O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Simina imi pare rau, dar chiar nu stiu absolut nimic despre asta. Sper sa-ti poata da cineva info si sa se vb. micutul Andrei.
Himm spor la si sa fie cu ochi.
Ingerash, lasa ca asa va fi si la mine. crezi ca mai stiu pe unde si cum le-am pus? De gasit le gasim noi, stai linistita.

Noi azi pe acasa, am asteptat-o pe proprietara si noii chiriasi (colegul lui Clau din alba, cu prietena), in vizita la nasicul mic (doamne ce frumos e, dar asa de mic si slabut...), la o tura de mall.

va pe toate si va doresc o seara placuta si o sapt. buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Mirona- draga mea am uitat ...asta e...andreiu mi-a papat neuronasii in sarcina si i-a nimerit pe aia responsabili cu memoria...(am si io pe cine da vina)...deci voi ambii 2 sunteti pe 8 ... mama ce chef iese....Eu tare cred ca Kara se pregateste pt 8...sau mai repede .
Gio- andrei e bine,o zi l-a tinut dar m-am topit ...asta e, distractia abea incepe ...sunt curioasa cum va reactiona la cresa.

pai se poate sa va distrati asa bine fara mineeeee .

cand ne vedem fetelor ??....ca acusi e frig si dardaim iara afara ...ca doar acolo terminam discutiile.....nu de altceva dar miro devine din 2 in 1 ...2 in 2 si e mai complicat .

va pup
diana

comentariile de rigoare "live"

Mergi la inceput

Neatza!!!
Diana lasa ca-ti spun eu cum e cu racelile si gripele, ca eu il duc de la 1 anisor.

Bai fete sunt asa de fericita...sambata si duminica...mi-a mers feciorul singur, mai multi pasi. aseara chiar l-am si filmat...e asa de sod...cu mainile intinse in fata si vb. Alinei..parca da din fundic.
I-am zis lui Clau ca fiu-su' va alerga la el cand il va vedea in aeroport, la intoarcere (ma mai aberez si eu, ca e mai distractiv).

Ma bag la munci.... all.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

dar ce muuult s-a scris ...nu apuc sa citesc atat.
Miro- esti la capatul celalat al firului ???...daca nu raspunzi mai mult timp ne gandim ca te vizitam in alta parte
Gio -supeeeer, Andrei e o putoare ...daca poate sa mearga de-a busilea nu ma e interesat de mers in picioare ...dupa 3,4 pasi e pe jos chitaind si razand.
Un lucru se pare ca nu se schimba la el ...inca da bobarnace la tot ce prinde;cel mai fain e cand da la jetul de apa,se strica de ras,si eu la fel.

Albi se pare ca a fost furata...de peisaj...mai rar pe aici,cosmi??angy? him?simina?.....absenta in rosu

va pup
diana

Mergi la inceput

Diana chiar a zis Clau, ca e mortal Andrei cu bobarnacele lui .
Pe Miro o mai citesc si la mamici de noimbrie-dec. Acolo ploua cu bebei, doar e sezonul lor.

Clau mai ramane in ap. asta pana sambata-duminica.
Ieri am fost la al nostru, incepe sa priinda forma. a dat drumul la caldura, la AC, ca nu e inca pus gazul, asa era de fain!!!!
Sunt naca ca mi-a disparut o banda cu Winnie pt. camera lui. Cine naiba a putu sa o ia nu stiu, dar nu e de gasit.
Eu sunt de vina ca am dus-o acolo. Mai am una dar nu ajunge, si nu stiu daca mai gasesc la fel. Sunt plina de draci!!!

Merg sa mai adun de pe aici, si sa ne pregatim bagajul.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Feteeeeeelooooorrrr!

Sunt pe aici dar sunt prinsa in tot felul de chesti..lucru scoala casa...
La fel ca Ioana si eu o citesc pe Miro la mamici...Pupici si curaj!
De cate ori primesc un mesaj pe tel ma gandesc ca e de la miro si ne da vestea cea mare...ce emotii am....

Ioana am vazut la Real banda din aia cu winnie....

Trebuie sa fug.....Pusi!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Prezeeeent

Dupa cum probabil va inchipuiti, nu prea apuc sa va scriu de la lucru.. ..abia apuc sa va citesc.. Si da, vba lu' Miro, soclul mi-e gata
Tocmai am fost la o iesire cu departamentul si cu colegii de la Bucuresti care zilele astea is la noi in vizita .. de la asta ne apar in prg sedinte peste sedinte.. abia ne mai putem vedea de ale noastre.. Dar imi pare bine ca e asa, pt ca se poate si mai rau: maine trebuia sa primim si vizita furnizorilor mei de la Ploiesti, dar s-au razgandit si vin sapt viitoare ..yupyyy Asa o sa am timp sa ii stresez cum treb'e, cand vor veni
Imi pare bine ca nu mai sunt chiar asa apatica in ceea ce priveste lucrul, adika mi-am propus ca atat timp cat stau pe-aici, sa incerc sa invatz cat mai mult despre cat mai multe pt ca n-are cum sa-mi strice.. nuuh?

Pe voi va citesc aproape in fiecare zi (cu toate ca s-a intamplat ca vreo 3 zile sa nu deschid deloc netul, deci nici forumul daar.. recperez eu ) dar cu scrisul e mai greu.. cum suna tot timpul telefoanele, de multe ori abia reusesc sa ma adun sa-mi scriu mail-urile business..

Miro, ce mai zice Kara? da' dopu' ce mai face? Sa stii ca tre sa ne vedem, ca vreau s-o mai pup o data pe Kara prin burtika
Pe tine si pe Diana va astept sa vbim despre afaceri!!
Simina, deci nu numa' io's "omu' muncii", mai is si altii
Cos, felicitari pt inspectie!
Gio`, abia astept sa vad pozele Amigos conoçao de ce..
Angy, succes cu apartamentul!
ingerasha, sa inteleg ca incepe sa ti se para digerabila Politehnica? Zic si io.. ca deh.. doar Poli-i Poli..
Diana, ma topeeesc cand aud de bobarnacele lu' Andreiu.. cand ne intalnim sa ma mai bobârneze si pe mine?
Him, spor la..

Sper ca n-am uitat pe nimeni.. daca am uitat, imi cer scuzeee...
Deeeci.. cand va mai vad? Nu la Miro la spital!! Inainte!

Va pup pe toateee si pe pitici si pe Kara dublu (ca-i cea mai mica )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor!
Miro,am sa sun,te voi recomnda,apoi iti dau pe mess numarul,e ok?
Daca pana maine seara nu vezi pe mess nr. mai intra te rog sa-mi aduci aminte.

Fetele,am vandut apartamentul duminica,sambata a aparut anuntul,iar dumunica....
Eu sunt pana peste cap cu repetitii,joi e Concertul la ora 17 la noi la scoala,intrarea gratis,e de vazut inceputul,apoi puteti bea un suc la bufetul scolii ca-s spiciuri,etc,noi cantam in partea doua,adica pe la ora 18,toata partea doua,ca e aniversarea ansamblului meu,asa ca va invit,sunt sigura ca o sa va placa.
Nah,ca m-am conversat cu Miro pe mess,asa ca inchei mesajul.
Pussy si va astept,m-as bucura mult sa va vad.A insemnat mult pentru mine in vara cand ati mai fost.

Mergi la inceput

Fete noi va pupam, ne pregatim de la sorella.
Sper sa ajung cu bine.
Miro poti sa-mi dai si mie sms cand e momentul cel mare ca am si rommingul. Sa nu-ti fie frica si bafta mare la intalnirea cu Karinutza.
Simina stiu ca e banda, si in Kapa am vazut, dar sunt mai multe modele. sper sa fie si al meu.
Oricum mai intru si din Italia.
la toate gagicutele.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!
Ioana drum bun si distractie faina!
Aaaaa....spor la cumparaturi!

Alina..din pacate nu am cum sa ajung joi....am un program super nasol...Succes!

Albi....spor la lucru...

Miro...am citit la mamici ca ploaua cu bebei...Pupici la burtik!

Va pup pe toate si mai intru macar sa citesc!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput