Amalia si Ilie Nastase
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
in fata nasterii, tata Floarea si printesa Diana sunt egale.
egoismul e imposibil de scuzat, despre asta e vorba, nu despre alaptat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danat spune:
Asa e Sabina, daaar, cine suntem noi sa ii judecam optiunile ei, sau oricarei alte persoane?
Este adevarat, noi, ca mame, simtim poate revolta si ne gandim ca noi nu am fi facut asta cu puiul nostru, niciodata.
Dar oamenii sunt diferiti, si ar trebui sa luam lucrurile ca atare, si sa le respectam/acceptam deciziile.
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
Sabina spune:
Dana, nu se poate respecta asa ceva, pur si simplu. pentru nu e o decizie a ei unilaterala, ci implica o fiinta fara aparare, precum copilul. ca s-a maritat, divortat, etc etc etc, astea sunt intr-adevar strict treaba ei.
dar aici, ca si cum vrei sa il respecti pe hitler ca omoara evrei, ca e optiunea lui.
alapatarea macar in primele zile nu e optiunea mamei, e datul copilului, nu intra discutie "decizii personale" in asa ceva, ci numai cazurile grave de sanatate, din fercire extrem de rare.
Cum mi-am alaptat copiii
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Dana, nu se poate respecta asa ceva, pur si simplu. pentru nu e o decizie a ei unilaterala, ci implica o fiinta fara aparare, precum copilul. ca s-a maritat, divortat, etc etc etc, astea sunt intr-adevar strict treaba ei. dar aici, ca si cum vrei sa il respecti pe hitler ca omoara evrei, ca e optiunea lui. alapatarea macar in primele zile nu e optiunea mamei, e datul copilului, nu intra discutie "decizii personale" in asa ceva, ci numai cazurile grave de sanatate, din fercire extrem de rare. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
mamele care n-au alaptat sunt comparabile cu Hitler ??????
Sabina spune:
nu.
mamele care nu vor sa alapteze din comoditate nu au o convingere demna de respectat, atata tot.
Nu e absolut nimic de acceptat in asa ceva.
Nu exista gri in relatia cu sanatatea copilului tau. Nu exista nimic mai important pt copil decat colostrul de la o mama sanatoasa, nu incape niciun dubiu aici.
Cum mi-am alaptat copiii
ileana spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. In Romania nu ai voie sa alegi nimic, doctorii stiu mai bine decat tine ce-ti trebuie, toata lumea trebuie sa aiba pungi de nisip pe burta daca nasti prin cezariana, au tot felul de tampenii pe care ti le impun si pe care tu trebuie sa le accepti". Asaaaa...deci cand e caldura mare, se anuleaza instinctul matern...vai de mamele din tarile cu clima calda, te pomenesti ca alea-si tot stranguleaza bebelusii la nastere, ma mir ca n-a disparut populatia in acele zone...Si te pomenesti ca n-o fi fost aer conditionat in spitalul in care a nascut, amarasteni parzienii aia, au lasat-o sa se coaca si ea si copilul la 43 de grade. Saracutza, a decis ca asa e mai bine pentru copil, sa nu-l alapteze, la dracu', doar era prea cald!! Si asta cu pungile de nisip pe burta la cezariana de unde-o fi scos-o?! Ca n-am mai auzit-o in veci, si am citit forumul asta pe la sectiunea "nasteri" in lung si-n lat... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni Manole forever |
Se pun "saculeti"cu nisip pe operatie, nu doar dupa cezariana si dupa alte operatii, ca sa "preseze"...opresc din fluzul sanguin in zona ( de la greutate) si nu mai simti nici asa tare durerea...
Sa vezi cand nu mai au "sacuti"si ti-l iau, mai devreme, ca sa-l puna alteia...
Dar toate astea, ca info...fara legatura cu : "Amalia...Amalia..."
chiquitita spune:
citat din mesajul lui kj74 na ca au divortat... iar am nimerit la un topic despre alaptat.... |
Tare de tot remarca!
danat spune:
Sabina iti inteleg si respect opinia, cred ca mamele care au alaptat stiu prea bine ce vrei sa spui, insa sa nu uitam ca sunt si mame care nu pot, din diferite considerente, obiective...sau nu, sa isi alapteze copiii.
Daca ar fi considerat asa de vital sau indispensabil, oare crezi ca medicii aceia din Paris (sau de oriunde in lume) ar respecta fara sa cracneasca decizia unei mame pretioase de a nu-si alapta copilul pt ca nu ii pica ei bine?
Anyway, poate a avut doica (ca reginele, pe vremuri) care i-a hranit natural si sanatos fetita.
Scuze celorlalte participante la subiect, nu vreau sa deturnez tema.
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
Sabina spune:
traim intr-o lume aiurea in care "dreptul mamei" primeaza fata de cel al copilului, asta nu e nicio noutate.
Ea nu a zis ca a fost bolnava, ci ca s-a bucurat ca nu o pune sa alapteze ca pe proastele din Ro. De parca in Ro te poate forta cineva:))
E o mare diferenta.
iar eu am zis de cazurile de sanatate ca sunt exceptate
Cum mi-am alaptat copiii
alice2004 spune:
citat din mesajul lui Sabina traim intr-o lume aiurea in care "dreptul mamei" primeaza fata de cel al copilului, asta nu e nicio noutate. Ea nu a zis ca a fost bolnava, ci ca s-a bucurat ca nu o pune sa alapteze ca pe proastele din Ro. De parca in Ro te poate forta cineva:)) E o mare diferenta. iar eu am zis de cazurile de sanatate ca sunt exceptate |
Eu una, pe linga faptul ca s-a deviat tare de la subiect, as spune ca putintica masurare a cuvintelor/remarcilor ar fi necesara, asta apropo de proastele din Romania!! Nimeni niciunde (sau poate nu am io cunostinta) nu te forteaza sa alaptezi copilul tau, este ceva ce faci singura, din dorinta/dragoste/grija fata de puiul tau !! Ceea ce propovaduiesti tu,Sabina, este absolut minunat, dar nu traim intr-o lume utopica, banuiesc ca esti constienta de asta ! Supararea ta fata de parerile Amaliei ar fi trebuit sa se opreasca la o simpla remarca, pentru ca sincer, comparatia cu Hitler mi se pare absolut aberanta !! Dar vezi tu, asta este parerea ta, exact ca si a Amaliei vizavi de alaptat !! Nu toate in lumea asta ne convin si nu toate sint frumoase si roz ca in viata personala ...
Numai bine va doresc !! Si sa lasam doamnele sa discute despre divortul celor doi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete