SĂLAJ ( 19 )
Raspunsuri - Pagina 16
Bimilit spune:
adriana daca , crezi ca ceva din mesajele mele te afecteaza te rog sa-mi spui si le sterg.
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
Bianca , din contra , ma ajuta incurajarile voastre !!!
Nu stiu ce sa zic . Azi a venit Andreea cu 3 stelute acasa si cu inca un FB pe langa cei 2 luati pana acuma .
Mey fetelor eu sper sa rezolv problema asta care ma amcina crunt ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Va doresc tuturor noapte buna !!!
Sper ca maine , cand ma voi trezi , sa fie totul roz !!! As vrea eu ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
adriana
si un
ca sa-ti treaca supararea.daca ai nevoie de ajutor da un bip.
ioana unde esti?la povesti cu fratioru?auzi , da cu ce
l-ai asteptat?ce ai facut cu LUCA ca sa nu-ti intoarca , casa?e multumita cumnatica ?
va tzuc pe toate in sir indian si mai vin........
!
diplodocus spune:
Fratelo e plecat la tati, inca nu a venit, in asteptare, mai bintui p net
ADRIANA- nu mai fii suparata, nu e niciodata sa nu fie cumva![]()
BIANCA-Ei, dupa ce au venit musafirii si au vazut k e curatzenie, l-am lasat p Luca sa faca c vrea...
Dar tot mi-au cerut o cirpa pt praf sa stearga in dulapul unde si-au pus hainele...Evident eu anticipasem situatia si stersesem, dar se pare ca nu am fost destul de sirguincioasa
Miine le fac pulpe dupa reteta ta...Daca nu ies, dau vina pe tine![]()
Noapte buna forumiste, pe miine!
Bimilit spune:
ioana nu uita sa-i intrebi daca le plac maslinele.daca nu le plac e ok si daca nu pui in tava.auzi fara suparare da-i dusa rau madam.ai solutii de dezinfectat in baie?sa inteleg ca-i gazduiesti la tine? te compatimesc.moama sa ma fereasca cel de sus de o asa nora, ca azilu ma mananca.
!
dianaiulie2009 spune:
Ioana nu pot sa cred ca a avut tupeul asta ??? pe bune , hai ma ca nu pot crede ca mai exista astfel de specimene pe pamantul aista ....
Draga , daca nu-i convine spune-i ca aspiratorul e in debara ( sau unde il tii ) , fierul de calcat e ... , etc. si ca ai fi bucuroasa daca te-ar ajuta ca tu cam greu reusesti sa le pui la punct pe toate cu Luca prin preajma si ca oricum el e mai important decat toata curatzenia din casa . O sa fie si la tine curat dupa ce o avea cupilu' vro 8-10 ani !!! Pana atunci ... sesa !!!!
Mey , yo tot stau si ma tot gandesc cum sa fak ca totul sa fie bine pentru noi . Tre sa ma gandesc bine daca sa " ne " mutam sau nu !!!!
Ma gandesc sa nu-mi para rau dupa centru pe urma ??? Varianta cea mai buna ar fi pe " strada " Simion Barnutiu " . Ce stiti voi de aceasta " strada " ??? E OK sau e comsi-comsa ???
Sper ca v-ati dat seama despre ce e vorba in propozitie , nu ????
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
cafengite la apel!
adriana io cred ca si in cartieru Porolissum e ok.esti mai aprope de servici.poti fugi un doi dela...la tine la job.acu io ce sa-ti zic? grea decizie.tu "lucrezi" doar dimineata anu asta? ca de pe str simion barnutiu la anu ti-a fi cam aiurea daca esti de dupamasa.
gagici ieir ati tras chiulu.
PS io-s in top : am schimbat de 3 ori strazile
!
!
giulia71 spune:
Mneata fetele!
La cafea si o tigara si io( viciul ramane constant
).
Anacezara, de ce greu de ales un cartier in Zalau, nu-s bagacioasa dar ma intereseaza subectu...mai ales ca va trebui sa vad unde stam?!
Calinu meu e de-o seama cu fetita ta, poate vor merge la aceeasi scoala. El e innebunit dupa compania fetitelor asa ca va fi un coleg pe care se va putea baza![]()
Ziceti-mi si mie o zona frumoasa a Zalaului in care as putea sa stau, obligatoriu sa am aproape o scoala buna pentru Calin?
pupici si vorbim
Sa auzim de bine ;)