Cam asa suna Enrique cand face playback

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu l-am vazut la Tv si nu canta asa!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_28 spune:

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar chiar este vocea lui. Nu stiti ce scandal a fost cand a concertat la noi la Bucuresti, si a facut play-back, iar cei de la sunet l-au inregistrat in timp ce efectiv behaia cantecele. Prin urmare, vocea este reala. Este si el un alt starlet care da bine pe scena, dar cam atat. Fara suparare pentru fane.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu zic ca e o facatura...dar fiecare om trebuie sa creada in ceva!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

UIte inca un clip unde cinta live: www.youtube.com/watch?v=PCo05s1Gs9M" target="_blank">Enrique - Hero

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mie nu mi se deschide linku'....

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Claudia_28

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar chiar este vocea lui. Nu stiti ce scandal a fost cand a concertat la noi la Bucuresti, si a facut play-back, iar cei de la sunet l-au inregistrat in timp ce efectiv behaia cantecele. Prin urmare, vocea este reala. Este si el un alt starlet care da bine pe scena, dar cam atat. Fara suparare pentru fane.

Claudia

Claudia, astea sint numai niste birfe.
Enrique nu este un "starlet" ci un artist si are mult bun simt fata de public. Nici macar pe cei care nu-l suporta nu i-am auzit sa spuna ca el nu are voce, rid de ciupilica lui, de alunita lui, de maieurile lui, de grimasele lui, de dulcegariile lui cintacioase DAR NU rid de vocea lui.
Cine crezi ca poate sa sustina atitea concerte live cu o "voce" ca aceea din clipul de la inceput, pe citi oameni crezi tu ca poate sa-i pacaleasca la nesfirsit sa vina la show-urile lui?
Vine un plictisit si pune un clip "la misto" pe net si incepem sa construim ditamai povestea...

P.S. Din ce cinta el abia de-mi plac doua cintece dar asta pentru ca nu ma omor dupa stilul asta de muzica, insa vocea lui este buna, are forta si ii apreciez efortul de a-si disocia imaginea de cea a tatalui sau.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

La cererea initiatorului, inchidem subiectul.

Mergi la inceput