intr-o combinatie albastru-galben . Exista ?

POLUX , ce sunt wings ? Si sa mananci si pt. mine un ecler...De fapt mi-ai dat o idee ! Multzam !

KUKI , macar pt. prezentare vreau sa beau un ceai ! Si "distractie" placuta la slalomul de la Sidex !

Oana , ma bucur pt. tine in primul rand pt. ca Seb se simte bine la gradi ! Si pe urma si pt. el !

Lu , si mie-mi place f. mult sa ma catzar ! Problema mea e ca am probleme la coborare ! Adica mi-e teama sa cobor !
Felicitari !

Revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

MIK nu mai trebuie sa "scriu"liniute ca am scapat!
PORUMBELUL ,trimite si la noi soarele ala blind ce domneste pe la tine.Noi am intrat in normalitate ca sa zic asa,vreme specifica Germaniei!
A propos,copilutul s-a inscris si el intr-un Lego club,cu forum a scris si el mesaje si e MODERAT!!!!se pare ca e "boala "de familie.Ma duc sa-l sustin moral!Dar dupa ce termina de citit(ma duc sa vad daca asta face,daca da scriu cu rosu in calendar).
noi suntem liberi astazi ca e ziua Germaniei,dar nu facem nimic din cauza vremii.
vazut poze cu copil catarator(scuze uitat numele),mi-ar place si mie asa ceva.
Pe mai tirziu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Uite pe-asta n-am stiut-o: La multi ani Germania !
Sa nu dati voi, nemtoaicele nimic de bauttz, tz, tz...

Craciunitza probabil serbeaza "Do not disturb"

Porumbela ce limbarnitza manuala ai avut azi, asa te vreau.

Familia moderata din Germania, unde va sunt radacinile, in ce cartier? Te pomenesti ca om fi fost vecine?

Ma doare capul dar ma prefac ca nu ma doare.

Mergi la inceput