Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor
am intrat doar sa va scriu cateva randuri
-tocmai imi fac dintzii -neglijati de prea mult timp si e GROAZNIC-pana acum am pierdut 3 dinti ,asa imi trebuie
-Norbert sapt. asta a servit gradinitza si a fost OK
-in we plecam la tzara la Satu-Mare si tragem si o fuga la Sarbatoarea Castanelor la Baia-Mare

va doresc un we placut

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, eu sufar de prea mult timp liber...pardon, am suferit 3 zile, de cand cu gradi!!!
...veste superbuna: azi a dormit la gradi...s-au prins educatoarele ca are o legatura stransa de tot cu "mamik surogat" de la gradi, o fetita de 5 ani, din grupa mare, nepotzica prietenilor care tocmai s-au intors din France, si au incercat azi adormirea Elisei cu Endreea(fetita cu pricina)...culmea ca le-a iesit!!!

Asa ca ma pregatesc cu voiosie de anul scolar...ma sperie toata lumea cu programul lor de 10 ore pe zi, inclusiv sambata...dar abia astept, ma mananca palmele, nu alta!

Mariana, mai mananca seara...cand iese maseaua(uuuullltiiimaaa) scoatem de tot...o sa ajute mult de tot faptul ca va fi la gradi de la 8-17...se mai dezleaga un pic de mine!
...apropos de asta, aseara, inainte de somn, statea la sisi si zice: "Vreau aialalta!"...mai trece un timp:"Acuma vreau aialalta"...mai trece inca un pic de timp:"Vreau aialalta....cam multe vreau, nu?"...pacat ca eram singura, ca ma imprashtiam de ras, nu alta....si o intreb de unde le scoate...zice ca de la mami...

...daca tot am inceput, sa va mai zic de fata mamei: ii place Cleopatra lui Stratan(deh, sunt compatrioate)...si-mi canta ghita de m-am saturat deja...le spune in fiecare seara povesti(inventate de ea) papusilor...si vorbeste cu "r"...si-i soarele meu, nu alta!!!!!!!!
....acum, cu scuzele de rigoare, datorate laudatului in exces...dar nu sunt nici prima nici ultima mamik care serveste asa ceva, nu?

Mey Roxu', apoi eu nu ma mai joc, cum lipseste omul cum il vorbiti, repede, repede???...sper macar ca au fost critici constructive!!!!!

Imi place mie la filarmonica dar la teatru si mai si, deci...nu as vrea vreodata sa aleg!!! Poate totusi viu si eu data viitoare!
Oana a fost??? Mi-e dor de ea tare de tot!!!!!

Asta a fost un mesaj pentru cateva zile...ca tare-i lung!

poze cu noi

...no, edit: Erika, si eu m-am jucat cu dintii, sa zic asa....deja mi-am rezolvat urgentele, mai trebuie sa fac o extractie cam nasoala, ca-i ingustat molarul sus, si o lucrare serioasa la un premolar, si in rest monkey business......clar nu trebuie amanat...mie mi s-au agravat in sarcina problemele, si primele luni dupa ce-am nascut...si mi-e o teama primordiala de stomatolog....bine ca acum merg la unul chipes foc, si cu nejte manutze finutze, finutze, de n-ai mai pleca de acolo...nu mai zic nika, ca va fac pofta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Noa lasaa Floca nici stomatologu' meu nu-i de ici de colo, asa ca nu am de gand sa-l schimb
Mai si asa zici de Elise, pai ne-ai tinut departe de noutati si de cate stie ea sa faca, mititica! Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul...oricum fetitele sunt mai istete, eu tot timpul am afirmat asta si in plus Elise seamana cu maica-sa asa de sfatoasa
Ma bucur de vestile bune! Si data viitoare musai sa vii cu gashka, oriunde ne-am duce, sa ne zici in direct faze cu pitica!!

Si mie mi-e dor de Oana, dar e tare ocupata sarmana, las' ca vine ea sa ne zica...

Raluca, stai linistita. Aseara a fost superok, ne-am povestit frumos pana in statie, si eu sunt vorbareata si ne-am inteles perfect. Am fost culmea! 100% de acord cu toate aspectele abordate! Eu am fost visatoare si cred ca voi fi multa vreme de-acu incolo tot asa mmmmmhhhmmmm...

Ce stiti de Cristiana? Oare s-au intors din vacantza? Abia astept sa ne zica chestii

Erika, bine ca ai venit sa ne mai zici de voi. Weekend placut si pupici lui Norby! Distractie placuta!

Mai si noi mergem maine la Praid cica, nu am fost niciodata acolo, sper sa ne placa. Seara ne intoarcem.

va
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Repede, repede, pana nu uit, ultima bomba aruncata de matza, aseara, tot la tzitzi, si exact dupa faza cu "cam multe vreau"...."tzitzi asta merge?"..."merge!"..."da' aialalta, hai sa vedem, merge?"....io cre' ca s-a referit la faptul ca are lapte...ma gandesc eu!

No, am ramas shokata, de ce cetesc de faza cu yank...ce javreta, asa diplomatic pusa problema!!!!!

Acu' va zice ceva Elise, si gata: e
ycvuuteeedyu,
iuteq

poze cu noi

Mergi la inceput

Flo, puahaha tare faza cu pitica! Bey, acu nu ma baga in boala, cica si scrie fetele astea...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Roxana la Praid e superfain, noi am fost anul trecut chiar dupa nunta, mai ales ca suntem cu probleme cu gatul, ne-am simtit foarte bine.Aerul e foarte puternic, dar e ok.
O calatorie frumoasa sa ai.
In rest va doresc tuturor o duminica frumoasa, caci pana luni nu cred sa ne mai auzim.
Daca am timp poate maine vin la net, dar nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ma uit la Taxi. E unul din filmele mele preferate. Maine merem la socrii.

Fratele lui Mihai se insoara. Ne-a anuntat. Maine merge s-o ceara pe fata de la ai ei...Mare bucurie la noi in familie. La vara se lasa cu chef MAREEE

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Gagici, tocmai m-am razgandit. Sunt prea obo si vreau sa dorm maine pana la 10 asa ca nu mai merem la Praid! In plus ne-a chemat mama la un pui la grill maine si e si sor'mea acolo asa ca ne mai povestim, ei Duminica o taie la Bucuresti.

Ne bucuram Svety pentru veste! Deci vei fi cumnata si cu voia lui Dumnezeu matusa! Da Doamne sa vezi si tu cum e...ca si io o sa fiu matusa!

hai gagici, va , pe maine dimineatza!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hop si eu la spartul targului.

Roxana, a fost tare fain azi la Edith; imi pare rau ca nu te-ai inscris si tu la treaba asta; am stat acolo aproape 3 ore . O sa-si angajeze o tipa care face un masaj de relaxare super faina, dar la anticelulitic e pe spate!
Cristiana s-a intors; am aflat ca asta a fost concediul vietii lor; mai multe de la ea.

Florina, Elise il spune pe "r"?!?! super tare gagica!

Adriana, am uitat sa-ti spun ca l-am gasit pe Miu la pedi 2 pana la urma; a fost ok; am rezolvat repede treaba.

Svety, felicitari pt cumnatel; sa ne chemati sa-l pozam si filmam .

Raluca ; mi-a spus si Stanca ca se canta Carmina Burana si la opera; as asculta-o oricand cu multa placere; asa ca ... tot ce se poate sa venim! (daca nu avem nunta; in vichendul ala avem nunta, dar nu stiu pe 14 sau 15).

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Multumim de felicitari! Mariana, sa stii ca o sa vorbesc cu ei, nu excludem posibilitatea.

Speram sa se insoare cu fata asta ca o plac tare mult. Inainte avea niste fatze... Asa-i omu' cand se insoara isi cauta fata serioasa.

Mergem la socrii, dar trecem prin Alba sa-l vada Mihai de Vlad (Dutu) si sa-l pupaceasca. Mihai e tare emotionat si pe mine ma enerveaza cand e emotionat. Oi fi geloasa ca n-am frati.

Week-end placut!

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput