Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

superscurt ca e tarziu si sunt prastie

Svety, ce-au zis fetele e ok la raceala. Homeopat nu stiu nici un remediu, eu nu intreb ce bile imi da pt Serban si in plus, la fiecare copil e altfel, trebuie musai sa mergi cu copilul la homeopat sa-l vada, daca vrei tratament.

Cristiana, am intrat prea tarziu pe net, dar maine ma ocup de problema Pana atunci, sanatate multa si ... imi place semnatura. Am uitat la ce gradi ai zis ca o duci pe gagalice! mai zi odata, pliz!

Prima zi la job dupa concediu e amarnica! Curat! Pove maine!
D-na Tache, ne vedem la Edith maine!

Pupici si salutici tuturor!
Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara fetelor!
Iata-ma si pe mine la semnat condicuta!Acum am calc dar din pacate nu am rezolvat problema lui in totalitate,asa ca sapt asta s-ar putea sa dispar din nou.
Carrie felicitari !Sa ai parte de o sarcina usoara ,fara probleme si sanatos!
Baby -boomfelicitari pt reusita ta !
Svetynoi oricum nu am fi putut sa va insotim in weekendul respectiv deoarece venea Daniel,voi ati fost?Pupicei magici pt Dani sa-i treaca raceala cat mai repejor!
Arleena multumesc pt ca ai avizat fetele de ce nu sunt prin zona!Data viitoare dupa cum ai spus ,am spus ma pot bizui pe tine
Sa mai veniti prin parculet !
Codruta nu mai ai socrela la Cj?Vroiam sa te mai intreb daca stii si tu germana?
Gabri-andrei bine ai venit!Pai stai aproape de multe dintre noi,de mine ,Codruta ,Steaua,Arleena; pe unde te plimbi ,jocdi cu copilasii?Noi doar coboram in parculetul de langa Kaufland si mai mergem prin Calvaria ,la bisericuta!
Nu mai imi vine in minte nimic acum ,Sarah m-a cam terminat in ultima vreme cu trezirile nocturne asa ca credeti-ma ca si eu pic seara lata.In ulttimele seri am adormit si eu deodata cu ea(ora21)
tuturor

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara! (sau ce-o fi)

Creola, bine ai revenit; ti-am simtit lipsa. De ce se trezeste Sarah? de la dintisori?

Gabriela, imi pare tare rau ca Andrei e bolnavior; bine ca ai avut posibilitatea sa stai cu el acasa. Sa ne dai datele voastre de nastere.

Fetelor, Oana va saluta cu drag. Saracuta are ffff mult de munca si multe delegatii.

Roxana, ma bucur ca ne vedem maine la Edith, ca vreau sa ne povestim; si trebuie sa te intreb una alta (barfa de pe forum).

Simona, multumesc pt info. O sa trec pe la farmacie sa vad. De multe ori imi propun sa trec, dar uit; sunt zile cand ma uit la farmacie ca tampa, imi dau seama ca trebuie sa cumpar ceva, dar fiindca nu stiu ce, trec mai departe.

Daniela, sa-ti fie de bine sederea la Cj. Cate luni?
Si daca tot vrei sa fi informata, iata ca mai vin si eu cu un nr de tel: de la cabinetul dr. Todea din p-ta M. Viteazul - 43.43.64.

Stanca, iti zic si aci ca mor de ; sa ne scuzi, te rog; de obicei nu facem faze dintr-astea; sper sa ne revenim ca altfel o iau razna!

Va pe toate! Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Aici sint datele noastre - Andrei- 2 martie 2001,Gabi - 20 mai 1970.
Creola,si eu trec in fiecare zi pe linga parcul de la Kaufland,poate ne-am si vazut pe acolo.
Acum va spun noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by carrie

neata gagici si multumesc mult de felicitari eu inca sunt in transa.

da am si una mai rece:( am racit, imi curge nasu, mi-e frig si ma doare gatu, is la al doilea litru de ceai cu miere, ai mei sunt in parc.

voi ce stiti, pot lua homeopate in sarcina?dar ceva de imunitate?

azi nu mi-e asa rau asa ca ma duc sa pap ceva.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

chiar imi zicea creola de tine, asa ca am intrat sa vad noutatile
carrie feicitari!sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
pai tu intrebi de homeopatie si chiar tu mi-ai trimis un pm cu un medic homeopat....si eu am luat in sapt 8-9 de sarcina oscilococcilum si mi-a trecut raceala f repede.

creola, io mai tot dau prin parc p-acolo da vad ca nu ne suprapunem iesirile, adevarul e ca il mai trimit si pe sot cu piticul sa-mi mai revin si eu asa la linia de plutire da' tot ne mai intalnim

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Svety, s-a interesat Mihai unde as gasi sticla securizata?
Creola, mai stiu si eu ceva germana, dar am cam uitat
Aseara am fost la Calvaria, ca Petra a avut chef de escalada ( dealul unde sunt scarile alea mici) , nu era nimeni pe acolo.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Fetelor, multam de raspunsuri.

nana_sim, in ce zona e cabinetul dr. Muresan?
gabri_andrei, am localizat pe harta str. Constanta si am vazut ca e aproape de piata Mihai Viteazu, unde e si cabinetul recomandat de mariana. Sa vad unde si cand pot face programare. mariana, sunt aici pentru un proiect si o sa stau minim patru luni.

Multam inca o data de raspunsuri.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache
Stanca, iti zic si aci ca mor de ; sa ne scuzi, te rog; de obicei nu facem faze dintr-astea; sper sa ne revenim ca altfel o iau razna!

Da' ce-ai facut?

Desigur "buna dimineata!" la toata gasca vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by danielag
nana_sim, in ce zona e cabinetul dr. Muresan?

In Manastur dar n-am adresa la indemana. Cand suni (daca suni) pt programare roaga pe fetele de acolo sa-ti dea adresa exacta.

La ce proiect lucrezi, daca nu-i confidential?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

CRISTIANA, felicitari pentru Samburel(ica)! Multa sanatate, sarcina usoara si un bebe asa cum vi-l doriti voi!!! Theiutza ce zice?

MARIANA, ce faci, cura de "prajituri"? Sa-ti fie de bine!!! Adevarul e ca dupa ce ma abtin sa mananc dulciuri, cand vad prajiturile de la cofetarie, ce-as mai manca si eu... Mai nou, ies cu Clara la cofetarie si-mi raman si mie firimiturile

ROXANA, am vorbit cu d-na Luci si chiar daca nu face salopete, in ultima instanta imi face pantaloni simpli (daca nu gasesc ce-mi trebuie).

Nu pot sa ma abtin sa nu va zic faza zilei de ieri. Caut bona pentru cateva ore pe saptamana si ieri vine o d-na care-mi cere nici mai mult, nici mai putin de 200.000 lei / ora . Ce ziceti, merita sa fii bona?! Doar sa te angajeze cineva la asemenea tarif...

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput