Anna Nicole-destin ciudat

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Nu va putea fi ingropata in bahamas inca pt ca mama ei a facut recurs si acuma se vor judeca iara. Ea vrea sa ia corpul lui Anna Nicole in Texas asa ca orice pregatire va fi suspendata pana la o noua sentinta

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si cat vor s-o mai tina? Astia nu-s normali!
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa o ingroape langa Daniel. Si Daniel e in Bahamas.
Eu am vazut o inregistrare video in care Anna i se adresa mamei ei si era clar ca lumina zilei ca nu o suporta, ca nu vrea sa aiba de-a face cu ea. "You are not my mother"- chiar asa a zis.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Uf! cica au primit nu stiu ce emergency... acum si iar amana cu ingropatul (zice la stiri).

Si cu fetita cica in Bahamas legea zice ca cine i trecut in cartificatul de nastere ala i tata!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gosh...corpul Anei o sa intre in descompunere daca o mai tin mult asa

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

nu se descompune o tin la rece - specila bla bla...
a fost reufzata o data cererea mamei sa o ia in texas de catre judecator, acuma vrea alt recurs - inca sunt nesiguri daca va fi ingropata curand sau nu.

Pai deacea Anna a plecat in bahamas, sa nu poata sa ii ia nimeni fata... in acte e a lui avocat si acuma vor fi ani buni de judecata... of of destin ciudat

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Ieri, Vineri 2 MArtie - Anna Nicole a fost ingropata alaturi de Daniel in Bahamas.
La ceremonie au fost invitati doar prieteni apropiati vedetei, H S - avocatul, L - fotograful si mama ei - care chiar si in ziua cu evenimentul a incercat sa opreasca ceremonia punanc inca un apel la tribunal, a fost refuzata cerinta ei si atunci s-a prezentat si ea la ceremonie.

Sicriul era acoperit cu pene si material de culoare roz - culoarea Annei preferate", rochia era de culoare ros. A fost dusa pe carpet rosu de la masina pana in biserica.

Fetita ei nu a fost prezenta la slujba.

In cateva saptamani se va anunta cine e tatal fetei, saptamana viitoare se va face publica cauza morti lui Anna.

Tatal bilogic a lui Daniel e si el pe la judecatori incercand sa obtina un ordin sa mute corpul lui Daniel in Texas.

Dumenezeu sa te odihneasca Anna Nicole

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

poze ...

www.chiff.com/pop-culture/anna-nicole-smith.htm" target="_blank">un articol

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Sa-i fie tarina usoara

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In sfarsit! Let her rest in peace!
Dar o sa se rasuceasca in mormant daca primul ei sot o sa-l ia pe Daniel de acolo.
Sunt curioasa cine e tatal fetitei.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

eu cred ca e fotograful tatal fetei.. doar cred.

- nu cred ca il pot lua pe Daniel, cat era in viat anu s-a interesat de el deloc - acuma ce vrea?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput