O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna dimineata fetelor,

Incep cu scuzele de rigoare, nu am mai apucat sa intru pe forum de mai mult de doua saptaimini cred.
Azi mi-am amintit brusc ca trebuia sa nasca la inceputul lunii Miro si mi-am facut timp rapid sa intru inainte de a pleca la ore.
Cu multa intirziere, FELICITARI MIRO! Bine ai venit pe lume KARINA! LA MULTI ANI MIRO!
Ma scuzati ca mi-am amintit asa de tirziu, dar credeti-ma ca am atitea pe cap ca imi fac lista toata ziua sa nu uit ce am de facut pe ziua respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Ro!!!
Am ajuns la 11, dupa ce am stat o ora in Verona, ca nu a plecat avionul, cred ca din cauza cetii.
Marco a fost un super cuminte, s-a jucat cu insotitorii de zbor si italienii. Are un lipici copilul asta... nu am mai vazut asa ceva.
I-am adus adevarata pizza la Clau, de la seful meu, si o gramada de alte aperitive specifice.
Am primit cadouri de la multa lume, si nu am scapat de vestita bratara de aur, pe care i-au facut-o cadou sefii mei. la aiai chiar nu le puteam zice ca nu-i dau asa ceva., Oricum am ramas tablou, nu ma asteptam.
Marco la inceput nu l-a recunoscut pe Clau, abia cand a inceput sa se prosteasca la el.
Sunt super obosita, am dormit de la 13.30 pana la 17.05, cand ma suna disperat Clau. dar cum mi-am luat tel. nou, nu stiam ce naiba suna in casa . Marco a dormit in rand cu mine .
Cosmi lasa mama ca am venit leftera, dar nu va pun sa stargeti si pt. mine. ar innebuni fetele.
Simina imi pare rau, chiar ca e naspa situatia asta. nu se poate face ceva? auzi tu sa aiba femeia de serviciu salar mai mare .
Sper sa-ti mai revi daca mergeti la tara.

fete va , merg sa despachetez si pe urma la apartament sa vedem ce si cum.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele va multumesc mult

sunt un pic fericita. Ia uitati-va si voi de ce:

KARA E ROSCATA, mai!!!

mai urmeaza sa-i si ramana ochii albastrii si sa va vad apoi feciorii la curtat. he he he

pupici la toate
tineti-mi pumnii pentru ziua de marti - facem eco la papusa, avem intalnire si cu neonatoloaga si mai niste analize si ne linistim si noi.

-ici la toate.

Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Lasa Miro ca nu are nimic Kara, de ce sunteti preocupati? cat a luat in greutate?
E super haioasa asa roscata, cine stie daca ii va ramane asa dupe ce-i cade puful asta. la marco de la castaniu inchis a ajuns la blond.
Vad ca ati scos-o deja afara. Foarte bine, la asa vreme faina...

Noi pe la apartament, prin oras, sa ne cautam mobilier de baie si uite asa tot cu treaba.
Marco e foarte mamos, cand nu ma vede plange. Nu stiu ce sa ma fac, sper sa-si revina, ca de nu...am pus-o. Ma va innebuni cand trebuie sa-l duc la cresa.

, weekend fain.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

salutareeeeeeeee lumeeeeeeeee
Imi merge netu' (da' inca nu's gata lucrarile, cik o sa am fibra optica, deja i-am pus gand rau la dc++ care zace neutilizat de mult ); eu am venit nu demult de la faculta, ma pregatesc sa merg la balul unor prieteni, ma fac frumoasa & am de gand sa ma distrez!!!
Miro, da' e dulce, zici ca e papusa Kara, mai!!!
Giova, am vazut pozele din italia, ce mare pare Marco, e un scump si e f smeker imbracat ;)
Dia, te mai vede omu' si pe tine, cum e la faculta? eu am uneori niste ore asa plictisitoare ca m-am apucat de desenta, cand termin faculta va chem sa vedeti expozitia
Cosmina, bursa tot vineeeeeeeee din octombrie, evident inca nu a venit, tot ne-au amanat, acum cik vine la sfarsitul lunii, daca o sa am banii in mana direct ma duc si ii toc pe ce mi se pune mie pata (initial ii vroiam pt. maruntisuri de Craciun, da' dupa atata asteptare am cumparat maruntisurile )
Simina, nu-ti mai bate capul cu toti prostii... zici ca decanul tau e un bou? sa vezi la ce cearta am asistat intr-o zi toata grupa intre decana de an si o profa, zici ca erau in piata , mai aveau putin si se paruiau , ia inchipuieti tu ca decanul tau e mic mic, si il tii in palma si il chinui! sadic, nu? poate asa iti mai trec dracii si zambesti,

va pup pe absolut toate

Mergi la inceput

Salutare, salutare!!!
Pe unde umblati gagici?
Miro cum fu la dr. cu Kara?
Ingerash ma bucur ca iti merge netul. Pai un baiat are mama, e si smecher la propriu, nu numai la imbracaminte.

Noi ne-am adaptat bine la programul de acasa. aseara am fost la un chef, Marco era in centrul atentiei la Komodo- doar stie localul, era in burta cand am fost primele dati acolo . Mergea de la barman, la chelneri si la clienti. O prietena chiar a primit ceva nr. de tel., daca tot a facut turul localului cu el.
Poate de maine ne mutam si noi, va fi mai naspa ca nu vom avea net decat dupa 1 dec.

