Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Codruta imi pare rau dar deocamdata gainile lui tata au cam luat o pauza.Daca se strang ceva pe sfarsitul saptamanii iti zic ok?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

OK...poate se ooo muuuult...:)))

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Megbeng intaresc ce spune Alynutza cu privire la vila Continental (apropo, vezi ca pe fatada ei scrie inca Siesta) si Cuty Central. Acesta din urma este in cladirea in care lucrez eu, e foarte frumos pentru ca e nou dar e scumput (70 euro single in vara) si nu cred ca se justifica. Oricum, distanta fata de Clinicilor este aceeasi la oricare dintre cele 2 ai dori sa stai.

Azi sunt mai bine cu raceala, nu ma mai doare gatul, doar imi curge nasul necontrolat. Sper sa treaca repede, ce ma enerveaza sa fiu bolnava

Roxa treci imediat si spune ce doamne iarta-ma ai facut cu cercelul ala ca ne lasa inimile pe toate. Io sper ca nu ti l-ai pus

Mariana pai de ce nu mi-ai spus nimic la telefon. Cand doresti ca nu am nimic arzator in program zilele astea!

Sa va spun ce si-a ales finul Rares la mot - pensula, stiloul si ... dintr-o lovitura paharul si tigara
Am avut o vreme super la Piatra Craiului din nou, se pare ca unde merg eu merge si soarele, si in afara de intalnirea cu prieteni dragi am mai facut si o vizita la herghelia de la Plaiu Foii unde am vazut niste Lipitzani o splendoare. Si niste pauni albastri, si o pisica stropita cu var si vreo 10 vacute pestrite.

Acu' ma-ntorc la intabulari, sape, canalizari, proiecte samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Apoi Roxana io nu ma mai joc. Ce-ai patit draga?...ei fi bizi la lucru, da' asta nu justifica ca nu ne marturisesti cum a fost.

I-am luat lui Dani o masinuta de politie, fara acumulat./ pedale. Gen Flinstone. Are la butoane de ma innebuneste. Sta langa ea si baga mare. Volanul intoarce rotile si are semnalizar stanga-dreapta. Am luat-o de la First Bike cu 50ron. A fost scumpa? Cat scutecele

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Svety, eftin rau batmobilu'...sa-l poarte sanatos Dani!!!!
...gagici, cum sa scap de mucii astia nesuferiti? De fapt nici nu-s muci, doar lichid incolor, putin da' des.....atat mi-am suflat nasul ca e deja rosu, ca a lu' Rudolph, binecunoscutul ren...si am rani pe interior...tot curge cate-un pic de sange...eu am dat cu vibrocil, da' cred ca de la asta mi s-a uscat mucoasa asa...sunt varza, nu alta....
Roxa', pronosticul meu e ca DA, ai primit in viata ta mititelul acela fara adapost, care repede s-a cuibarit la caldurica ombilicului tau...si din partea mea no comment, ca io ma simt cu musca pe caciula...sau veriga-n nas?

Pup u all si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Codruta si eu vreau sa se oo mai mult ca nici eu nu mai am

Svety nu e scumpa deloc.Eu trebuie sa ma duc sa ii iau motocicleta ca asta vrea de la Mos Craciun si nu vreau sa o las pe ultimul moment ca poate nu gasesc si e JALE.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

hello fetelor!

mari ce ai rezolvat cu centrala? ti-ai ami revenit nitel ca erai atre speriata..cred si eu pe frigul asta noaptea si dimineata..cu 2 bb mici...

roxa cred ca nu si-a pus podoaba in buric.....;asa ca relaxati-va fetelor..

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare gagici

am avut o zi super incarcata dar...jur ca nu m-am mai enervat.am baut MISERUPINOL(de la MI SE RUPE)si-s f ok, saru mana de suport.

azi trebuia sa am un centru de evaluare pina seara si s-a amanat pe vineri asa ca dupa masa am prestat diverse pe santier

fetelor, v-am zis ca merg la Paris in we!sunt super incantata mai ales ca sambata si duminica pina seara suntem liberi la mare, sambata seara mergem la o cina sofisticata cu presedintele companiei trebe sa-mi gasesc letzul de infipt in fund si luni Mihai are sedinta la o periferie a Parisului si eu bengalesc iar luni seara revenim.sper sa fiu si sa ma simt ok.o sa ma topesc de dorul lui piti!

am tot vrut sa va zic fetelor.Theiutza se da pe bicicleta de la voi f fain acuma, s-a lungiit tare in ultimele doua luni asa ca baga lejer la pedale

Romana am murit de ras la faza cu tzatele.
apropo de asta eram in Selgros si o duc pe gaza la pishu.zice in gura mare in Wc-ul plin de lume:"mami si tu faci kk sau numa pishu.ca io taaaare vreau kk!!"

Flo inhalatiile sunt ff bune ptr rinite, cu umpic de ulei volatil de pin sau eucalipt.

Roooxaa!cum e?ca noi deja facem pariuri aici.eu si roxi zicem ca nu ti-ai pus, dar sunt si in dubiu dar si sigure c ti-ai pus dintre gagici.no hai sa videm pliiiz!

Ralucutza?tu ce mai faci mama de nu mai zici nik?sunteti bine?las ca pun eu de un telefon maine.

va pup ftelor pe toate ca pic de somn si eu si samburica sau samburelu mic, care sper ca e bine, tare ma trece sa-l spionez sau s-o spionez la un eco

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici! am fost eu ocupata a job dar toata ziua am incercat sa intru pe DC si nu am putut!!! nu a mers treaba. acum am intrat, cu mare greutate, sper sa functioneze...

un mare faaaaaaaaaaaaaaasss cu cercelul meu...nu mi-au placut cerceii aia de i-am gasit erau cam grosolani si mi-a fost frica de complicatii...caut un alt salon, langa Cosbuc si poate o comit..va zic joi sau vineri...dar curajul imi scade treptat...dar parca imi doresc inca rahatul ala de cercel...

va las ca trebe sa spal copilul si sa-l culc, altfel nu se trezeste de dimineata. acu tre sa si intind hainele.

Va pup!!!

PS Stanca, mi-a placut mult cum ai povestit! Minunat weekend atti avut, ma bucur mult. Acium ma gandesc sa calcam si noi p pleiurile alea...

noapte buna bebeluselor, vise placute

Roxa-boxa!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

gagici! am fost eu ocupata a job dar toata ziua am incercat sa intru pe DC si nu am putut!!! nu a mers treaba. acum am intrat, cu mare greutate, sper sa functioneze...

un mare faaaaaaaaaaaaaaasss cu cercelul meu...nu mi-au placut cerceii aia de i-am gasit erau cam grosolani si mi-a fost frica de complicatii...caut un alt salon, langa Cosbuc si poate o comit..va zic joi sau vineri...dar curajul imi scade treptat...dar parca imi doresc inca rahatul ala de cercel...

va las ca trebe sa spal copilul si sa-l culc, altfel nu se trezeste de dimineata. acu tre sa si intind hainele.

Va pup!!!

PS Stanca, mi-a placut mult cum ai povestit! Minunat weekend atti avut, ma bucur mult. Acium ma gandesc sa calcam si noi p pleiurile alea...

noapte buna bebeluselor, vise placute

Roxa-boxa!

No, vidiazni!

...si eu intru numai de pe google, de fro' 2 zile....nu stiu ce are site-ul!!!!
...iar in ceea ce priveste salonul, acolo "m-am gaurit" si eu...sunt super ok si igienici baietii aia...

...eu tot naspa cu raceala, trag o baie super calda, iau un paracetamol sinus si o vitamina c efervescenta si la nani....lumea zice ca ar functiona, sper...ca asa nu se mai poate...la ce efort fizic ne supun astia, 6 zile pe saptamana cate 5-6 ore de munca intensa...jur ca in numai 2 saptamani au inceput sa mi se vada "sarmalute" pe abdomen....acolo se insista suuuper mult, cica pentru "cultivarea" diafragmei....
....azi am aflat ca la finele semestrului printre multe altele vom lua note si pentru nuj'tiu ce exercitii de respiratie...si trebuie sa expiri in 60 secunde pentru nota de trecere, d'apoi daca vrei cariera????...io pot cam in maxim 40, cu multe scrematuri....deci? ANTRENAMENT

Cristiana, distractie frumoasa de tot la paris...vai ce dor imi e si mie!!!!!!

Va pup si va doresc o noapte linistita si cu vise frumoase de tot!

Mergi la inceput