SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gasca!

giulia stai linistita ca eu sunt sigura ca nu din interes ai intrat la noi.si la o adica mi se pare normal sa pui intrebari despre un oras pe care nu-l cunosti , dar in care voi locui.despre scoala ce sa zic.uite unde e fetitza aneicezara e ok si ar putea sa fie chiar intr-o clasa.mai va cuscritzi.ca io deja tes in blonzaciunea mea scenarii.despre companie farmaceutica la zalau nu am cunostinte .stiu doar ca toate firmele de distributzie apartin de cluj sau oradea.

otilia , biroul elvirei e langa casa armatei , la magazinul ala .9nu zic care , ca sa nu fac reclama).

bey, da unde ne intalnim totusi?io zic ora 17 .locatia unde e totusi?

va tzuc si mai vin......fug afara cu matei.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

otilia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor cititi postarea de mai jos , si , pe urma , intrati si pe celelalte blog-uri .Va KK-ti pe voi de ras ... eu nu mai rezist ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84000&whichpage=1

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

E tare !Da ma tot intreb, cine are vreme de asa ceva? Adica, cand are timp sa scrie astfel de telenovele?Oricum, scrie din placere, si apoi mai radem si noi un pic.Va doresc un weekend plin de surprize placute!Adriana, te sun maine daca venim in Zalau. la toata lumea.Pana luni, pun comp in cui.PA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

of, am mai scris si acolo...eu cel mai tare rid de Gabii, de "problemele" lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Adriana, mmm e tare buna!
Fetelor ce ziceti de asta?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vasil_otilia/detail?.dir=/64e1re2&.dnm=1b27re2.jpg&.src=ph

Andrei cu "prietena".

Hihi, rizi tu, acuma, cu noi impreuna, dar o sa creasca baiatul tau si o sa vad atunci daca mai rizi...Poate o sa le iei pe fiecare din fetele din jurul lui la purecat, si o sa zimbesti numai cu 3 sferturi de gura cind s-or tine de mina...
Glumesc si eu, nu te supara pe mine.

Mergi la inceput

bey, gagici deci maine e intalneala? la ce ora si unde? cine vine?ce aduce fiecare?

va tzuc si mai vin........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare,mama da ce active sunteti.
Giulia bine ai venit.
Ce rau imi pare ca nu vin si eu la intalnire,dar maine se anunta o zi tare aglomerata:dimineata trebuie sa fac mancare ,apoi sosesc musafirii,pe la 4 am programare la coafor,iar apoi la nunta.
la toate si noapte buna.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Mai e cineva pe forum?

eu de dupa masa am o durere frumusica de cap, imi simt amigdalele inflamate...Oare cu ce sa ma tratez sa fie compatibil cu alaptatul?
K pina acum m-am tratat cu indiferentzadar n-as vrea sa-i agravez starea lui Luca

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Pentru amigdale umflate un remediu f bun il constituie gargara cu otet de mere cu miere. Se gaseste in farmacii. E destul de scarbos, dar daca nu e vorba de infectie trece!
Pupici si sanatate bbului!

quote:
Originally posted by diplodocus

Mai e cineva pe forum?

eu de dupa masa am o durere frumusica de cap, imi simt amigdalele inflamate...Oare cu ce sa ma tratez sa fie compatibil cu alaptatul?
K pina acum m-am tratat cu indiferentzadar n-as vrea sa-i agravez starea lui Luca

Noapte buna tuturor!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput