Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fla...bate-n lemn,iubita, sa nu isi faca socrella aparitia ca imi strica tot cheful...mi s-a pus pe muraturi,vreau ca atunci cand ajunge sotul sa am gata totul pt. iarna!Al meu sotzior e plecat intr-o cursa cam lunga...Republica Moldova(incarca) - Germania(descarca)...ajunge acasa peste vreo 7-8 zile !
Pe listutza cu sarbatoritii lunii oct....am si eu sotul pe 5!
Aly, si spor la amenajari,sa terminati pana la ziua sotului!
Noi pe 8 noiembrie avem tripla aniversare:-8 ani de la nunta,ziua lui Mihaita si a Georgianei care mai e zi Gabriela !

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am aparut si eu. Incerc sa recuperey ce ati mai scris.
Marina stati la casuta voastra si nu mergeti nicaieri. Crede-ma ca cel mai bine e acasa. Eu merg la mama, imi face placere sa merg ci Bianca si iubi la ea, stam si o zi intreaga, dar seara vreau acasa. Cred ca nu as suporta sa stau nici macar cu mama acum, dupa ce am familia mea. Asa ca bunica...sa stea ea cu soacra ta daca isi face griji pt ea

Cami dar soacra ta nu mai da pe-acasa? Noroc ca si-a luat haine groase. Multe zile linistite (a se citi "fara ea") iti doresc.

Fla ce-ti fac bolnaviorii?

Pe listuta sarbatoritilor il treceti si pe iubi? Azi e ziua lui. Dar e asa de suparat....nu-i arde de chefuit. Socru e tot rau. Azi si-a revenit putin si a putut vorbi dr cu el, dar a durat foarte putin. Dr spune ca l-ar opera sa ii scaota pancreasul (ca e praf facut) dar nu e stabil deloc. Si in plus de asta are VSh mare si nici cu coagularea sangelui nu sta bine deloc. Mi-e teama ca de joi e in starea asta.

toate noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
se pare ca numai asa pot posta si eu in ordine deschizand ziua cu o urare, ca-n rest.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna dimineta la norici!

hai sa dau eu cafeaua si sa va urez o zi frumoasa!

LA MULTI ANI! PENTRU SOTUL Andreei, sa fiti sanatosi si fericiti!

RAZA bine gindit cu we ala ...o idee super...ce mult mi-ar placea si mie...

HIM vad ca macar ne citesti....NE E DOR DE TINE SI MA BUCUR CA ESTI BINE... asteptam vesti bune cu bb

va pup pe toate si sa aveti o zi buna!

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

'neata fetele am aparut si eu pe aici-

v-am citit dar n-am avut timp de scris

Cu intirziere LA MULTI ANI Andreea pentru sotiorul tau
sa fie sanatos -si sanatate socrului-

va pup si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete si cu scuzele de rigoare, andreea, la multi ani pt sot, sa fie sanatos!

Fete, se apropie si ziua puiului meu...si pt k pik lunea, ma gandeam k in wk respectiv sa mergem doar noi undeva, sa uitam de lume...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor.

Rox, eu n-am reusit sa vad numarul ala de telefon, o sa incerc azi. Si mie mi-ar place sa te am vecina , insa si daca te muti aproape de Fla, tot vecina o sa-mi fii... cand sunt la scarbici. pe amandoua.

Andreea, sa-ti traiasca sotziorul, sa te iubeasca si sa te faca foarte fericita toata viata. Stiu ca acum nu ii arde de sarbatorit si treceti printr-un moment greu, dar va trece si asta.

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

Andreea la multi ani sotului si sanatate socrului.

mai nici nu se punea problema sa stam la soacra, ci numai sa o vizitam mai des, dar si daca am vrea nu avem timp. sotul vine ff tarziu acasa si cand ajunge prefera sa sta cu noi, sa se odihneasca. iar eu fara el nu merg.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

dragele mele dar forumul este la fel ca saptamana trecuta -
postez la ora 9 si mesajul apara ca fiind de la ora 8.00 -nu mai inteleg nimic
si pentru ca vad ca nu sunteti vorbarete va spun eu ce harnicuta am fost ca mi-am facut pregatirile de iarna( adica zacusca, muraturi, gem, gogosari, etc)si la o temperatura de 29 grade -asa de bine merg muraturile. castravetii acri ..!!!

e o vreme asa de frumoasa acum la noi ca as iesi la plimbare -ar fii asa de frumos in parc (am fost duminica cu husbandul din dotare) si nu ne mai venea sa mergem acasa- na ca am cazut si eu in melancolie ca si Cami.

Cami -profita ca esti mai libera acasa si mergi la plimbare cu Georgi mai ales daca vremea e in continuare asa de frumoasa.

Irina -bafta cu meseriasii -si renovarile casei

pupici pentru Alynuta, Larissa(ce mai face micuta?),Marina, Andreea,
Roxi, Flavia, Raza, Doina, Lavi,Nadia, Him ,Briza, Nico, Vicky(condoleante pentru socru)Fannna,

sper sa mai povestiti cate ceva ca eu iar trebuie sa plec sper sa ne auzim dupa prinz.

Mergi la inceput

hai ca m-am suparat pe forum este ora 10 si el trece ora 9.00(sau s-a trecut la ora de iarna si eu nu stiu?)

nu mai avem moderatori sau ce se intimpla?

Mergi la inceput