Anna Nicole-destin ciudat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai nu stiu de ce va mirati de anna nicole . nimeni nu o vorbeste de bine nici macar propria mama (am vazut un interviu aseara cu maica-sa care zicea ca vicky -asa o cheama pe anna- era atat de drogata cand a sunat-o sa-i zica ca a murit daniel ca nu a inteles mai nimic. si a precizat ca anna e asa de ani buni , nu s-a drogat doar pt ca i-a murit copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si totusi in ciuda faptului ca viata ei a fost cum a fost nu are nimeni dreptul sa o judece sau critice..

sa casatorit cu avocatu ca nu il voria pe adevarau sa fie tata la bb, nimeni nu stie motivula devarat de ce nu il vrea decat ea poate si avocatu

nu o mai judecat ca oricine are nevoie de o alta sansa, si prin cate a trecut nu cred ca ii este usor.. si la tv a zis ca au trebuit sa o sedeze rau de tot sa poata luat corpul lui Daniel de acolo

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-o fi frumos sa judeci dar ce sansa a avut Daniel cu asa o mama? Acum o are si pe fetita asta, s-o aiba DD in paza...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Anna Nicole Smith a murit azi

www.cnn.com/2007/SHOWBIZ/TV/02/08/anna.nicole.collapses/index.html" target="_blank">http://www.cnn.com/2007/SHOWBIZ/TV/02/08/anna.nicole.collapses/index.html

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Dumnezeu sa o odihneasca.

Legat de Daniel ce sansa a avut cu o mama ca ea - a avut - si la 20 de ani consider ca esti matur destul sa poti decide singur ce e bine si ce nu - plus ca bunica era in preajma in primi ani .. astea nu mai conteaza.. fiecare are soarta lor pe acest pamant si nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni - cel putin eu.

zi buna si sincer imi pare rau pt Anna Nicole ca a murti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Dumnezeu s-o odihneasca.
Imi pare tare rau pentru bebelina mica care si-a pierdut mama. Asa cum a fost ea...

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

se zvoneste ca iubitul/avocatul l-ar fii omorat si pe daniel si pe ea... si a si disparut.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

Dumnezeu sa o odihneasca.

Legat de Daniel ce sansa a avut cu o mama ca ea - a avut - si la 20 de ani consider ca esti matur destul sa poti decide singur ce e bine si ce nu - plus ca bunica era in preajma in primi ani .. astea nu mai conteaza.. fiecare are soarta lor pe acest pamant si nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni - cel putin eu.

zi buna si sincer imi pare rau pt Anna Nicole ca a murti

Sanatate si numai bine

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

ptr felul in care gandesti!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Dap am deschis si eu subiect fara sa vad ca suntem gand la gand cu bucurie.Ce mai soarta mai fetele ...........deja numai am cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Dumnezeu s-o odihneasca si pe ea si pe baiatul ei!!!

Mergi la inceput