Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, deci exista sansa sa ne vecinim? Chiar mi-ar place. Chiar a fost vreme buna, desi dimineata ne-am trezit si era asa ceatza si frig si urat, incat ne intrebam daca sa mai mergem... Deja nu mai era decat un singur strand deschis (in aer liber) si doar un bazin umplut. Mi s-a parut tare ciudat sa vad statiunea asa de pustie, dar mi-a trecut... ca la ceva timp dupa ce am ajuns in bazin si ne bucuram ca aveam loc suficient de balacit si inotat, a aparut o super gasca de adolescenti, evident ca s-a umplut bazinul si sareau si stropeau si tot tacamul...

Mai fetele, si la voi face figuri forumul? Ca la mine tare greu se incarca paginile, cateodata nu vrea sa incarce deloc...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! Andreea, condoleante.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Ali, Fla ma bucur ca ati avut vreme buna si v-ati distrat. si la noi a fost super bine, nu a plouat, ne-am odihnit. aseara am ajuns acasa pe la 9 si ceva, am facut baitze si direct la somn. acum iar mor de somnic.

Marina 25+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Saluti.
Mai, forumul asta merge din ce in ce mai greu. Cred ca i se cam apropie sfarsitul. Eu una nu am deloc rabdare sa astept 'nspe ani sa se incarce, ca apoi sa bage mesajele aiurea .......
O sapt usoara

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

haideti fetelor, ce-i cu atmosfera asta bacoviana pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, recunosc si eu ca ti se face lehamite la cat de nasol merge forumul. Ai vazut, ca ti-am pus poza pe topicul cu mirese la ce se foloseste panglica?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu sunt morcovita asa ca nu vreau sa va indispun.
Si tot din cauza DC-ului, daca ar fi doar pb tehnice ce bine ar fi...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara norici!

hai fetelor putin optimism va rog!
cu toate problemele tehnice, cu toate postarile aiurea si cu 5 secole de asteptare pina se incarca o pagina, sa nu ne lasam!

pupici si va doresc o saptamina frumoasa!

lavi tu ca mai faci? nu te-am mai auzit de mult...ne e dor de tine!

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cred ca suntem prea multe si astia vor sa mai scape de noi, de aia merge greu forumul. si chiar au reusit sa ne scoata din pepeni...

Marina 25+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar Lavi pe unde esti?
Nadia?
Apelul de dimineata:)

Am intrat de dimineata, va servesc o si ma duc, k am o zi plina:)

Anunt tehnic:)
Forumul nu mi s-a deschis azi dimineata pe serverul nou, si am intrat pe cel vechi (desprecopii.com/forum) asa ca dc cineva are aceeasi problema sa stie...

Mergi la inceput