Am fost si la nasicul mic aseara, care e un smecher frumos si rau. De cateva nopti plange, dar in schimb a pus pe el 1,600 kg intr-o luna.

maine mergem si noi la dr. Malai, ca de la 6 luni nu ne-a mai vazut. Nu are nimic, dar asa sa vedem cum ne prezentam.

va si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Vad ca e f mare liniste pe la moi ... toti suntem ocupati,ba cu bb ba cu servici....
Simina- de ce nu cauti alt servici ???pe bune...esti prea rabdatoare,conteaza ca te intelegi bine cu citiva colegi daca financiar e o bataie de joc??????? eu in locul tau as face scandal la contabilitate sa-mi schimbe incadrarea ...sau cauta altceva,eu nu cred ca as mai sta pe banii aia.Tunu poti trece la catedra ??

Miro - ai grija de voi ca e epidemie de viroze, nu o duce in locuri publice, aer conditionat,...mare mare grija .daca ai nevoie de ceva sa spui linistita.

cosmi - ce mai zici? noi din vara voiam sa bem o cafea si poate pana anul viitor in vara se realizeaza

Gio- da-i incolo de bani... v-ati simtit bine??? asta conteaza.

Si acum despre noi ...ne-am petrecut weekendul ...unde credeti? la spital la terapie intensiva de vineri dim pana luni la pranz si asta din cauza unei viroze,era sa faca insuficienta respiratorie si anca malai s-a speriat ca e pneumonie+ bronsiolita si ne-a facut pachet la spital la dr Craciun asa cum eram cu hainele de pe noi.
va dati seama ce m-am speriat ... andrei a facut de 3 ori bronsiolita intr-o luna...si acum l-a pus jos de tot.
a dormit copilul acolo tot timpul si nu pt ca i-a dat ceva ci de oboseala ca a respirat aiurea.
de spital ce sa mai zic...oamenii au fost de treaba ...pe bune...chiar m-am mirat si eu,atat medicul cat si asistentele au fost f dragute cu noi si fara sa cotizam ceva,in schimb politica spitalului e o tampenie cat casa...o sa fac scandal pe chestia asta la dir sanitara.
sa vedeti gandire romaneasca: mamele cu copii la terapie intensiva pentru a lua masa trebuie sa coboare 2 nivele,sa iasa din cladire sa intre in sala de mese care(arata oribil) sa vb frumos cu niste nesimtite care fac pe sefii ca atata le duce mintea, apoi cu mancarea in brate te intorci mai iei o tura de virusi din curte ...alta tura urcand cele 2 nivele si apoi ajungi la tine in salon. atunci ...ma intreb unde mai e mediul ala steril de la terapie intensiva???si cel mai important in timpul asta lasi copilul singur cam 15 min ...f inteligent ...intru acolo cu viroza si-l scot cu capul spart, maini rupte, si alte ...daca as ruga asistenta (cum am si facut)incurci tratamentetul la alti copii pt ca este 1 singura asistenta !!!!!!!!!!!!!!!
sambata am facut circ am vrut sa ma impachetez si sa plec ....asa fara nici o externare ...si sa explice ei de ce am plecat ,asistenta mi-a dat dreptate si multi de acolo chiar au zis ca ar fi bine cineva sa mai faca circ pe conditii ca si ei se chinuie.
ca sa nu mai zic ca era 1 dus pt toate saloanele si 2 wc la care stai la coada ....
aaaa ce am uitat ...inclusiv personalul din spital (toti) aveau un wc al lor ...si va dati seama ce era acolo si ala era in salonul nostru de terapie intensiva...nu stiu daca va imaginati...
daca nu erau macar oamenii de treaba cred ca faceam urat de tot,... si colac peste pupaza ....am luat si eu ceva de pe acolo...sunt ragusita de nu pot vb.
Asa ca Andrei sta acasa, e carantina la noi, nu-l las langa nimeni, macar 1,2 sapt pana se pune pe picioare .

asa ca sa mai indulcim acreala asta pun poze de la ziua lui (cand era a 2-a tura de raceala)

http://new.photos.yahoo.com/diane7112/album/576460762345919001

va pupam
Diana si andrei

Mergi la inceput

Diana nu se vad pozele, cred ca e albumul pe privat.
O saracii de voi prin cate ati trecut.Numai in spitalele romanseti sa nu ajungi. Ma bucur ca si-a mai revenit Andrei, doamne ajuta sa se faca bine.

Noi azi am fost la A.Malai, asa de ochii lumii, ca n-am mai fost de la 6 luni. e super bine, doamne multumesc, nu avem probleme cu el, s-a tot jucat cu el si l-a tot laudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

salut, salut, salut (k asa e frumos...sa saluti ;))
Giova, mor dupa copiii imbracati asa, imi fug ochii dupa ei , am vazut si fetite super smechere prin mall cu tot felu' de fustite si ugg botts
Diana, imi pare rau ca ai probleme cu Andrei :(, sper sa se faca bine si sa zburde, sa vi pe forum si sa te plangi ca are prea multa energie , de conditiile din spital, ce sa mai zic

Am vrut ieri sa zic ca am fost sambata la orfelinat si am uitat, erau putini copii, dar m-am indragostit de o fetita, era foarte bosumflata la inceput si nu scotea niciun cuvand dar mai tarziu am inceput sa ne jucam cu ea si a inceput sa rada si sa chiuie si era dulceeeeeeeeeeee

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

ai dreptate gio
http://new.photos.yahoo.com/diane7112/album/576460762345919001

dragelor din pacate regulile stupide de care am scris inainte sunt facute de oameni si pe aia pana nu-i zgaltaie careva tot asa o sa o tina

diana

Mergi la inceput