Amalia si Ilie Nastase
Va place de ei ca si cuplu? Si la ei e o diferenta destul de mare de varsta. Mie mi se pare finuta ea, desi scoate niste porumbei cateoidata...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Raspunsuri
zfcristina spune:
Da,imi plac si mie una mi se pare ca se potrivesc,nu stiu de ce dar la ei parca nu se vede chiar asa rau diferenta de varsta.
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
capra cu trei iezi spune:
diferenta e mare si la ei, dar parca nu sare in ochi ca la celalalt cuplu, si pt ca nastase pare mai tanar decat este(mie asa mi se pare) si nici amalia nu are 18 ani.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
ligeea spune:
Ilie Nastase arata naspa daca e nemachiat , eu l-am vazut in primavara la Tribunal si nu l-am recunoscut, mi l-a aratat un coleg si nu-mi venea sa cred. E chel bine de tot in varful capului , avea parul murdar si statea aiurea , cercane , ce mai , nu mi-a venit sa cred. S-a urcat intr-un Jeep si abia din profil l-am recunoscut.
ea mi se pare o femeie tare descurcareata si puternica cu totul alt gen decat Monica .
Conluzia , nu sunt perechea ideala , dar apar ca un cuplu adevarat .
sheherezada spune:
Mie mi se par ok.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
roxivan spune:
Mie nu imi place de ea. Mi se pare cu nasu pe sus. N-a putut sa nasca in Romania, nu era de nasu ei, a preferat Franta. Si pentru o persoana publica nu stie sa se faca placuta, nu e populara.
alayna spune:
El mi se pare un om destept,nu mi se pare barbat frumos
Ea nu-mi place,erau amandoi invitati la o emisiune si abia daca scotea 2 cuvinte din gura
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
sheherezada spune:
Eu nu o cunosc pe Amalia dar exista oameni care nu sunt foarte vorbareti (eu fac parte dintre ei!).
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Lywh spune:
Roxivan , a nascut in strainatate deoarece medicii "capabili" de la romanica i-au spus ca nu poate face copii, d-aia. Nu este fitoasa absolut de loc. Asa cum a spus si Ligeea, sunt un cuplu adevarat.
Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)
oanademunck spune:
quote:
Originally posted by Lywh
Roxivan , a nascut in strainatate deoarece medicii "capabili" de la romanica i-au spus ca nu poate face copii, d-aia. Nu este fitoasa absolut de loc. Asa cum a spus si Ligeea, sunt un cuplu adevarat.
Lilianna
Cum, i-au spus toti aia un milion si ceva de doctori romani ca nu poate face copii? Ca doar nu i-a intrebat pe toti, s-o gasi in tzara asta un doctor mai rasarit si cand ai bani il gasesti, important este sa vrei
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
country girl spune:
quote:
Originally posted by oanademunckquote:
Originally posted by Lywh
Lilianna
Cum, i-au spus toti aia un milion si ceva de doctori romani ca nu poate face copii? Ca doar nu i-a intrebat pe toti, s-o gasi in tzara asta un doctor mai rasarit si cand ai bani il gasesti, important este sa vrei
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
Si mie mi-au spus doctorii din Romania ca nu pot face copii. Si nu cred ca erau aceiasi pe care i-a consultat dna (Ilie) Nastase.
Si s-a putut in Belgia, fara nici un ajutor medical. Si asta nu pentru ca ar fi aerul mai ozonat aici