O alta Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
A nascut nasica la 1.30, dupa multe chinuri. Bebe Robert are 2850 gr. Inca nu i-a venit lapticul, e super obosita.
Sper sa ma lase sa merg azi sa o vad, si pe micul nasic.
fug la masaj.
pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Pe unde umblati gagici?
Miro cum te simti? karina ce face? ce-a zis dr.?
cu site-ul ala nu stiu, nu platim nimic, din ce stiu eu. Acum mi-am adus aminte
.
Ai vazut noile rezerve de la bega? sunt super misto. 1.000.000 lei/zi, dar cica sunt rezervate pana in aprilie. Cred ca, cum afli ca esti
iti si rezervi locul.
noi iesim afara si sa vedem la cate vine tati, daca apuc sa fug la Odobescu, sa vedem pe nasica si naselul mic.
, pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
ildikodrujit spune:
buna. Sunt si eu o mamica din timisoara. Mamica lui Alex, poate ati citit despre el pe forum. As vrea si eu sa ma intalnesc cu voi daca se poate. SPuneti-mi va rog cand organizati intalniri. Sanatate la bebelusi.
angy11 spune:
Ciao fetele!
Mey daca-mi spunea cineva acu vreo doua luni ca o sa ajung sa deschid calculatorul odata la saptamana,i-as fi zis ca e nebun.
Toata ziua scoala,casa,curatenie,de-abia apuc sa mai gatesc,in rest au cam mancat pe la maica-mea si Emil si copiii.
Si la scoala am senzatia ca nu-mi ajunge timpul,parca se termina prea repede orele.
Am pus si apartamentul in vanzare,asa ca nu am cuvinte sa va pove ce am pe cap.
Gio,multa sanatate nasicului cel mic,sa fie binevenit pe lume!
Pusici la frumusetea de Marco.
Pe Miro,am vazut-o azi din masina pe V. Babes,cred ca mergea la control,n-am apucat sa vb. ca eram in intersectie si nu am putut opri.
Ildiko,bine ai venit,da ne si intalnim(eu mai rar),sper sa-ti placa la noi.
Dia,Diana,Albi,Cos,Simina,Ingerash,pusici,scuze ca nici macar sa va citesc n-am apucat,sa vad ce ati mai facut,sa nu va supa pe mine,daca am pierdut ceva,trageti-ma de maneca.
Ma duc sa ajut copilul sa faca desenul cu fructe,aici era buna Simina;)
Giova spune:
Am fost la nasica la odobescu. Intrarea in maternitate groaznica, dar parterul renovat, facut frumos. In saloane sunt cate 3, cu bebei cu tot, wc si chiuveta in camera. Arata mult mai bine ca Bega, dar acelasi mobilier si haine de pat.
Nasicul este o frumusete blonda. Copil asa frumos de mult nu am vazut, de acum 9 luni cand s-a nascut Marco
. Este foarte mic, pare asa fragil, dar se face el mare.
Nasica e bine, am intrebat-o daca mai face altul, mi-a zis ca da, dar cu peridurala. Dupa ce i-a pus peridurala a fost floare la ureche. Nu-i erau amortite picioarele, dar nu simtea nici o durere. Isi dadea seama ca-s contractii ca i se incorda burta, dar nu o durea.
E fericita ca a scapat si ca sunt bine amandoi. Laptic inca nu are, sper sa-i vina cat de curand, ca Robert nu papa nimic,ii dau putin asistentele cu seringa.
Ildi bine ai venit la noi si te asteptam la urmatoarea intalnire, care nu stiu cand va fi.
Alina ati terminat desenul?
smecherasii, iar tie multa putere.
Simina nu mai intri? cum e fara Vasa acasa?
va
,merg sa-i dau lui Marco sa pape si sa doarma.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
diana1971 spune:
Buna fetele
Gio - sanatate la nasa ta si la copilas,sa mearga repede acasa.
unde au facut rezervele alea la bega???sunt tare curioasa
noi pt bb2 asteptam 2 ani ,vreau sa-mi dau gradul 2 intai si apoi sa nasc.
Miro - ce face fetita????
va pup
diana
Chuny spune:
Eu mai intru pe la voi sa va dau buna ziua. Tot eu i-am scris linkul catre subiectul vostru la Ildiko. Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84714 puteti citi frumoasa poveste a bebelui Alex, merita, va asigur !!!
Mirona, e gata camera ? La mine in albumul nou puteti vedea ceva poze cu camera bebelui meu. Eu sambata ajung la termen, dar nu am nici o contractie. :-)
Toate cele bune !!!
Sibylle
39 +
Pozele mele Poze noi
Giova spune:
Neatza!!!
Sibylle super frumoasa camera bebeului, ce sa mai zic de carucior si balanmsoar, ca erau preferatele mele. Caruciorul era mult prea scump, iar balansoarul Fisher-price l-am comandat dar venea mult prea tarziu
. L-am vazut pe viu in Ungaria, dar tot il iau pt. bb2. foarte misto si ii va placea lui bebe. O prietena din Franta il are si era super incantata de el.
Diana lasa munca si pune-te pe treaba
.
Miro unde esti iubita?
Ildi am citit povestea lui Alex. M-am cutremurat, m-a impresionat pana la lacrimi. Alex e un luptator si un frumos.
Sa va dea D-zeu sanatate si abia asteptam sa ne intalnim cu voi.
micului erou.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya
Mirona spune:
na salutare,
n-am mai intrat o perioada ... ca-s tare morcovita. O sa va dau link-ul spre mamici - unde sa cititi prin ce am trecut - sa nu dau eu copy paste ... ca e contra regulamentului.
Am vb ieri cu Simina - e tare tristutza ca nu-l are pe Vasa langa ea, dar vine el duminica. E plecata cu Dejan la tara, deci azi nu e la lucru. E happy ca i-a gasit Vasa parfumul.
Am mai vb si cu Cos - umarul meu pentru plans.
E ok - doar ca nu stiu zau ce i-o trebuit ei scoala asta de 2 lei. Dar ... vorba ei - tot mai bine decat sa stai home - i-o ajuns.
M-am intalnit ieri si cu Alina (am zarit-o doar in intersectie) - era cu baietelul ei si ieseau de la scoala.
Si noi (2) ieseam de la control - deci tati era la telefon si ma suna sa-i dau detalii ce si cum e printesa lui.
In rest - suntem bine - inaintam cu greu, mai induram nitel ... si asteptam cu stoicism sa ne vedem printesa. Cu cat sta mai mult la caldurica ... cu atat mai bine.
Aveti aici link-ul cu cele povestite de mine la mamici: AICI
Sibylle - nastere usoara iti doresc, ai grija de voi. 
Frumoasa camarutza. Si noi avem ceva poze facute ... apasa pe
din semnatura mea.
ildikodrujit bine ai venit in
- eu mai rar de acum la intalniri - dar la anu promit ca reiau si eu. Sedere placuta intre fete.
na - cam atat. va pup pe toate si mai revin ... printre gafaieli.![]()

Miro
36+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Giova spune:
Miro ti-am trimis un PM.
si nu te mai gandi la prosti, ca nu ai de ce.
Simina ma bucur ca ti-a gasit vasa parfumul dorit.Inca putin si vine acasa.
Cosmi te pupam si te asteptam mai des.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya