Analia Selis

Analia Selis | Autor: roxivan

Link direct la acest mesaj

Mie imi place tare mult Analia Selis, imi place cum canta si imi place felul ei de-a fii, e tare dulcica. Nu am mai auzit nimic de ea, voi ati mai vazut-o pe la emisiuni sau ati mai citit ceva de ea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

E o scumpa intr-adevar.Am vazut-o zilele trecute da nu mai stiu la ce emisiune ca eram pe fuga.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

A fost la "Revansa Starurilor" pe A1, luni seara.Era in juriu.Am auzit ca a avut ceva probleme din cauza unei melodii, se spunea ca ar fii preluat-o(si modificat-0)de la un ...artist roman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca e vina compozitorului,in cazul melodiei. Nu cred ca ar fii facut ea asa ceva cu buna stiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

http://www.analiaselis.com/

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Carola, ma gandeam ca sunt singura careia nu ii place tipa.
E frumoasa, ok, nu despre asta e vorba, dar muzica si vocea.... slabute rau, si da, ai dreptate privind prestatia live.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

printre atatea laude ma trezesc eu sa spun ca prestatia ei live e ingrozitoare.

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Parca sotul ei e o persoana cunoscuta?Am vazut-o la Teo, anul trecut.Intr-adevar prestatia ei nu e ca a Mariei Tanase, insa eu cu pasaricile mele, e de admirat fata cat de bine a invatat romaneste intr-un timp relativ scurt.Daca am retinut eu bine parca vine din Argentina.In orice caz dintr-o tara latina.Sorry pentru nesiguranta.E greu cu batranetile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

E o finuta, dar cu vocea nu sta bine deloc. Eu cred ca lumea a placut-o pentru caracterul ei mai mult. Da, din Argentina vine. Mie mi-a placut mult prima ei melodie, in rest daca nu a copiat la melodii..vezi Milonga (Julio Iglesias.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Ehehe....ea canta Milonga in alt stil decat Julio.Desi pe Julio Iglesias il iubesc de vreo ...25 de ani...trebuie sa-ti spun ca nici Milonga nu e originala de la Julio.Fiecare o canta in maniera sa, dar cum o canta unii.Deja salivez.Ma duc sa-mi pun CD-ul cu Julio.Am tangouri, duete cu alti cantareti cumparate de barbatu-meu.

si pentru tine si pentru el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

gabi66 si eu il ador pe Julio si am o groaza de melodii!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput