Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata fetelor
marina, frumoase poze

haideti la o fierbinte sau un ceai
fac bine pe vremea asta racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Marina super pozele. Dar mai ales...burtica la 22 de saptamani Cate kg ai luat? Nu au trecut decat 2 luni de cand nu mai am burtica, dar deja mi se pare o vesnicie. Parca as mai vrea sa am asa burtica. Iubi e de acord .

Eu ma pregatesc sa merg cu Bianca la vaccin. Deja ma doare sufletul cand ma gandesc ce tare o sa planga

Nadia o cafea vreau si eu ca nu mai alaptez ... si imi permit acum

noricile.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la opti!

doibebei, multi ani fericiti inainte!

marina, foarte frumoasa mobila. pot sa te intreb la ce firma ti-ai facut-o? cea din sufragerie seamana izbitor cu a mea...

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza si pupici la fete.

Nico, multzam de cafei, a fost bun.

Fla, mult de tot, am fost aseara la Stelian (parca asa il cheama pe fratele brunet) acasa, aveau o mobila superba, ne-au facut un proiect frumos si pretul e chiar ok. Doar cu termenul au tras putin, o sa ne sune sa ne spuna exact cam pe cand ne pot livra, dar undeva in jur de 10 noiembrie, cand eu deja visam la musafiri de ziua lui Gabi si sa am casa gata. Si ar mai fi o problema, ca eu voiam o masa ovala extensibila si ei au zis ca nu fac asa ceva, acum suntem in dubiu, ca nu stim daca sa mai facem masa sau sa cumparam una din aia care se strange de tot si sa o folosim doar la ocazii. Trebuie sa ne apucam de masurat prin sufragerie sa vedem ce si cum.

Marina, ma bucur sa aud ca esti bine si tu si bebelina. Am vazut si mobila, e frumoasa, s-o stapaniti sanatosi. Sper sa avem si noi gata casutza intr-un final. Ma ingrijorez ca nu am reusit sa gasim mesteri sa ne termine exteriorul si deja incepe sa se strice vremea...

Doina, sa fiti fericiti multi ani de acum incolo. Noi abia ce avem 2 luni si ceva de casnicie.

Andreea, speram sa nu o doara asa tare pe Biencutza.

Nadia, mai hai si pe la noi la povesti.

Fetelor, azi e vineri !

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. ce faceti munciti ? eu azi sunt acasa noroc cu francofonia asa ca am program gospodaresc. spalat, gatit, aspirator ce saptamana asta a fost una tare grea pentru mine si nu am apucat sa fac mai nimic acasa.
Fla alaltaieri am semnat contractul de vanz-cump si ieri si-a luat vanzatoarea banii asa ca ccc cred ca ma pot numi proprietar. deci am una bucata casuta de 200 mp in comuna pantelimon.
de acum incepe nebunia renovarii (vreau sa sparg un perete3 de rigips, si sa il pun in alta parte, trebuie sa zugravesc, etc.), dar nu imi pare rau. sper ca pana la primavara sa termin ca sa ma pot muta acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Irina, felicitari, sa stapaniti sanatosi casutza!

Fla, ce zici de intalneala luni dupa-masa la 5 si 20? Cu Roxa am vorbit si e ok.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

fete merci de aprecieri

firma cred ca se numeste Nelmar, dar patronul este prieten cu sotul asa ca nu m-a interesat asta.

Fla peretii din sufragerie sunt lila (mov) si gri (din familie de lila). mi-a placut mult combinatia asta cu wenghe- culoarea mobilei.

Andreea ma bucur ca Biencutza este bine, cumintica. eu am luat cam 7 kg, dar mie chiar nu mi se pare si nici celor din jur. De ce nu mai alaptezi???

Irina succes la renovari, nervi de otel!!!

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, speram sa nu o doara asa tare pe Biencutza.

Spre surprinderea mea nu a plans aproape deloc. A marait putin si gata. In schimb sunt data din nou peste cap. Tocmai m-a sunat iubi ca a fost anuntat de la spital ca socru e in coma de ieri si sansele sa isi revina sunt foarte mici, practic inexistente. El e de cand am fost noi la el in spital, dar isi revenise. Chiar a inceput sa manance. Dar a facut hemoragie intestinala si i-au dat 4 litri de sange. Sunt terminata. Iubi plangea la telefon.
Daca trebuie sa mergem din nou acolo nici nu stiu ce facem cu Bianca. Cred ca o las la mama ca nu mai alaptez si mama e in concediu de luni. Acolo e de alergat.

noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza neatza gogoneatza.....

azi sunt bucuroasa din 4 motive :
1 iubesc si sunt iubita de un barbat minunat!!! (sotzul meu bineinteles....)
2 e vineriiii
3 ieri am avut o vizita surpriza: a venit nepotzica la mine.....draga de ea, e o scumpete, nu am mai vazut-o de vreo 2 saptamani...
4 BIG SURPISE: duminica vine mami meu. ....in RO dar numai pt 2-3 zile.....

marina, frumos ati facut, cam asa arata si mobila noastra care am luat-o (si in dormitor si in sufragerie). nepotzica ta e o frumusete, o scumpete...

nadia, am bucur ca ai aparut pe la noi! pe unde ai umblat???

doina, LA MULTI ANI!!! si de la mine

andreiutzule pup al bebica de la mine

va pe toate!!!!

mamaaa da' pupacioasa mai is azi.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andrea sanatate multa socrului! iti tinem pumnii sa fie bine.
marina ti-am raspuns si la juristi iti raspund si aici: tot 20 de zile sunt pt inregistrarea CIM.
acu tre sa incep sa frunzaresc subiectul de renovari ca ma apuca groaza cfand ma gandesc ce ma asteapta. fetele voi ati daramat pereti rigips si pus la loc? cam cat o fi distractia asa ca idee?

Mergi la inceput