O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI 2007!!!

SA AVETI UN AN NOU MAI BUN CA 2006, MULTA SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

La multi ani!!!!!
Va doresc un an nou plin de fericire, implinire, dragoste si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

LA MULTI ANI 2007!!!

Noi am fost in centru la 12...cu pitic cu tot..insa am fost dezamagita....nu a fost cine stie ce,se puteau pregati mai k lumea la cati bani s-au bagat.

In rest suntem bine...ne intalnim weekendul asta?? am tot amanat intalnirea ....deci...????

va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Bine v-am gasit in 2007!

An aparut si noi de la sat....a fost destul de aiurea pt ca mie mi s-a umflat o masea si am bagat la antibiotice la greu..in rest Dejan super cuminte si dragalas (de..e al meu...)..Denisa agitata si urlatoare....

Cu intalnirea eu zic sa asteptam sa apara si Ioana de la Alba...

Va pup pe toate si va urez cu intarziere La multi ani!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Buna fetele

Cred ca toate sunteti inca plecate ca nu se vede nici un semn.
Sper ca v-ati simtit bine...dupa ce creste si andrei un pic mai iesim si noi;era fain sa inchiriem o cabana la munte dar ne-am trezit tarziu.
Mitzuka- bine ai revenit...deci suntem 2...restul inca bantuie prin tara .Normal ca intalnirea o facem dupa ce apar fetele

Andrei face numai boacane ...de la una la alta ...nu stiu cum ii vin atatea idei si mai nou nu vrea sa se culce ...abea la 12 noaptea reusim sa-l culcam .La 11 il apuca un chef de a;ergat [rin casa de si noi am dormi ...asta e.Bradul a ramas intreg,globurile la fel vedem noi la anu' .

va pup
diana
poze
http://new.photos.yahoo.com/diane7112/?change_count=0#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Sunt pe-aici si eu,impachetez,ma agit cu mutarea,car saci cu haine,oale,etc,oricum am realizat azi o chestie importanta,mi-am pus net la Chisoda.
Nu ma intind,ca am avut chef de forum la general,asa e cand ai multe pe cap si vrei forum scrii la toate subiectele,insa va urmaresc,sunt aici.
Sunt alaturi de voi si va pup si sper ca urmatoarea intalnire sa pot veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare
si eu sunt pe aici - numai ca bebelina mea face 13 14 cu mine - asa ca abia ajung sa-mi citesc mamicile. Pe aici cand intru am prea putin de citit .
Va si abia astept sa ne vedem.
As putea in w/e sa o las cu Dani vre-o 2 ore - dar nu mai mult. Voi programati intalnirea ca apoi vad eu cum fac sa apuc macar sa va vad.

in rest - suntem bine - cat se poate pt luna a 2-a. Avem colici la greu (zilele astea) - cand speram si eu ca am scapat - asa ca o exploatam pe Miro la maximum. Spatele nu mai mi-l simt de la mijloc in jos, mi-ar trebui un masaj, o freza noua - nu m-am mai tuns de cand am vazut testul cu doua liniutze.
Ne plimbam si noi pe afara - dar la ore la care lumea seriosa e la masa sau isi culca copiii - deci nici o sansa sa vad pe careva.
Astept cu nerabdare primavara.

V-am pupacit.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

multi ani traiasca
multi ani traiasca
la multi ani!

pentru MARCOLINO

Gio- sa va traiasca feciorul si sa creasca mare si frumos. Sanatate multa si numai bucurii din partea lui.
Gio - si pentru tine de Sf. Ion
multi pupici

P.S. imi pare rau ca a picat faza cu intalnirea - tre neaparat sa recuperam cat de curand.

Fetelor - aveti grija pe unde va scoateti puiutii - cu cine va intalniti - circula o vizora prin timisoara de numa numa - si cica nu cedeaza usor - doar cu injectabil. Aveti mare grija.
v-am pupacit pe toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Buna fetele

Gio - LA MULTI ANI !!!! Sa fii fericita si iubita...toooot ce iti doresti sa ti se implineasca

iar pentru Marco - sa creasca mare,sanatos,frumos si destept
... sa fie iubit de fete (o sa le alungi cu matura)si sa-si iubeasca mamik.

Miro - ce mai ziceti voi ?? ce face Kara ??cred ca-ti papa tot timpul.

Mitzuka - ti-am trimis offline pe mess

Albi - pe unde mai esti ?

Angy - cred ca stam aproape ...eu stau in steaua

va las ca andrei trage de mine ...adik vrea sa fure mouse-ul ...si trage de tot ce e prin preajma doar doar cadeeeee

[navy]Acum ca a revenit si Gio ..pe cand intalnirea ????[/navy]

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

LA MULTI ANI MARCO! SA CRESTI MARE SI SANATOS!

Nu imi vine sa cred ca a trecut deja un an...imi amintesc de conferinta de pe messenger din ziua cand a nascut Gio....ce repede trece timpul....

Fetelor pe mine m-a cam prins raceala..ma simt super nasol..sper sa nu fie viroza de care zicea Miro.....

in caz ca nu mai apuc sa intru si maine fac urarile de pe acum....

La multi ani Ioana!
La multi ani Karina Ioana!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput