Analia Selis
Mie imi place tare mult Analia Selis, imi place cum canta si imi place felul ei de-a fii, e tare dulcica. Nu am mai auzit nimic de ea, voi ati mai vazut-o pe la emisiuni sau ati mai citit ceva de ea?
Raspunsuri
sheherezada spune:
E o scumpa intr-adevar.Am vazut-o zilele trecute da nu mai stiu la ce emisiune ca eram pe fuga.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
gabi66 spune:
A fost la "Revansa Starurilor" pe A1, luni seara.Era in juriu.Am auzit ca a avut ceva probleme din cauza unei melodii, se spunea ca ar fii preluat-o(si modificat-0)de la un ...artist roman
roxivan spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca e vina compozitorului,in cazul melodiei. Nu cred ca ar fii facut ea asa ceva cu buna stiinta.
crinuta spune:
Carola, ma gandeam ca sunt singura careia nu ii place tipa.
E frumoasa, ok, nu despre asta e vorba, dar muzica si vocea.... slabute rau, si da, ai dreptate privind prestatia live.
Crinuta si Rayan
carola spune:
printre atatea laude ma trezesc eu sa spun ca prestatia ei live e ingrozitoare.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
gabi66 spune:
Parca sotul ei e o persoana cunoscuta?Am vazut-o la Teo, anul trecut.Intr-adevar prestatia ei nu e ca a Mariei Tanase, insa eu cu pasaricile mele, e de admirat fata cat de bine a invatat romaneste intr-un timp relativ scurt.Daca am retinut eu bine parca vine din Argentina.In orice caz dintr-o tara latina.Sorry pentru nesiguranta.E greu cu batranetile.
chiquitita spune:
E o finuta, dar cu vocea nu sta bine deloc. Eu cred ca lumea a placut-o pentru caracterul ei mai mult. Da, din Argentina vine. Mie mi-a placut mult prima ei melodie, in rest daca nu a copiat la melodii..vezi Milonga (Julio Iglesias.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
gabi66 spune:
Ehehe....ea canta Milonga in alt stil decat Julio.Desi pe Julio Iglesias il iubesc de vreo ...25 de ani...trebuie sa-ti spun ca nici Milonga nu e originala de la Julio.Fiecare o canta in maniera sa, dar cum o canta unii.Deja salivez.Ma duc sa-mi pun CD-ul cu Julio.Am tangouri, duete cu alti cantareti cumparate de barbatu-meu.
si pentru tine si pentru el
chiquitita spune:
gabi66 si eu il ador pe Julio si am o groaza de melodii!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...