ANDREEA MARIN
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Nu pot sa cred ca exista femei oricat de rele ar fi ele care si-ar dori un copil doar pentru a avea vreun avantaj.
Si nu sunt fan Andreea Marin.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Nici eu n-am crezut ca exista pana am vazut una cu ochii mei si in familia mea.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
claudia_a spune:
Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil... si dorinta devine cu atat mai mare cu cat vezi ca te chinui si nu reusesti! Are un sot pe care il iubeste si cu siguranta isi doreste cu disperare un copil!
Nu sunt deloc fan Andreea Marin - o consider destul de individualista, falsa si prea ambitioasa - insa asta nu are legatura cu dorinta ei de a fi mama! La banii pe care ii are cu siguranta ca va reusi sa obtina o sarcina, medicina e prea avansata si cu siguranta accesibila pentru oamenii cu buzunar!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by asiquote:
Originally posted by sheherezada
Nu pot sa cred ca exista femei oricat de rele ar fi ele care si-ar dori un copil doar pentru a avea vreun avantaj.
Si nu sunt fan Andreea Marin.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Nici eu n-am crezut ca exista pana am vazut una cu ochii mei si in familia mea.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Din pacate exista. Nu sunt pe lumea asta numai mame perfecte.
Asta-i o observatie offtopic, fara legatura cu ce cred eu despre A M.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil... si dorinta devine cu atat mai mare cu cat vezi ca te chinui si nu reusesti! Are un sot pe care il iubeste si cu siguranta isi doreste cu disperare un copil!
Nu sunt deloc fan Andreea Marin - o consider destul de individualista, falsa si prea ambitioasa - insa asta nu are legatura cu dorinta ei de a fi mama! La banii pe care ii are cu siguranta ca va reusi sa obtina o sarcina, medicina e prea avansata si cu siguranta accesibila pentru oamenii cu buzunar!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Adevarat! Sunt de aceiasi parere!
Mirela
Yael spune:
A fost azi dimineata interviu cu ei 2, pt. prima data la www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php#" target="_blank">Tonomatul DP2
roxivan spune:
Yael, mersi pentru link. Am vazut si eu emisiunea. La inceput Andreea mi s-a parut tare mataita(ca de obicei) apoi incet incet s-a destins. Eu nu sunt fan Andreea sau Banica jr, dar mi-a placut de ei la Tomomat.
Ea se lauda ca emisiunea ei e nr.1, dar cred ca si-ar pierde audienta daca s-ar difuza emisiunea ei in aceeasi zi si la aceiasi ora cu emisiunea lu' Banica.
blueeyes2003 spune:
"Vedeta postului national de televiziune a facut marturisiri despre viata ei privata in emisiunea "Femei de succes" de la N24, care va fi difuzata sambata de la ora 14. Andreea Marin a vorbit despre suferintele din copilarie provocate de moartea tragica a mamei sale, despre copilul pe care si-l doreste si despre mariajul fericit cu Stefan Banica jr"
http://www.ziarulziarul.ro/article/andreea-nu-vrea-copil-infiat-43433.html
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by roxivan
Eu am auzit ca ar vrea sa adopte un copil.
http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro
Pai titlul articolului din mesajul scris mai sus de blueeyes2003 e : "Andreea nu vrea copil infiat"
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by roxivan
Eu am auzit ca ar vrea sa adopte un copil.
http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro
Pai titlul articolului din mesajul scris mai sus de blueeyes2003 e : "Andreea nu vrea copil infiat"
Cristina,
mama lui
Cresc...
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
for2nity spune:
Autor: goldi
Subiect: Andreea Marin insarcinata?
Trimis la: 11/12/2006 18:55:46
Acum cateva luni se dadea drept sigur FIV-ul Andreei Marin la Giulesti.
De atunci nu s-a mai auzit nimic.
Nu vi se pare ca de cateva saptamani, rochitele ei sunt cu talia un pic cam sus?
E gravida?
Mie nu-mi place tipa, dar daca e adevarat, m-as bucura pentru ea.
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: madau
Raspuns la: 11/12/2006 20:05:42
Nu cred ca e gravida, sunt convinsa ca ar vui ziarele daca ar fi...insa cine stie, poate o fi reusit sa tina secretul atat de bine.. Mie personal nu-mi prea place, insa daca e vb de copil, m-as bucura ptr ea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase 1 si 2
filmulet aniversar
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: danyelana
Raspuns la: 11/12/2006 21:49:12
Citisem undeva ca a pierdut o sarcina si ca ar lucra pt o alta. Eu nu am mai vazut-o de mult la tv dar m-as bucura pt ea sa aiba un bebit.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Autor: blueeyes2003
Raspuns la: 11/12/2006 22:02:07
Uitati aici cate ceva: http://www.ziarulziarul.ro/article/andreea-nu-vrea-copil-infiat-43433.html
Mirela
Vine Craciunul! Praying for a miracle!
Raspuns la: 11/12/2006 22:11:25
Pentru cine este interesat,acum la Realitatea tv sunt invitate Andreea Marin si Mihaela Radulescu!
Mirela
Autor: oanamc
Raspuns la: 11/12/2006 22:36:12
Ce haioase sunt! Si-au facut un scenariu de "women in black".
Raspuns la: 11/12/2006 22:39:31
Zanica e suspect de linistita....oare nu vrea sa-si strice imaginea sau machiajul?Pe cand Mihaela e super revoltata.
Oare care a fost adevarata intamplare????
Autor: Claudelu
Raspuns la: 11/12/2006 22:39:44
mamaaaaaaaaaaaaa ce tare e Raduleasca Ce-i merge gura
Raspuns la: 11/12/2006 22:41:51
Mirela
Autor: claujro
Raspuns la: 11/12/2006 22:54:01
Eu nu am vazut emisiunea...Ce s-a intamplat? Poate sa scrie cineva o concluzie, macar...?
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
Raspuns la: 11/12/2006 23:01:04
Uauuuuuuuu 10 miliarde despagubire!! e tare Raduleasca!
Ati vazut ce urata e Marin? ce fatza urata are...in schimb Raduleasca jos palaria!
Autor: Edessa
Raspuns la: 11/12/2006 23:13:00
M-am uitat la emisiune! Mi-a placut Mihaela Radulescu pana peste poate( si cum arata, si cum pune problema...).
Andreea Marin mi s-a parut excesiv de boita la fatza, parca era o masca. Si extrem de...pala interventia ei!Mi-a semanat cu un elev tocilar prins in offside, care repeta doar poezia pe care o stia dinainte.
Sunt rea???
Raspuns la: 12/12/2006 07:29:57
Si mie mi s-a parut ca Zanica era excesiv de boita pe fata,dar totusi mi-a placut atitudinea ei,mai potolita.In schimb,Raduleasca si-a dat-o in petic rau,era prea vehementa,si ,indiferent de limbajul oarecum elevat,tot a parut ca o tzatza in piatza.Si m-a deranjat ca nu mai avea limite sau respect pentru moderatorul emisiunii pe care il intrerupea intr-una,la fel si pe Zanica,care abia daca a zis 10 fraze.
Autor: Cristina_C
Raspuns la: 12/12/2006 10:02:54
Cristina,
mama lui
Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Autor: Karina
Raspuns la: 12/12/2006 10:03:53
Originally posted by blueeyes2003
Uitati aici cate ceva: http://www.ziarulziarul.ro/article/andreea-nu-vrea-copil-infiat-43433.html
Ce nu inteleg eu, cum pot fi niste jurnalisti atit de incompetenti.
Una e sarcina extrauterina si alta e sarcina toxica.
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Autor: andreea81
Raspuns la: 12/12/2006 10:31:30
Originally posted by Karina
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Ce nu inteleg eu, cum pot fi niste jurnalisti atit de incompetenti.
Una e sarcina extrauterina si alta e sarcina toxica.
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Chiar asa, cum sa confunzi o sarcina extrauterina cu una toxica?!!...cea toxica e a.c. ai greturi, varsaturi...Pai goana dupa senzational este asa de mare, incat scriu si ziaristii astia , asa, ca sa umple si ei o pagina cu stiri
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
Raspuns la: 12/12/2006 10:37:49
Pai Raduleasca a dat un ziar (nu mai retin numele) in judecata pentru ca au publicat un articol in care scria cu amanunt cum s-au batut cele doua dive intr-un restaurant Raduleasca a dat publicatia in judecata iar Zanica e martora. Raduleasca cere despagubire de 10 miliarde lei pe care daca-i castiga se va consulta cu Zanica si vor hotari incotro se vor indrepta banii (scop caritabil)
Autor: lgireada
Raspuns la: 12/12/2006 12:30:13
se vede undeva in reluare treaba?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Raspuns la: 12/12/2006 13:28:28
Mirela
Raspuns la: 12/12/2006 17:03:48
Imi fac mea culpa ca nu am citit cu atentie forumul si am "nascut" un alt subiect cu Zana Surprizelor, cand mai era deja unul (doua?) asa ca, dragi moderatori ai sectiunii, il puteti inchide linistiti, mai ales ca m-am lamurit: nu e gravida!
Autor: ange
Raspuns la: 12/12/2006 17:29:02
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Raspuns la: 15/12/2006 18:12:25
Nu rade, nici nu stii cat ma framanta dilema!
Autor: kla78
Raspuns la: 16/12/2006 10:23:12
offf ce rau imi pare ca n-am vazut emisiunea
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos