Iustina are nevoie de sprijin
De 3 luni viata ei a luat o intorsatura ciudata, a fost operata la Fundeni, a inceput chimioterapia si acum se pare ca va face radioterapie.
Are nevoie de rugaciuni, de incurajarile noastre.
Sunt cuvintele ei,un suflet care lupta cu boala :
“Nu pot sa va spun mare lucru ,nu stiu ce ma asteapta si nici nu sunt pregatita, dar nu am vreme sa ma gandesc prea mult , timpul e un "lux" pe care nu mi-l mai permit.
Mi-e foarte ,foarte teama ,o teama care imi intuneca mintile si imi rascoleste sufletul .
Rugati-va pentru mine si Vladut ca avem mare ,mare nevoie ! “
Subiectul de la Clinica virtuala:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82559" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82559
Doamne ajuta!
Sa te faci bine Iustina si nu renunta!!!
Raspunsuri
addinel spune:
Iustina, trebuie sa fii tare... si incearca sa gandesti mereu ca mai ai timp, trebuie sa ai. vreau sa te aud optimista si plina de speranta.
Dumnezeu sa te ajute!
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
katty spune:
Iustina, trebuie sa fii optimista si puternica! Copilul tau si familia ta au mare nevoie de tine!
Eu o sa ma rog din tot sufletul sa fie bine! Doamne ajuta!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
angelica_g spune:
Iustina..., ai un nume frumos, care pare sa-i slujeasca vietii!
Dumnezeu nu te va lasa! Ne rugam impreuna cu tine! Vom cere miracole, daca esti suficient de convinsa ca ele pot fi oferite oamenilor contra-cost de la Doamne-Doamne! Pretul: post, rugaciune, credinta;sa-l ceri, sa-l doresti, sa crezi in el ...
FIECARE FACE CE POATE!
Numai bine!!!
irina.c. spune:
Iustina,Dumnezeu sa te intareasca!Cere ajutorul Sfantului Nectarie,Dumnezeu nu te va lasa,pentru sfintele sale rugaciuni!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Alina spune:
Iustina,fii optimista si puternica!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si viata lunga,sa te bucuri de Vladut ani multi inainte!
Alina
Stinu spune:
Zana buna sa iti dea Dumnezeu numai zile luminoase si calde asemenea sufletului tau bun.
Si voua fetelor va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune .Acum nu mi-a mai ramas decat speranta care sper sa nu fie desarta .
Sunt foarte deprimata si speriata ,nu de chimioterapie sau radioterapie ci de diagnostic care nu lasa loc la prea multe interpretari :cancer mamar cu metastaze osoase .
Va pup pe toate ,Iustina
Gabbriela spune:
Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea sanatate
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
bagoiu spune:
Iustina, Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci cu bine peste aceasta incercare. Pentru rugaciunile Sfintilor Ciprian si Iustina, care se vor praznui luni, sa iesi biruitoare.
Moastele sf Ciprian se afla la biserica din fata CECului mare, parca Zlatari se cheama. Poate dai o fuga pe acolo.
Ne vom ruga si noi pt tine
oana cretu spune:
Iustina, am sa ma rog si eu pentru tine! Si sper ca increderea in D-zeu te vor ajuta moral, te vor intari.
Teolina spune:
Iustina, sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog ca bunul Dumnezeu sa iti dea sanatate si putere.
Sanatate, Dumnezeu sa te intareasca!