O alta Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 13
angy11 spune:
Wow! Gio felicitari!
E memorabila aceasta zi!
Imi amintesc acum cand Daniel a facut primii pasi singur,Doamne,cred ca acea imagine o voi tine minte toata viata!
Stralucirea din ochii lui parea sa spuna:Mama,acum vin la tine! si-a plecat spre mine cu bratele deschise.
Iar Angy cand a plecat,in stilul ei a facut si o mica parada,dadea din funduletul bombat de parca prezenta cine stie ce colectie.
Ptr. fata asta toata viata e un teatru in care ea joaca un rol.
Mirona spune:
salutare fetelor.
va pup pe toate din start.
felicitari la Marcolino - pentru primii pasi.
ma bucur ca v-ati intalnit Gio si Diana - va invidiez chiar.
felicitari si la Gio pentru plecarea la sora-sa. Tu du-te linistita si ma vizitezi la intorcere. ce te tot grabesti s-o vezi pe Kara, ai?![]()
Las-o fai sa stea la ma-sa unde trebe.
Ultima data la control ni s-o deplasat DPN-ul pe 14 noiembrie - asa ca poate cand te intorci tu pe 16 ma prinzi in spital.
Sper sa nu.
Sunt happy ca de maine incepe zodia scorpionului - asa ca de maine poa sa vina Kara mea cand o vrea ea draguta. dar e mai bine sa stea la clocit inca o perioada - sa creasca mare si sa fie sanatoasa.
nu prea mai stau comod pe scaun - asa ca fug iar in pat.
Va pup pe toate - si n-aveti grija - dau eu de veste cand vine.
you all - sectantele mele vesele.
Miro
37+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
mitzuka spune:
Felicitari Ioana ! Ce baiat mare ai deja....Pupiciei la Marco!
O sa revin eu mai tarziu...in cazul in care o sa fie o zi normala si nu infernala.....
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
Simina - iti doresc macar azi o zi NORMALA.
De ce nu ti-ai fi luat si tu o zi libera????? nu stiu zau.
Asadar: LA MULTI ANI! iubita - sa-ti dea DD tot ceea ce-ti doresti de la noul an in care pasesti. Numai bucurii, sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.

Miro
37+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Giova spune:
Neatza!!!
In primul rand:
Simina
o zi linistita, dragoste, sanatate si tot ce e mai bun pe lume pt. tine si familia ta!!! 
Alina ce fain, m-a emotionat ce am citit despre Kinderii tai. marco a mers doar 2 pasi, dar sa speram ca incepe cat mai repede sa mearga singurel.
Miro nu prea are cum sa se modifice DPN-ul. Primul e cel mai relevant.Si e bine ca , Karina( ce cacofonie am facut) sa vina la acea data, poate mai repede cu cateva zile, dar sa nu depaseasca cu mult data de 8.
Oricum va veni cand este pregatita, asa ca sa nu-ti faci probleme.
Noi am fost ieri iar in Mall, la kid's Land, ne-am intalnit cu Alina si familionul ei.
Am intrat cu Marco o ora acolo. Nu a mai iesit din mingi,vroia pe masinutele alea, in rest nu prea era pasionat de nimic. Mai tare m-am obosit eu. Cand am iesit de acolo a papat 2 lingurite si a adormit. era si el rupt.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Cosmina2 spune:
LA MULTI ANI,SIMINA ! Multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
angy11 spune:
Simina La multi ani!
Iti doresc multa sanatate,putere si-n rest tot ce-ti doresti tu!
Asa e fetele m-am intalnit cu Gio in Mall,nu stiu dar parca ma asteptam sa o intalnesc,chiar ma uitasem dupa ea,numai la Kid's Land nu ,asa ca Marco ne-a mai facut o surpriza placuta.
Mey azi mi-au venit primii clienti,adica potentiali clienti la apartament.
In rest,teme cu Dany,treaba cat cuprinde ca tot timpul tre sa fie casa "ata".
Pupici!
Giova spune:
Alina unde va mutati?
Noi azi mai mult pe afara, mancare si curatenie acum seara.
A fost prea frumos, ca sa nu profitam.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
mitzuka spune:
Salutare!
Va multumesc mult de tot pentru urari si va dorec si voua numai lucruri minunate....

Alina...vindeti apartamentul???? Unde va mutati???
Miro...cum mai esti???
Ioana...mai un pic si plecati.....
Va urez o zi buna in continuare....Pusi!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Neatza!!!
Ce cald si frumos e afara!!! asa ca in 20 min. servim parcul din fata blocului.
Simina asa e, inca putin si plecam, dar nu inainte de a dormi prima noapte in ap. nostru
.
si o zi cu mult soare va doresc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya