Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxa, oare chiar iti trebuie? Eu nu stiu ce s eintampla, dar aproape toate prietenele mele au gandul asta, acuma, la 30 de ani. Cateva si-au pus....Io nu m-as chinui. In schimb un tatuaj mi-as face, dar din ala cu vopsea, nu permanent.
Uouaaa, cine are de la tara? Asi sau carrie? Imi dati cateva pe saptamana viitoare?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROXA- daca tot ai chef de nebunie, io zic sa iti pui diamant pe dinte, eu am si e superb!mergi la un dr. stomatolog si te rezolva in caz ca te hotarasti!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Roxa, da io zic sa-ti faci un tatoo cu Beavis si Butthead pe bucute. .

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Pe Andrei iar il doare burtica, nu maninca, cred ca trebuie sa incep iar cu Debridatul. Chiar ieri ma gindeam ca de vreo doua saptamini a fost bine,nu l-a mai durut burta. Mi-e asa mila de el cind vad cum sta ghemuit si-mi zice sa-i dau ceva sa-i treaca.
Eu sint agitata rau cind e bolnav,nu am chef de nimic, tare as vrea sa nu fiu asa dar nu poot.

Mergi la inceput

No, dupa ce adoarme Dani facem si noi o baie romantica, cu spuma si lumanarele...
Deocamdata suntem la ziua lui pustiulica Catalin, vecinul nostru de usa si Dani se rupe in figurine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bey sunt nervoasa, obosita si frustrata!

Deocamdata programarea mi-am facut-o...luni la 18 ma prezint...va zic io luni seara daca mi-am facut ceva...

Romana nice try cu diamantul, dar stau rau cu banii...cercelu' ala e ieftin oricum, serios vorbind, trebuie sa ai dinti aproape perfecti pt faza cu pietricica pe unul dintre ei...nu? Abia astept sa ne vedem sa-ti admir podoaba

noapte buna bebeluselor!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

GABI- tare rau imi pare de micut! Le face tare bine debridatul, dar are al tau ceva special la burtica de-l doare sau pur si simplu?! Scuze ca nu ti-am scris, dar sunt intr-o perioada ocupata si nu prea putem sa ne vedem, dar cand scap promit ca sar la PM-ul tau!

SVETY- hmmmmm, mai ai timp si de asa ceva? Vaiii ce vremuri?! Tare le vreau inapoi... distractie faina si atentie sa nu dea buzna Dani peste voi...

Ieri ma duc dupa Matei la gradi si era pe coridor tocmai venea de la baie. El, catre mine misterios si in soapta:" nu mai umbla asa ca ti se misca tatele"

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna dimineata!
Svety draga ,sunt prin zona dar mai rarut ,Sarah ma epuizeza de-a binelea (caninii,bata-i vina)De doua zile e si ea mucoasa si e si mai maraita.Sapt viitoare nu e Daniel in Cj dar soacra-mea ma tot bate la cap sa mergem la Bihor(ea este de acolo),asa ca imi pare rau ca nu va putem insoti.
O duminica frumoasa tuturor!

Poze

Mergi la inceput

Neatza.

Romana, nici noi nu aveam timp pt. ca eu adorm la 10 in ultima vreme si Mihai adoarme mai greu.... Am facut un efort sa nu adorm. Super relaxant, mi-a prins bine dupa o zi istovitoare cu piliuta.
Asa ca Romana, dupa ce adorm prichindeii, faceti o baie cu spuma si lumanarele...ca mai incolo vedeti voi...

Creola, las ca reusim noi sa ne mai intalnim. Cred ca te chinuie tare caninii. Ma gandesc cu groaza. Distractie faina, daca mergeti si sa nu-i fie rau lui Sarah.

Roxana, si eu zic la fel: pt. diamant tre sa ai o dantura super perfecta si fara carii! Ar fi culmea! Baftalau la cercel si ai grija de infectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Buna dimineata!
Brrr, ce frig e afara, nu stiam de ce s-a facut rece in casa azi noapte.
Romana,Andrei are probleme cu colonul de cind s-a nascut,are colon iritabil si colita ulcerativa, are scaune de 5-6 ori pe zi.Dupa tratament e bine o perioada si dupa aceea o luam de la capat.Asta e,e o boala cronica care nu se vindeca de tot niciodata. Eu tot sper ca se va rezolva si problema asta dupa ce mai creste, nu stiu ce sa mai zic.
Va doresc la toate o duminica placuta.Pupici.

Mergi la inceput