Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt prin zona, n-am chef de nimic, va citesc si... astept sa-mi treaca starea asta.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, hai ca o mai fentezi tu cumva. Nasol cu naveta, intr-adevar, n-am stiut ca faci naveta. Eu ma bucur ca sunt la 10 min. de servici, si merg pe jos, am scapat de autobuze.

Lavi, fain ca te-ai trezit asa bine dispusa, pe mine ma apuca melangolia de toamna, nu prea am chef de nimic. Sotziorul a avut o saptamana nebuna, nebuna, nebuna, ieri abia l-am smuls de la birou sa mergem sa discutam proiectul de mobila, si dupa ce am terminat cumparaturile a trebuit sa se intoarca la servici sa mai rezolve ceva, deja imi ziceau subordonatii lui sa-l duc acasa... Maine voiam sa mergem la cumparaturi, sa vedem ce vom reusi, ca si maine trebuie sa mearga la scarbici...

Irina, faina casutza.

Fla, subscriu si eu la "nu am chef azi..."

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Salutare! Acum am aparut si eu prin zona.
Marinafrumoasa tare casuta taaaaaaaaaa. MAi ales caramida aia nevadaaaaa, vai ce mi-as dorii un perete din asa ceva
Irina sa o stapaniti sanatosi si sa o aranjati asa cum va place voua. Ma gandesc ce gradina de flori frumoasa o sa ai intre casa si gard...
Doina la multi multi ani si tot ce va doriti
andreea doamne ajuta sa fie bine.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'na ziuaaaa..! (e 1 data cand salut asa)
of, numai vesti rele a.cicel, multa putere! irina, felicitari! (offf...vreau si eu ) 2bebei, la multi, multi ani!

ne-am hotarat, mergem maine la nunta (speram ultima pe anul asta), da' doar k sa ne vedem nasii. mergem cu socrii, din fericire nu stam mult..si n-avem nici un chef, k e la cort (s-au razgandit sapt trecuta si nu mai fac la restaurant) si e friiig...faza tare e k platesc socrii

briza

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Vreau sa va urez tuturor un wk fain, imi cer scuze ca azi n-am stat la povesti, da va pe toate fara discriminari:)

Aly abia astept sa ne vedem luni, vad ca Rox nu mai trece pe aici, da bir cu fugitii:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fla, si eu astept. Ieri l-am intrebat pe sotz daca-mi da "dezlegare" si-a ras de mine, ca eu totdeauna ma scandalizez cand vrea el sa iasa cu baietii la bere. Ca vine intotdeauna mai tarziu decat zice. La Roxa ii dam bataitza sa intre macar sa ne salute din cand in cand. Weekend fain sa ai si tu si ne mai povestim luni, poate ne intalnim tot asa pe undeva prin zona sa mergem impreuna (sa ma scapi de tipa cu Amway, ca luni va trebui sa ma intalnesc si cu ea 1 minut cand ies de la scarbici, doar ca sa-i dau inapoi mapa).
Noi sambata mergem la o petrecere cu olandeji (ziua logodnicului uneia din fostele colege ale sotziorului) si inca nu stim ce sa-i luam si, evident, eu nu stiu cum sa ma imbrac. Parca vad ca "alunec" iar intr-o pereche de blugi...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc fetele! briza intradevar intre gard sicasa vreau foisor de lemn cu mese si bancute, ungratar mare si in rest flori si magnolii, si un liliac.
si bineinteles catel.

Mergi la inceput

Am fugit repede pana la bcr-ul de langa noi, sa vad daca am vreo sansa sa scap de cozile de la CEC, dar se pare ca nu scap, doar la CEC se poate plati taxa pt. pasaport... Si e asa de frumos afara... caldutz... si soare... si parca miroase a primavara... Ce mi-as lua sotziorul de manutza si sa ne plimbam prin parc... in loc de asta suntem amandoi la scarbici, plus eu cand ajung acasa trec la smotru, el cine stie cand ajunge... Acum chiar ca nu mai am chef de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by doibebei

nadia ce poze superbe ai...unde le-ai facut?

cite luni ai buclucaso?
Doina

doi bebeii
poze cu noi

Mersi! Pozele sunt facute in Romania, in iulie-august 2006. Data de pe ele e gresita, nu era setata.

Si din pacate, nu mai sunt gravi... am pierdut sarcina... acum incercam din nou.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Nadia o cafea vreau si eu ca nu mai alaptez ... si imi permit acum

Andreea si Bianca Maria
POZE

Andreea, cu cea mai mare placere.
ptr. tine
pentru toate fetele, mai ales ca e proaspata, abia m-am trezit si am facut cafelutza.
si un pentru Bianca

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Mergi la inceput